Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 14
rodyka spune:
diana, intai multi . tu esti asa de informata, cauti pentru noi si pentru tine articole, pareri, carti, adrese... la asta cu "lenea" am vrut si eu sa-ti raspund dar uitasem, noroc cu aelita ca e pe faza ea! mie imi e lene de multe ori sa fac multe lucruri: sa spal seara vasele, sa gatesc, sa calc... si e o lista luuungaaaa!! dar cand e vorba de Maria si de Isa, nu stiu ce e aia lene! ca daca ar fi asa mare lenea si cand e vorba de ele, cred ca as incepe prin a nu ma mai ridica noaptea sa-i dau Isei laptic (eh, cum titi nu ajunge, de multe ori tre sa incalzesc apa si sa prepar lp; inainte lasam apa in termos, dar acum nu stiu daca se mai trezeste, asa ca mai bine prepar pe loc). apoi mie mi-ar lua acelasi timp sa o dezbrac s-o pun pe olita sau s-o dezbrac s-o schimb de pampers!! dar eu chiar nu stiu cand face Isa, mai nou face prin somn, ca la amiaza (adica imediat) cand se trezeste, e cu kk! si a doua/treia tura iar nu mai is la ore aproximative, ca inainte. eu am tot asteptat sa ne lase raceala sa putem sa facem si noi baie iar la 2 zile (faceam acum de 2 ori/sapt), sa stam mai mult afara, sa facem un program cat de cat de masa si somn (ca si asta e bun, dar ne incurca oarecum si tratamentul...), sa ne punem la olita... eu cred ca o s-o pun asa, ca sa se obisnuiasca sa stea pe ea... cu Maria am inceput la 11 luni dar a fost fiasco total, aveam 4 in casa -si simple, si cu muzica, si cu lumini, si cu butoane care imitau sunetul cand tragi apa . niciuna nu era buna (adica punea ursuletii in ea si zicea "kk", deci clar stia la ce e buna, dar nu vroia! singura data cand a facut a plans ca s-a speriat!!). asa ca la noi solutia a fost wc mare, i-am cumparat un capac reductor si acolo ii placea. dar avea deja cam 1 an jumate... deci, nu ne grabim! dar nici lene nu ne e
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
rodi, haha...asa e si cantarul meu...daca il pun in 3 locuri diferite imi arata 3 greutati diferite...io una fac media...
cat despre olita...sincer, eu as fi vrut sa am succes cu ea mai devreme de 2 ani (aici vorbesc de Eric), dar n-am reusit si nici n-am insistat...si noi ca Rodi, aveam olite peste tot, si la bunici, la noi 3 tipuri, inclusiv reductor de WC...dar cand a fost pregatit, a fost f usor de scos pampersul... acu facem la WC...doar la kk mai cerem pampi... si asta pt ca nu vrea nicicum sa accepte altceva...deh, aici avem o intreaga poveste, dar sunt sigura ca nu intereseaza pe nimeni..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Rodyka eu zic ca greutatea corecta e 55.900.De ce sa le mai bagi in seama si pe celelate. |
daaa!! la mine iau in considerare cea mai mare valoare, la Isa pe cea mai mica. asta ca sa ma bucur cand sunt variatii . e prima data ca am vazut ca a scazut sub 56!! acuma eu nu ma plang ca is grasa, (bine, eu nici n-am 1.60!), am un colacel care-mi "marcheaza" talia si de-aici deja toate nemultumirile! mai lata is si in solduri, dar asta deja e dupa 2 sarcini, cativa cm nu mai conteaza... si cand ma gandesc ca la 9 luni dupa ce-am nascut-o pe Maria aveam 65 cm in talieee
rodyka spune:
katalina, asa deci, poate ne vedem in vacanta
eu care-s asa departe de voi, am cele mai multe planuri sa ma intalnesc cu delfinasii nostri (ca ai NOSTRI is, in piscina NOASTRA ) si inca repede!! de parca au intrat zilele/anii in sac
rodyka spune:
multumesc fetelor de comentarii la poze, nu am apucat sa pun decat cateva aseara ca ne luase somnul pe toti, obositi dupa o zi "in verde"...
m-am uitat si eu iar, ca eram curioasa unde m-ati vazut voi slaba . lasa ca zilele astea o sa-mi fac si io niste poze sa ma vad si eu cum arat in poze
aelita, sa nu uit sa-ti raspund: la marginea orasului, pe un deal, e o padurice la marginea drumului unde sunt mese si banci de piatra, si vreo 15 gratare! ai voie sa le folosesti in perioada octombrie-mai, in vara sub nici o forma ca te amendeaza de nu te vezi!! mai era si pe plaja un loc mai izolat, in spatele portului, unde mergeam vara la gratar. apa limpede si lina, fara valuri (e zona protejata de zidurile portului, nici vantul nu bate), nisip, chiar si putina iarba (adica fan, ca iarba in mai e deja uscata!). ei bine, nici acolo nu mai e voie, au pus panouri mari ca e interzis pescuitul, mersul cu barca, amenajarea de corturi si gratare! asa ca vara ne urcam la noi sus pe terasa, mai catre seara ( cam in toate sambetele...). dar profitam cat putem pana in luna mai...
lauri_ca spune:
La multi ani Paul cel umblaret!
