Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 8
ooka spune:
ptiu acum am vazut mesajul. Ala roshu.
Turturico si tu esti pe FB?
Oricum eu citesc forumul in fiece zi, e un fel de revista presei si am vazut ca FB a afectat multe cluburi, nu doar pe cel al pepenasilor. Numa ca pe la altii, fetele se tin tari sa ramana si pe DC.
Pana o crapa si FB si se descopera ca totu' postat se fura
, ca tot a intrat o it-ista si asa a spus, tot pe DC, ca dupa cum va spuneam, citesc citesc citesc..
mami de Sofi
ariadnabr spune:
Ooka - io am pus mesaju' rosu' ca sa nu cumva sa se creada (asa cum e clar ca s-a interpretat!) ca e bisericuta adunata pe FB. Ca nu e asa, da, clar ca nu s-a mai scris aici pentru ca e cam ciudat sa scrii de doua ori. Eu una la DC am cam renuntat, fac uneori ca tine, revista presei...mai citesc, ma mai minunez cateodata...in fine.
Nati- invitatie eu nu am cum sa iti trimit, tre sa te am lista de prieteni pe FB si de apucat sa trimit mail-uri pe DC la o suta si ceva de fete, sorry da' nu am timp si nici dispozitie. Deci cee ce m-a enervat a fost faptul ca ai formulat clar o acuzatie.
Pana la urma fiecare are o optiune si da pe FB e mai usor sa urmaresti discutiile si sa participi, nu iti vine x si y sa iti dea lectii despre una si alta, mi se pare mai sigur. Acum cum nu-i impotriva regulilor DC nu vaz unde e de fapt problema. Vrei sa fi si acolo, fine, nu vrei, fine again. Si cu asta basta nene, ce atata teravura???
ooka spune:
Pai bisericuta oricum cred ca e, ca pe mine de ex. m-a invitat Moni pe mess, deci nu crez sa se fi dorit sa vie toata lumea. Nu ca as avea cont pe FB, sau ca as dori sa socializez cu unele mai mult decit cu altele.
Da' pana una alta tot prost stai cu nervii vaz![]()
acu' n'o lua personal desi ti se adreseaza, da e amuzant sa te apuce nervii ca a spus Nati ca o fi ca o pati despre cum ii place ei sa scrie.
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
Nati, eu cred ca ai inteles gresit. Cand am pomenit de intimitate, nu era vb ca se ascunde ceva de tine or mai stiu eu ce. era vorba de persoane din afara grupului care apar asa din senin in mijlocul unor discutii fierbinti, se dau cu parerea, aprind focul mai tare si apoi dispar. si nimeni nu stie de unde si mana unde au aparut si cine sunt acei useri. eu nu mai stiu cand am fost invitata pe FB. aveam un cont facut de mai bien de un an si nu il foloseam. apoi m-a tot batut la cap o colega de la odiseea de acum. asa am intrat si apoi m-am trezit cu invitatia si la grupul de pepenasi....
Sunt fete care simt nevoia sa se descarce si sa nu fie mesajele la vedere. Nati tu zici ca te descarci sotului sau mamei. dar poate cineva taman cu aceste persoane are probleme si nu poate sa zica nimic... fiecare alege....
--------------------------------------------
Marina
33+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Marina_1609 spune:
ooka, si eu intru mereu si citesc si pe forum si imi pare rau si mie ca nu prea se mai scrie aici dar ma adaptez dupa turma![]()
Marina
34+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
ooka spune:
Marina, iar io decit sa imi fac un cont nou cu parole noi cu socializari noi mai bine lipsa
, asa ca zic pas la turma
.
Vaz ca mai ai putin putin, hi hi, sa dai si aici poze cu purcelusul cel nou.
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
ooka, eu contul il aveam ca sormea ma batea la cap inca de la inventarea FB-ului. dar nu reusise sa ma convinga pe deplin sa imi fac un profil, sa accept prieteni etc. fetele de la odiseea de acum m-au convins desi sotul imi zicea sa nu fac greseala asta pt ca si asa pierd destul timp cu DC-ul![]()
eu chiar ma gandeam la tine ca nu esti in grupul de FB dar nu ma pricep cum se fac invitatiile...
nu mai am mult. stai tu fara grija ca o sa-ti fac cunostinta cu purcica![]()
Marina
34+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Nati spune:
Marina, doamne feri in ce discutii am dat-o!
Unde am scris eu ca va ascundeti de mine cu intimitatile discutiilor voastre?
Ma repet inca odata: nimeni din grupul de la odisee nu-mi datoreaza absolut nimic, si nici eu nu datorez nimic.
Voi chiar va faceti ca ploua la Braila?
Intrebarea mea a fost: De ce nu s-a scris negru pe alb cu mutarea in alt loc aici la pepenasi si fetele decideau unde vor sa scrie?
Ce e asa greu de inteles?
Nu trebui sa va justificati absolut deloc cu decizia voastra de a scrie in alt loc mai sigur.
Doamne iarta-ma ca nu suntem copii mici, suntem adulti, asa cum ne respectam la odisee cu burtile la gura, asa poate ar trebui sa ne respectam si acum.
Sincer, chiar nu stiu de ce mai scriu mesajul asta referitor la discutia asta, ca doar viata de zi cu zi nu depinde de numarul de mesaje scris pe un forum.
Imi cer scuze ca v-am deranjat, nu vreau sa avem resentimente intre noi,viata e scurta, sanatosi sa fim cu totii, restul sunt nimicuri.
ariadnabr spune:
Nati- nu s-a scris pentru ca pana nu a aparut discutia asta, nu cred ca nimeni nu a corelat FB cu o mutare de aici. Nu a existat un "plan" si nici acum nu exista. Nu exista liste cu cine tre sa vina si cine nu, pur si simplu exista un grup pe FB care e mai activ (acum) decat cel de pe DC, unde toata lumea e binevenita. Da, unele fete au adus si convins alte fete, pentru mine sincer e cam tot una, pentru ca nu-s in special de activa nici acolo.
Ooka - stau bine cu nervii, multumesc de intrebare :) a fost doar un mod de exprimare, da' multumesc ca mi-ai atras atentia. ![]()
bobitamica spune:
Voi scrie si eu un pic ce "ma doare".
si eu am fost invitata si nu am simtit-o ca pe o conspiratie. Mi-a luat foarte mult timp sa spun DA. Nu mi s-a parut nicio secunda ca ar fi o chestie ascunsa. Fiecare are drepul sa considere si sa simta cum vrea. Ideea era ca pentru unele dintre noi forumul nu era "just for fun". Aveam chestii de suflet pe care le spuneam si in care altii isi bagau nasul si sa isi dea si cu parerea. Eu cand am inteles ca este vorba de siguranta si intimitate am acceptat. Probabil cum spune Ooka, va fi o It-isata care sa sparga contul de FB,dar pana atunci ne bucuram un pic de intimitate. Nu e nimeni impotriva nimanui.
E ciudat cand ne uram asa ..o viata frumoasa sau alte maxime din astea....
Mie mi-ar face placere sa veniti,dar nimeni nu este luat cu forta.
OOka..imi pare rau ca spui cu asa usurinta chestii legate de nervii Ariadnei. Sincer e urat. Pana la urma daca s-a enervat,inseamma ca i-a pasat,ce zici? Nu poate fi interpretat si asa???
In general nu iau apararea nimanui,dar a fost taioasa replica.
Va salut si eu si va doresc o seara frumoasa!!!