Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
crispro spune:
Revenita de la sauna si impachetare. Sunt bine, masajul e joia, deci azi nu a fost durere!
Rodi, asa si cantarul meu, o mie de cifre indica in o mie de locuri. Acum seara l-am cantarit iar pe Vlad, tot in acelasi body si pampers curat, chiar inainte de masa (desi la amiaza in cantarisem dupa masa), si acum imi arata 8900 (deci cu 400 grame mai mult) si e nemancat!!! mai mananca 200 grame ( ca eu mereu il cantaream mancat). asa ca e clar eroarea de la cantarul meu (ca e pt adulti si nu special de bebe, si de asta am si zis ca nu ma stresez- dar tot l-am cantarit acu seara, sa fiu io sigura
)
Aelita,
.
Roxana, iar bolnavior Theo? Pupam sa treaca repede! si sa iasa si dintisorul sa nu mai fie marait!
Eladea, ,m-ai facut curioasa.. cum e cu Eric cu kk in pampers?
Denisa, ce fain povestesti de puiutii tai, cum te iubesc ei si te cauta si te asculta!

Diana, cum sa fie prea mult cu articolele? mie imi place ca te informezi mereu si e foarte bine!!! uite asa mai aflam de noi abordari, de alte puncte de vedere! Si mie imi par utile toate aceste discutii- si legate de olita si de pantofii da ori ba pt umblat. Asa pot sa iau decizii avand mai multe informatii decat sfatul unui medic de familie!!!

Puiut, ce sa iti zic cu papica? decat rabdare, combinatii de alimente.. si sa iti reamintesc ca au zile bune si rele, ca au pofta sau nu prea... ca s-ar putea oricand sa refuze un aliment ce alta data il mancau cu pofta...

Eladea, si Vlad scrasnea din dinti, cand a descoperit ca are si jos si sus, dar in cateva zile s-a potolit singurel.
Haha, ce figura e Isa! Sa vada ea lucrurile mai bine!![]()
Of, Victo, deci a luat si Mihai raceala!

Tu cum esti?
Racusor, 

Am fiert muuult orezul, separat dovlecel si separat ou. Apoi blenduite si papate. Azi i-am dat iuar orez (ca a ramas de ieri) combinat cu dovleac fiert. si toate pasate cu furculita. A durat o vesnicie masa, era si somnoros, dar a papat!
Bumblebee, stiam eu ca vom avea parte de poze frumoase cu Victor! E adorabil in scoica, ce pozitie a gasit! e bestial in cosul cu juacrii, cautand ce e pe fundul cosului! e un scump cum a adormit in scaunel! e atat de frumos cu camasuta si bluzita! e un dulce la pieptul gol cu salopetica! si cum rade, ma topesc! e o minune!!!

Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby78 LML Paul-Christian! de btz_ovi. Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de bucurii. ![]() ![]() Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
La multi ani si din partea noastra, multa sanatate si sa cresti mare si sanatos!

