Puiuti de Sept-Oct 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

seidana iti tin pumnii. multa bafta! sa dea DD sa vii cu vesti bune.
si sa mi tineti si mie. si eu am la 16:30 eco de trim I si sange pt dublu test. si sunt paralizata de emotii ...

mami de Annelies (30.06.2005) si 12+

Bafta Elly!

Si eu astept rezultatul de la dublu. Masuratorile de la eco au fost ok ...acum sa vedem si biochimia. Am emotii ca cica bebe e mai mare cu 5 zile ...si cand mi-au luat sange aveam deja 13s2z...mi-e sa nu iasa valorile mai mari...si sa ne dezorienteze pe toti .

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

seidana iti tin pumnii. multa bafta! sa dea DD sa vii cu vesti bune.
si sa mi tineti si mie. si eu am la 16:30 eco de trim I si sange pt dublu test. si sunt paralizata de emotii ...

tin pumnii.. tu esti prima.. eu numai diseara pe la 8.30 am programarea..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Elly, si eu dupamasa de la 18:30 am morfofetala de trimestru 1, poate face si dublu testul acum. Intrebare pentru cele care au facut deja dublutestul. SE ia sange, dar trebuie "postit" inainte?

11+

Bijuteriile mele

Anca nu trebuie postit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor uitandu-ma pe rezultatele de la eco am vazut ca scrie ca am placenta pe fata anterioara.E de bine, e de rau?

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi
Bafta Elly!

Si eu astept rezultatul de la dublu. Masuratorile de la eco au fost ok ...acum sa vedem si biochimia. Am emotii ca cica bebe e mai mare cu 5 zile ...si cand mi-au luat sange aveam deja 13s2z...mi-e sa nu iasa valorile mai mari...si sa ne dezorienteze pe toti .

Oana 13+

Oana nu ies valorile aiurea pt ca se tine cont si de varsta bebelui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Mama ce de fete se duc cu burtile la control!.Seidana ...tu ai aflat ce e bebe ? E baietel pana la urma sau in seara asta e marea veste?

Ancaroro....se poate manca inainte de dublu. Pe site la Synevo zice a jeun (pe nemancate) sau postprandial. Eu mancasem paine prajita inainte ca imi era muult prea rau.

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

elly_b eu am spus din auzite.. acum o fii asa, nu o fii asa... nu bag mana in foc pt nimic.. oricum fiecare isi cunoaste organismul si iti dai seama ca si fiecare organism e diferit de la persoana la persoana.. Nu am vrut sa supar pe nimeni cu afirmatia mea, cum am mai spus.. e din auzite.

Pupici

16 cu

matza ... eu una nu m-am suparat deloc. din contra m-am amuzat si am sperat sa nu te superi tu.

anca iti tin si tie pumnii. sa deaDD sa fie totul ok.
eu am inteles ca nu exista nici o contraindicatie pt sange la DT. ar fi si culmea!!! sa ne cheme seara si sa nu avem voie sa mancam. pai cred ca eu as lesina de 5 ori pana la ora 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu n-am facut dublutest dar ma intereseaza ca peste o sapt. fac triplu si sa stiu daca mananc sau nu.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Mama ce de fete se duc cu burtile la control!.Seidana ...tu ai aflat ce e bebe ? E baietel pana la urma sau in seara asta e marea veste?

Ancaroro....se poate manca inainte de dublu. Pe site la Synevo zice a jeun (pe nemancate) sau postprandial. Eu mancasem paine prajita inainte ca imi era muult prea rau.

Oana 13+

mie mi-a zis , dar nu dr meu ca e baietel la 14s... insa a zis posibil.. deci asteptam confirmarea..

Mergi la inceput

Deci in legatura cu GMAIL si YAHOO : sondajul arata asa:

Ancaroro
Rocaille
Inutsa
3 pt GMAIL

Matzarebella
Camady
2 YAHOO

Mie imi e indiferent, daca vreti gmail, mut si sterg toate pozele pe gmail