Diana, multumim pt. articol si traducere, n-am mai intrat pe link.
Cu pantofiorii de mers, zic eu ca trebuie totusi probati, unii copii au piciorul mai lat unii mai ingust si pt. mers trebuie sa le vina f. bine ca altfel se deformeaza mersul, fuge piciorusul intr-o parte.
Si eu o cantaresc pe Stefi tot la mine in brate, valorile sunt doar aprox. trebuie sa iau in calcul o eroare de +/- 200gr, care la ei conteaza mult.
Azi i-am facut piure de morcov, pastarnac, cartof si rosie, astept sa se trezeasca sa vedem daca o sa-i placa ca in ultima vreme nu prea mai are chef de mancat.
carla_2008 spune:
Buna fetele.
am citit pe diagonala ca de obicei ca efectiv nu am timp de nimic,
Crispro,multumim de rezumat,m-ai salvat!
Carmen si ai tinut-o in marsupiu toata calatoria?carucior de care ai acum?
Noua ne-a recomandat dr ghetute inalte,cu bolta plantara,cu intaritura la calcai,pt statul in rotobil.Citind ce ati scris nu stiu cum e mai bine,Poate cazul Ancai e o simpla coincidenta cu sfatul gresit al dr ca ii recomandase ghetute si platfus,poate ar fi avut platfus si in cazul mersulut descult.Intr-adevar noi am mers desculti primii pasi,chiar prin iarba,si nu ne-am sucit gleznele,nu avem nici platfus,nu mergem nici pe varfuri si nu ne impleticim.Probabil ca asa e cum spune si Paula,afara cu ghetute,normal,si in casa descult.deci varianta de mijloc.
Crissy mie mi-a spus dr ca varicela se manifesta cu febra si tot tacamul si la varsta asta,sincer as vrea sa o faca mai incolo,pe la 5-6 ani.Inca nu avem nimic,gandim pozitiv.
Bravo lui Vladut,l-am vazut si pe Raul,si pe Isa,si pe Antonia....nu mai stiu pe cine am mai vazut ca scriu repede ca iar nu am timp.
revin
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Diana multumim de articol!Ai dreptate cu olita,noi facem pe olita de la 7 luni fix.Mateo zilnic de 3 ori,Carla o data cand o prind ca sincer oi fi eu mama denaturata dar nu o vad tot timpul cand vrea sa faca,e mai smechera,si fiind si 2 nu-i pot surprinde mereu cand sa-i pun pe olita.oricum cam avem program de olita cat de cat fix,dim,la pranz si dupa-masa.
Insa te contrazic intr-un punct,10 minute e foarte mult pt stat pe olita,asa stiu si de la dr.Nici adultii nu ar trebui sa stea pe wc mai mult de 5 minute(hemoroizi,chestii...)De cum il iau pe Mateo de ex si il dezbrac,pun pe oala,intr-un minut a si facut,poate la Carla stau 3-4 minute.
AAA nu v-am spus?Carla zice mama,si ma striga prin camera meme,mama cand e suparata si intinde manutele spre mine!e tare scumpa,Mateo in schimb e un mamos de prima clasa,nu zice mama,ins aplange de cum ma vede prin casa,de cum mja aude,si nu il iau sa-l dragalesc.Sa vedeti:cobor scarile,el e in tarc,imi aude pasii,se opreste din jucat,inca nu ma vede dar ma aude,si incet cum ma apropiu de parter incepe sa miaune ca o pisica!daca nu ma vede toata ziua nu are nimic,de cum isi aminteste de mine,ma aude,ma vede prin casa ,e jale
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ramonavlas spune:
Salut. Am avut un we f fain. Ieri am plecat de acasa la 10.30 si am venit acasa la 21.30.
Ne-am hotarat ca de Paste nu stam acasa (sa stam sa mancam si sa ne mutam de pe o canapea pe un pat si dup-aia pe un scaun si iar la masa...) si vrem sa mergem la Venetia sau Viena...combinam si cu shoppingul. Acum sa vedem cum ne descurcam cu Raisa. Da nu cred ca sa fie nimik in neregula. Cu avionul vrem sa mergem.
Mancare la borcanele gasesc peste tot, nu?
Oana, ai PM.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010