Diana_Eva spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas Salut. Am avut un we f fain. Ieri am plecat de acasa la 10.30 si am venit acasa la 21.30. Ne-am hotarat ca de Paste nu stam acasa (sa stam sa mancam si sa ne mutam de pe o canapea pe un pat si dup-aia pe un scaun si iar la masa...) si vrem sa mergem la Venetia sau Viena...combinam si cu shoppingul. Acum sa vedem cum ne descurcam cu Raisa. Da nu cred ca sa fie nimik in neregula. Cu avionul vrem sa mergem. Mancare la borcanele gasesc peste tot, nu? |
Sfat. Nu Venetia cu copil. Podurile au trepte va veti satura de carat carutul. Daca totusi mergeti sa iei marsupiul cu tine.
Mancare bebe e din belsug in Viena. DM si Bipa la toate colturile de strada.In Venetia nu stiu noi am carat in masina. Oricum acolo totul e mai scump - aproviziomare se face cu bqrci.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
catalina2307 spune:
racusor - si eu tot cu mixerul fac mamaliga
.
Scaun auto Recaro are cineva? Pareri?
Azi am facut pt prima oara branza calcica. Mie mi se pare foarte uscata. Am stors-o prea mult? Ce a ramas mai pot sa folosesc maine sau se arunca?
Si inca o intrebare. Este prea mult daca ii dau branza amestecata cu iaurt?
Multam.
bambi_bv spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 oana voi aveti vreun credit acum? Cum faceti cu apart nr 2? Tare as vrea si eu unul mai mare (nu acum, ci in cativa anisori) dar ce ne facem cu creditul ca avem deja unul?? |
Michelle, cu acordul bancii de unde ai credit, poti sa il vinzi pe cel pe care il ai, sa cumperi unul mai mare si sa muti ipoteca de pe unul pe altul, mai ales daca cel in care te muti e mai bun decat anteriorul.Creditul ramane neschimbat, se modifica doar garantia, doar ca tu platesti diferenta de pret.
Eu asa m-am mutat din garsoniera in 3 camere, anul trecut inainte sa apara Matei cu 1 luna.
In noaptea cand s-a hotarat el sa vina, pusesem ultimul dulapior pe care il mai aveam de montat in baie, si ultima perdea...asta din ce aveam de facut inainte sa vina el, ca mai avem inca multe de facut, dar asa ne-au ajuns banii.
Diana_Eva spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 racusor - si eu tot cu mixerul fac mamaliga Scaun auto Recaro are cineva? Pareri? Azi am facut pt prima oara branza calcica. Mie mi se pare foarte uscata. Am stors-o prea mult? Ce a ramas mai pot sa folosesc maine sau se arunca? Si inca o intrebare. Este prea mult daca ii dau branza amestecata cu iaurt? Multam. Catalina |
De scaun nu stiu nimic.
Brazica:
Ai facut-o cu calciu lactic, cu iaurt sau cu lamaie?
Cu calciu lactic - cica ar avea prea mult calciu si nu e f bine. Are si o textura ciudata - e grunjoasa si mare.
Cu iaurt iese bine. Relativ fina dar tot trebuie mixata un pic.
Cu lamaie e un pic acruta. Textura medie.
Eu ii fac zilnic din 250ml lapte in care pun 100ml iaurt facut in casa. Il pun de la inceput - cand da laptele in clocot e gata si branzica.
A mea o mananca ffff bine cu piure de fructe. Asa face si o textura buna - nu mai e incecacioasa sau groasa e tocmai buna. La cata branza iese pun 125 fructe.
(20.08.2010)
catalina2307 spune:
Pentru ca Anastasia nu primeste Ca sub nici o forma vreau de 2 ori pe saptamana sa ii fac branza cu Ca. In rest ii voi face cu iaurt. Iaurt de casa nu ma apuc sa fac pentru ca nici nu stiu nici nu ii vad sensul. Ii cumpar iaurt bio si este f bun. Oricum mai mult de 2 lingurite nu serveste.
Intrebarea mea este daca ii pot amesteca branza cu iaurtul.
Nu stiu care o fi textura cand o faci cu iaurt dar cu tablete de calciu este chiar nasoala. Uscata si inecacioasa.
O sa arunc ce a ramas de astazi si maine voi incerca asa.
Diana - Pantofiori eu i-am luat saptamana trecuta de aici cu 120 ron. Din Grecia i-am luat cand am fost ultima oara cu 30 eur.
Nici pe site la ei nu am vazut preturile de care spui tu.Cel putin nu imi amintesc.
Ma duc acum sa mai arunc o privire.
bambi_bv spune:
Katalina, unde mergeti la bulgari?Si noi am vrut prima data Turcia, dar pentru ca era cam scump pentru bugetul meu de mama casnica, am lasat-o pentru la anul.Asa ca mergem in Bulgaria la Griffid Arabella in Golden Sands.
catalina2307 spune:
Diana - vad ca livreaza peste tot.
http://www.agatharuizdelaprada.com/store/catalog/category/view/s/bebe/id/24/
Diana_Eva spune:
Catalina:
Ce culturi are iaurtul tau bio in el?
Se foloseate lapte cu 1.5% grasime.
Poti amesteca ce vrei tu cu ce vrea ea sa manance (la 2 linguri chiar nu conteaza)! Bafta!
Eu am dat search pe net - primul site care l-a gasit, am intrat si mi-a trecut cheful.
Oricum azi am fost la un medic ortoped (vizita recomandata de pediatru) - are labutele picioarelor usor spre interior, se rezolva cu masaj si rabdare, nu e grav dar trebuie sa ma apuc sa caut incaltari ortopedice si atat mai ales ca ea vrea sa se ridice deja. Lasam pantofiorii eleganti pentru cine poate sa ii poarte.
(20.08.2010)

Tudor 05.08.2010