Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
giorgia23 spune:
Cris ce frumos ai povestit
Paula da Raul merge nu gluma...bv Raul
Acum seara i/am facut cateva poze cum sta in picoare nesustinuta...maine le pun..n.buna mamici dragi si delfinasi somn usor
bambi_bv spune:
Si Matei a fost apatic si azi si ieri.A dormit mult mai mult decat de obicei, adica in timpul zilei a dormit cate doua reprize de cate 2 ore si o repriza de jumatate de ora, si in rest, el care e un zambaret, a fost asa de serios...Eu chiar cred ca e de la vreme!
Noi abia acum intram la baita si apoi la somn...El se culca foarte tarziu, inca de cand era mic.
Noapte buna delfinariu!
gabisav spune:
Paula, l-am vazut pe Raul cum merge, o minune.
Cristina, super pentru Vlad cu Pa.
Felicitari mamicilor pentru asa delfinasi.
O noapte linistita sa aveti, cu cat mai putine treziri.
michelle1981 spune:
Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana_Eva
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika
Felicitari lui Vladut, Antoniei, lui Raul pt reusite! pupam dulce puiutii scumpi
crissy - eu iaurt ii mai pun in fructe dimineata, iar la gustarea de la ora 5 aproape imi mananca o cutie mare de iaurt intreg in care ii pun si cereale
Voiam sa ii dau branza cu fructe dar nu mi-a iesit, nu stiu unde gresesc
saddie - super ca mergeti si voi la turci.
victo - ce tare ai fost cu bucataria ta Si eu am pozat dezordinea din casa
giorgia, stiu parcul de cand am fost in toamna la nunta aceea la tecuci, super!
mycya - tu ai dormit bine, la mine a fost exact invers. Treziri dese, plansete, probabil de la dinti.. sau o fi de la ceva ce am mancat?
crispro - ce tare esti cu rezumatul
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 baby, cum e cu bubitele? Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Mai are bubite dar sunt pe cale de disparitie,.....Se pare ca e pojar si are o forma usoara mai ales ca si eu am avut si am anticorpi ..pe care ii dau lui prin LM tzitzi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Ia uitati cum ma face Paula sa tastez la ora asta, nu de alta dar mi-e ca se trezeste puiul, dar nu-i bai ca-l mufez si adoarme la loccat ai clipi.
Crispro, tot ma tin sa-ti spun ca si mie imi prind tare bine rezumatele pe care le faci si le citesc cu mare drag Asa e! ai o memorie tare buna!
Vroiam sa-ti mai spun ca daca lui R nu ii este sete dupa masa (dar in general bea putina apa dupa fiecare masa) ......dupa ce ii fac baie, imi bea cam 50 ml apa din cana cu cioc
Apartament, inca n-am gasit dar am tot vizitat si astept sa-mi dea un proprietar un ultim pret. Sa vedem! Mie imi place pt ca e intr-o zona bunicica, etaj intermediat si nu este pe colt. Singurul incovenient ar fi ca dormitoarele sunt cam micute, dar i-am spus la Catalin (ca lui nu-i prea convine) ca trag un dressing pe hol de toata frumusete plus o camera care ar fi in plus(vrem cu 4 camere in ideea de a fi mai mult spatiu)
Aici m-am cam saturat, cu toate ca de maine ai mei socrii se muta la ferma si ramanem doar cu bunica
Raducu, e bine, sta in 4 labe dar nu circula Ieri ne-au iesit inca 2 dintisori, deci avem 6...vroiam sa va intreb ce pasta si periuta folositi, ca spre rusinea mea eu inca nu l-am periat in gura, i-am dat doar cu glicerina boraxata....ce mama denaturata sunt.
Azi cat m-am dus la cumparaturi si Catalin l-a pus in picioare(dintr-o greseala ca doar il mai puneam si eu si nu statea nici o secunda) si dupa cand a vazut ca poate nu mai vroia in fundulet...si cat am lipsit(1 si 1/2) l-a tinut pe Catalin aplecat prin toata casa. Am venit acasa si am avut 2 copii epuizati si infometati.
Marti, merg la Iasi, cu sot si copil(sotul cu treaba) iar noi in plimbare,shoping, daca e frumos mergem in parc, seara ne intalnim cu finii nostrii si ziua nu stiu daca ma voi descurca sa ajung in oras(vom sta la hotel Bucium ca tare mult imi place la ei)...cu toate ca imi v-a fi greu sa ajung in oras, probabil voi lua un taxi.
Mi-ar face mare placere sa ma intalnesc cu vreun delfinas. Ce spuneti fetelor?
Trimit mesajul....
tina_80 spune:
Am recuperat tot
Paula, dar ce bine merge Raul!Felicitari pt primii pasi! ...Mie nu mi se pare deloc gras
Crispro, dar ce baiat mare ai si tu Ma bucur sa aud ca Vladut a facut-o pe mami fericita
Mai vroiam sa spun cate ceva dar am uitat.....
Raducu mi-a stricat telefonul, cand vb se aude f incet. Trebuie sa stau cu el lipit de ureche de ma si doare.....iar daca sunt afara la plimbare nu am nici o sansa sa aud.
In sfarsit imi voi lua si eu un tel, ca sa am si net, sa va pot citi. Sper sa fiu mai activa pe forum!
Noapte buna delfinariu!
nela_didea spune:
Buna seara delfinariu sau buna dimineata
Doamne Crispro ce te mai iubesc io pe tine cu rezumatele tale si-l pup tare de tot pe Vladutu care face PA. Vezi ce copil mare ai? De frumos nu mai vorbesc.
Am remarcat si puiutul lui Paula, dragul de el ce mai face el lipa lipa pe acolo prin casa. Ii pup piciorutele micute si dragi.
Mycya tare ma bucur ca ai dormit si te-ai mai odihnit putin ca tare rau ii sa fi obosit sa umbli tot chiaun de cap.
Crissy mersi pentru reteta de iaurt, maine o incerc si eu, dar cu lapte din comert, sper sa iasa ca tare bine mai arata in poze
Chiar asa, Otilia ce-o fi cu ea ca ma gandeam si eu zilele astea la ea. Sper din tot sufletul sa fie bine.
No si nu mai stiu ce-am vrut sa mai scriu revin daca imi amintesc.
Sa aveti o saptamana faina.
nela_didea spune:
Aaaa stiu ce-am vrut sa mai spun...
LA MULTI ANI LUI PAUL DE BTZ_OVI, SA CRESTI MARE SI CUMINTE. Mamiiii ne dai o feliuta de tort pana nu intru la cura ?
LA MULTI ANI TUTUROR DELFINASILOR NOSTRI SCUMPI CARE AU FOST SARBATORITI ZILELE ASTEA. VA PUP CU DRAG.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, acum imi pica fisa. voi de Pasti nu sunteti in tara! nu asa ati fi vrut? sau stai, ca la voi e chestia cu vacanta Mariei. Vin si nasii cu fata? |
asa e . in noaptea de Inviere noi suntem pe drum inapoi, Maria incepe scoala luni, a doua zi de Pasti... da, venim odata cu nasii. doar ca ei stau mai mult, pana in 7 mai...
ii pupam pe dragul de Vladut care face paaa , si pe Raul cel umblaret , si pe tine cristina pentru rezumatul saptamanii
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)