Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Racusor acum mi-am amintit de subiectul NU. Nici eu nu vreau sa ii spun nu, nu, nu toata ziua!!! Totusi cred ca pentru situatii de urgenta e bine sa reactioneze si la NU. Pana formulez eu propozitia care sa il inlocuiasca pe NU e prea tarziu. Asa ca vom combina - diverse propozitii eleborate cu NU simplu si clar pentur urgente grad 0.
Si noi cam detestam TREBUIE! NU trebuie nimic pe lumea asta.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CRIS multumim de rezumat

cum ai facut orezul cu dovlecel si ou?

vai, dar Vladutul tot e din ce in ce mai simpatic si te surprinde pe zi ce trece ce frumos ca face PA! vezi mami?

KATA a plecat soacra?

VICTO sanatate multa, citesc acum ca sunteti putin bolnaviori..aaa, mi-am adus aminte ca ziceai ca vrei sa il intarci, stai linistita iubita, fa cum te simti tu cel mai bine, ca nimeni nu te judeca, si nici Mihai nu o sa sufere, e maricel de acum

PAULA Raul deja merge? bravoo!!!

gata, s-a trezit puiul de zmeu revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

nu v-am zis, dar si filip face pasi... tinut de manute, evident...incerc sa-l filmez intr-o zi...

mai frateeeeee, acu am o alta pb....scrasneste din dinti!!!! dar in asa hal, ca mi se ridica parul pe mine... asa facea si Eric, imi aduc bine aminte pt ca io si mor cand aud pe cineva scrasnind...
ai vostri fac asa ceva?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Tudor de cand are 4 dintisori scarneste din dinti de mi se face parul maciuca.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

katalina, nu mai pot! Sunt epuizata; si de cand Rebeca e plimbareata chiar ca am ramas fara puteri.

hai ca vorbeati de incaltaminte. Eu pana acum am lasat-o pe Rebeca in ciorapi, deci desculta. Nu stiu daca asta e motivul, dar ea nu mai sta pe varfuri (decat cand incearca sa se uite peste marginea de la tarc), si are deja scobitura talpii formata. Afara are incaltari, dar recunosc ca nu mi-am batut capul sa cumpat deca special, mai ales ca afara nu prea o las inca pe jos.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ooana succes cu apartamentul!

saddie, puiutz uite www.wholesomebabyfood.com/howmuchbabyeat.htm" target="_blank">aici despre cat trebuie sa manance un copil.
Si eu m-am stresat cu mancatul de era sa raman fara lapte.
Hai sa va zic cat mananca a mea: 40g fructe (indoite cu iaurt ca ala ii place maxim) si 50-60g piure de legume, ii mai pun eu si zeama inca vreo 50g (deci in total maxim 100g si asta in zilele bune).
Mai mult, in ultimele 2 zile nu a mai vrut LM dupa mesele solide

diana - multumim pt articol

rodyka - tb sa cobori patutul

victo - sanatate multa puiului

racusor - eu am luat ceai granule de la humana (e 20 ron) si acu am prea mult pt cererea ei

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Salut. Am avut un we f fain. Ieri am plecat de acasa la 10.30 si am venit acasa la 21.30.
Ne-am hotarat ca de Paste nu stam acasa (sa stam sa mancam si sa ne mutam de pe o canapea pe un pat si dup-aia pe un scaun si iar la masa...) si vrem sa mergem la Venetia sau Viena...combinam si cu shoppingul. Acum sa vedem cum ne descurcam cu Raisa. Da nu cred ca sa fie nimik in neregula. Cu avionul vrem sa mergem.
Mancare la borcanele gasesc peste tot, nu?
Oana, ai PM.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

super ...imi place de voi ca va plimbati
ambele destinatii sunt minunate...pt shopping parca Viena e favorita...dar Venetia e un loc cu totul special!

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Denisa daca vrei scaun Besafe cel mai bine suna la ei si roaga-i sa te ajute. Sunt super, super draguti. Iti vor da cel mai bun sfat. Cat despre preturi - Besafe ro are aceleasi preturi ca Besafe germania. In plus ii poti suna oricand pentru orice.
Felicitari pentru Mateo! E greu cu 2 sa stai cu ochii pe ei in acelasi timp, sa faci curat, mancare... Chiar inconstienta soacra ta! La varicela ( zona zoster la adulti) incubatia e parca 10-14 zile. Sper sa scapati!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

sa inteleg ca si tu ai din asta?parca tu ziceai de-un maxi cosi?

Fetele hai sa facem un fel de vot!scaun cu isofix sau fara?sunt in mare dilema!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

da sunt de acord!!!

1. cu isofix sau fara?
2. maxi cosi sau britax? (eu la marcile astea m-am oprit in final)

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

i-am pregatit acum mamaliguta cu branza si smantana, sa vedem daca papa. doar ca mamaliguta cam are cocoloase i-am luat faina de porumb bio, si arata ca si consistenta cu faina alba, si foarte greu s-a facut, nu stiu cum sa o fac fara cocoloase. aia care o fac eu in mod normal e ok . dar nu are nici un gust fara un pic de sare, vedem daca ii place sau nu. daca nu, planul B, iaurt cu ceva. la pranz i-am dat si ficatel, a papat cica, fara prea mare chef.

va

trimit imediat un mesaj scris partial de sambata

...cu mixerul direct in oala cand fierbe apa si pui faina de malai...iese super!!!

Eladea asa face si Matei, scrasneste din dinti de ma trec toate frigurile

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

i-am pregatit acum mamaliguta cu branza si smantana, sa vedem daca papa. doar ca mamaliguta cam are cocoloase i-am luat faina de porumb bio, si arata ca si consistenta cu faina alba, si foarte greu s-a facut, nu stiu cum sa o fac fara cocoloase. aia care o fac eu in mod normal e ok . dar nu are nici un gust fara un pic de sare, vedem daca ii place sau nu. daca nu, planul B, iaurt cu ceva. la pranz i-am dat si ficatel, a papat cica, fara prea mare chef.

va

trimit imediat un mesaj scris partial de sambata

amesteci cu telul cand adaugi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pozici, AICI

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput