Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

pentru bebe Vlad -mare reusita, iar Raul e bestial .

pentru delfinasii aniversati astazi, desi e cam tarzior

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna fetelor. La multi ani delfinasi scumpi sarbatoriti astazi!
Vladut vad ca e plin de surprize zilele astea, bravo!
Mi-a placut mult si de Raul cum merge el , fi-miu a zis ca seamana cu Harry Potter.
Sa o laud si eu pe Stefi cu ceva: se joaca f. frumos ,a tot incercat azi sa-si puna o caciulita pe cap, o punea pe cap, iar o dadea jos si tot asa vreun sfert de ora s-a jucat. Si in plus canta cand aude muzica, adica face aaaaa, aaaaa... Cantareata o fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', pt Vlad! Ce fain ca face "pa"!!
Aseara vorbeam cu prietenii astia ai nostri despre case/apt sparte. Noi avem casa in camp, eu fara alarma si contract cu o firma de paza+ un pistol, ceva, eu nu ma mut acolo. E drept ca sunt si alte case construite, dar..

Paula, e fasnet e Raul! Daca ar fi avut V in cale vreo galeata, mop, de fapt ORICE, sarea pe acel obiect, garantat.

Victo, , poate scapa Mihaita de raceala!

Al meu ma dispera, se ridica si da cu capul de orice prinde... Eu nu sar sa-l iau, dar oricum se apuca de urlat. Si urlaaaaa.. De plimbat nu prea-l plimb, inca nu e prea fascinat de pasit. Dar cel mai tare ma dispera cand ne musca de picioare, e jaleee, cum sa stau fara sa-mi capseze picioarele???

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Buna fetelor. La multi ani delfinasi scumpi sarbatoriti astazi!
Vladut vad ca e plin de surprize zilele astea, bravo!
Mi-a placut mult si de Raul cum merge el , fi-miu a zis ca seamana cu Harry Potter.
Sa o laud si eu pe Stefi cu ceva: se joaca f. frumos ,a tot incercat azi sa-si puna o caciulita pe cap, o punea pe cap, iar o dadea jos si tot asa vreun sfert de ora s-a jucat. Si in plus canta cand aude muzica, adica face aaaaa, aaaaa... Cantareata o fac!
mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

uite asa ma plimba si pe mine mara prin casa, si daca vede o jucarie sau ceva pe jos, se si apleaca dupa ea
paula daca eram mai aproape faceam o intrecere intre raul si mara :)))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Laurica, ce scumpa cred ca e Stefi cantareata!

Bumblebee, ce tare e Victor, cica va musca de picioare!

Mersi fete dragi! ma bucur si eu mult de puiutul meu... de acum inainte incepe sa fie tot mai fain cred, sa mai zica una alta, sa exploreze, apoi cand vor vorbi, apoi cand fac mutrite, apoi cand ne imbratiseaza... ioi, ce momente faine ne asteapta!!!

Rodi, acum imi pica fisa. voi de Pasti nu sunteti in tara! nu asa ati fi vrut? sau stai, ca la voi e chestia cu vacanta Mariei. Vin si nasii cu fata?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Cris mami, pai tu ai un baiat super istet...sa nu mai aud ca-l critici vreodata ca nu face una alta Poate ii faci maine un filmulet si ni-l arati si noua

Paula ce scump e Raul cum paseste el

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina
OANA,Ana m=a ajutat cu scaunul, l-am luat cu 100 de lire, la noi e 1200 ron

Va rog frumos, imi dati si mie PM cu detalii despre Ana?Inteleg ca e cineva care va ajuta sa aduceti in tara colete cu comenzi din Anglia...voi avea si eu nevoie de cateva lucruri...multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Tu fete, am repetat figura. Adica tata-so i-a dat sa manance , ca in fiecare seara, apoi mi-l da mie, si el pleaca din camera, ii zice noapte buna, il pupa si eu il culc. Si i-am zis sotului sa ii spunem acum copilului sa faca pa, si ii zic lui Vlad :tata pleaca, fa pa! Si a facut iar, de 3 ori. l-am intors cu spatele 2 minute, cu sotul tot in camera, dar fara ca Vlad sa il vada si apoi iar cu fata la sot. Si iar "tata pleaca, fa pa" si a facut iar! Am niste emotii, imi sare inima din piept. Ma simt ca in noaptea in care am nascut. Mi-au dat lacrimile. sotul a pupat copilul... ce mai, mi se rupe daca se trezeste de un milion de ori in noaptea asta sau in toate ce vor urma!!! e baiatul meu scump si drag!! si ma intelege!!! am baiat mare!

Cris-ule esti minunata!Am ras la primul mesaj (cand ai descris cum a zis el PA) cu hohote de a inceput si Matei la mine, crezand ca rad cu el....si acum, la mesajul asta nou, mi-au dat lacrimile!Vezi ca nu mai conteaza ca nu sta in fundulet...e primul delfinas care "face PA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Giorgia, Paula, Oana, Matusa, Laurica, Bumblebee, Ilinca, Bambi, va pup cu drag! Maine musai sa il filmez, doar sa fac cumva sa nu vada camera, ca se opreste din orice!

Victo, mai vroiam sa iti zic ca starea lui Mihai poate e de la vreme. Azi si Vlad a fost parca suparat toata ziua, greu zambea, parca era obosit. Acum spre seara era obosit bine, ca era sa adoarma la soacra in brate (eu ce sa-i fac daca de la 3 juma la amiaza nu mai are somn??? iar la 7 cand era sa adoarma nu l-a lasat soacra, ca stia ca la 8 il culc de tot). si era asa obosit, si necajel, nu a zambit nici musafirilor (nici acum seara, nici ieri seara). Aseara a venit o prietena cu o fetita de 2 luni, o dulceata! Vlad a fost la soacra pana la 8, a venit cu mutrita lui de necajel/obosel, se uita cuminte in jur, l-a luat prietena mea in brate, el numai se uita.. la fel si acum seara, asa linistit se uita, si apoi a facut cu mana, dar asa, sec, fara zambet, fara nici o expresie. Poate doar de oboseala. Sper sa reusesc maine seara dupa ce vin de la masaj (ca va fi la fel de obosit Vlad ca si in seara asta) si poate repetam experienta!

Va pup, merg la nani, copilul inca doarme (a avut deja o trezire), hotii au scapat, sotul nu are somn (ca si-a facut plinul la amiaza ). asa ca merg eu in drumul meu. Noapte buna si linistita!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput