Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
ioana_iasi spune:
fetelor ati facut testu ala pt sexul copilului....?la mine iese baiat
4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi fetelor ati facut testu ala pt sexul copilului....?la mine iese baiat 4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu! |
Si la mine tot baiat, am verificat cu datele lui Vlad si a iesit baiat, so
mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi fetelor ati facut testu ala pt sexul copilului....?la mine iese baiat 4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu! |
la mine fetita
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6
ralu_t spune:
many well done!
da, cu dr. treaba e mereu relativa. pt unul muma, pt altul ciuma, important e sa ajungi pe mana cui trebuie si sa-ti vezi visul cu ochii. prietena mea cea mai buna, adusa de mine la tutu a pierdut 2 sarcini fiindca T a sfatuit-o (dupa alte 2 sarcini pierdute in prealabil) ca nu e nevoie sa-si faca analize de trombofilie, genetice, antifosfolipidice...ca mai mutl se streseaza. dupa inca 2 sarcini pierdute (4 cu totul) afla ca de fapt are anticorpi antifosfolipidici si cu clexane luat de la inceput ar fi putut duce sarcinile. intre timp a infiat un baietel superb, insa nu e ca si cum toata trauma acelor 4 sarcini pierdute nu si-a spus cuvantul...
dar pentru mine T a fost omul potrivit, la momentul potrivit, fiindca inainte de el bajbaisem prin tot felul de ignoranti, care mai de care, habarnisti care ma tratau dupa ureche, cu tratamente contraindicate afectiunii mele..asa ca no hard feelings. eu nu pot intelege vehementele si atitudinile pro anumiti dr. sau personalitati pana in panzele albe, asa...la nivel de cult. mi se par dubioase rau chiar
mi-am facut si eu testul chinezesc...iese tot baiat. si prima data baiat...offf...si ce mai sper eu la niste codite...dar nu e ca las eu testul sa ma demoralizeze
ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra
abramburika spune:
Ma apuc sa fac cap. nou si apoi trec la povestit.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!