buna fetelor, ma gandeam sa va intreb voi cum va petreceti timpul liber cu cei mici..noi de exemplu mai mergem pe la cinema in weekend..chiar azi am fost, am vazut mamici pentru marte, un filmulet dragut despre un copilas care nu isi apresiaza mama pana nu este rapita de martieni. Mi-a placut si de el nu mai zic:)
noi mai mergem prin parc cand e frumos, pe la bunici, in rest ce mai propun ei..am fost si noi la filmul ala si chiar e dragut pentru ei
noi nu avem cinematograf.
Si fiind orasel de munte... in perioada asta stam mai mult prin casa. Asa ca ne delectam corespunzator:
- lucram pe carti cu activitati;
- desenam, modelam, pictam, facem colaje, in mare parte ne inspiram de pe site-ul nazdravanilor, mai ales ca din cand in cand sunt si concursuri cu premii, cerintele sunt si pt copii mai mici, dar si mari, sunt fise gata facute noi numai cat sa le printam;
- jucam un "Nu te supara frate", domino, piticot;
- si alte activitati controversate, dar incercam sa nu abuzam (mai un joc la calculator, mai un desen animat).
Cand vine si la noi caldura (pe care o asteptam mai ceva ca pe ziua de salar) purcedem la activitati in aer liber: nelipsita zbenguiala in parc, plimbat cu bicicleta, role, stat cat mai mult la aer curat ca ne-am hranit de iarna, zapada si vreme urata.