Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Inna bine ai venit in grupuletul nostru.Sarcina la termen si bebe sanatos
Ralutsi Brambu-saru'mana pt urari.
Ioana despre ce metoda vorbesti?
Lia-cine stie poate au/sunt inca fost doi.Ce-i important e sa fie sanatosi si sa se lipeasca corect.Multa sanatate !

Am fost si eu la eco-initial abdominala dar se vedea un mare nimic.M-am si speriat-adevarul e ca nu bausem destula apa.
Pana la urma la cea vaginala s-a vazut bebe.E instalat intr-o vila cu tspe mii de camere-in sensul ca spatiul acum e mare are loc de desfasurare.Mai tarziu cand va fi in garsoniera va protesta sunt siguraAm auzit si inimioara batand cu putere, deci pentru moment suntem bine.Inca mai avem de clarificat nr de saptamani dar eu cred ca avem in jur de 6 si o zi.Pana la 12 saptamani nu ma pot linisti insa.

Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Liaf tare ar fi sa fie 2 cel mai important insa e ca e totul in regula, ca sangerarile nu au de a face cu sarcina si ca te-ai linisti in sufletul tau. Esti tot acasa in patut?
eu mor de draci. am aflat de pe forum ca Herghelegiu la care imi facusem eu mandra programare pt morfofetala de trim1, nu mai da consultatii la medsana( adica acolo unde imi facusem eu programarea). e bine ca aflu de pe forum si ca de sunat nu ma suna nimeni
many daca ai timp, da-mi si mie pe PM datele unde il gasesc pe Pop. La herghelegiu mi-e clar ca nu mai ajung.
ufff...ce suparata sunt
Gata, eu dupa un mic dejun cu branza de capra si cirba de loboda-sper sa nu ingretosez pe nimeni ma duc sa fac un dus si plec sa-mi platesc darile catre stat

ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ACUM AM REUSIT SA INTRAM SI NOI, DESI SUNTEM TREZE DE LA ORA 8........
am citit un pic de aseara si o sa incerc sa scriu cateva cuvinte pana nu uit ce am citit ca sunt cam adormita.
Lia daca sunt gemeni trebuie sa ai mai mare grija de tine, am inteles ca ai sangerari si de la un fibrom......daca se poate incearca totusi sa iti iei concediu si stai cat mai mult in pat.
despre raceala, eu cu Bianca am racit la 7 saptamani si dr. mi-a recomandat paracetamol, ceaiuri cu miere si multa lamaie si daca ti se infunda nasul picaturi.
mi-a spus ca daca nu imi creste temperatura la 38 de grade sa stau in pat si sa nu imi fac griji.
eu atunci eram speriata ca o sa imi dea antibiotice si nu aveam voie mai ales in primult trimestru de sarcina.
dar am scapat fara antibiotice si asta iti doresc si tie Maryela........multa sanatate!!!!
fetele cu echo azi va asteptam cu vesti proaspete
noi suntem bine, papam bine si inca nu dam afara........dar am inceput cu poftele..... cam devreme zic eu..ma rog in comparatie cu Bianca.
la ea am vomitat cam 3 luni intr-o veselie...........acum poate o fi baietel..........cine stie................eu imi doresc sa fie sanatos si sa ajung cu sarcina la termen.....................atat
va pe toate!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Abramburika , ieri am sta ca strutzul cu capul in nisip, nu eram in stare de nimic .
Bun venit noilor gravidutze

Eu am fost azi la echo. Un singur samburel, varsta gestationala 6 sapt.si 3 zile, varsta echografica 6 sapt si o zi, un pic mai micut, dar sper sa recuperam, activitate cardiaca. Cam astea sunt vestile de la noi. M-a impresionat teribil,povestea unei fete care a facut FIV cu mine. Ea a fost pacienta lui Tutunaru, a facut la el 2 FIV-uri fara nici un rezultat iar T. i-a spus ca el nu-i da nici o sansa decat cu ovocite donate. A schimbat clinica, dr. si norocul, a avut beta cu 100 unitati mai mic decat al meu.La echo. de azi, cand era in cabinet aud, felicitariiii, aveti gemeni. Va dati seama ce a fost pe mine, in cateva minute scenarii, ca s-au prins toti etc. Dar ea cand a iesit din cabinet s-a asezat efectiv jos, nu a mai ajus la scaun si s-a pus pe plans, de fericire, a zis ca daca il vede pe T il calca cu masina ptr. ca nu i-a dat nici o sansa dupa ce i-a luat banii de 2 ori.
Fetele care sunteti pacientele dr. T, nu va suparati pe mine, am vrut sa va pove despre fericirea acelei femei, nimic mai mult

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

acaaa sunt,in pat
ralu dar herghe nu e si la euroclinic?
poate iti gaseste acolo o portita

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Mulumesc fetelor de primire.

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

many ti-a zis cate batai are bebelinul tau?
crezi ca 71 sunt putine la 6 sap si 3 zile?

bebelinul meu scump

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

firicel si many felicitarii pentru samburei!!!!!!!!!
sa creasca mari si sa aveti o sarcina cat mai usoara............
inna bine ai venit!!!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Ralu eu am facut programarea la Pop la Diagnosis, uite www.diagnosis.ro/centre-mainmenu1-123/81/360" target="_blank">aici contactele

Lia ma bucur ca esti bine si ma bucur ca esti acasa in pat

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

many ti-a zis cate batai are bebelinul tau?
crezi ca 71 sunt putine la 6 sap si 3 zile?

bebelinul meu scump

+6

Scria pe poza de la echo, dar in buimaceala mea am uitat sa o iau , sigur profu m-a felicitat

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput