Puiuti de Sept-Oct 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata burtici.

Nu am citit prea mult dar din cite am inteles din ultimele mesaje sunt probleme cu userul comun? pai ce ma fac ca am poze acolo si nu vreau sa fie shared la toti

Eu am incercat acum o minuta sa intru si nu pot, nu inteleg cineva a schimbat-o fara sa ne anunte?

Eu vreau parola innapoi, please!!!

Vorbiti despre primele miscari ale lui bebe, eu nu pot zice 100 % ca lam simtit dar parca am avut si eu ceva vag asa senzatie de flutureala de scurta durata si atit, nustiu daca bebe amiscat sau dorinta mea fr mare ca sal simt a fost

Si eu stiu ca luna a 5 incepe cu sapta a 17 de sarcina. Eu pe 24 martie intru in luna a 5 asa si dr mia zis.

Va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana cit mai calm si reusit.

P.S. nu uitati va rog sa mi dati si mie parola.

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Tot eu
Va las www.youtube.com/watch?v=XoHWjG6LUsA" target="_blank">ceva , asa, relaxant, pt ca bebeii din burtica sa doarma cat mai bine. Enjoy!

de si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Andreea eu pe razvan l-am simtit de la 16 sapt. Si mama si toata lumea a zis ca e imposibil dar eu stiu ce simteam. Cum am mai explicat ca un serpisor sau falfaituri de aripi ffff vagi, seara cand ma intindeam in pat dupa dus, in partea de jos a burtii.

15+si mami de Razvan 7 anisori

eu am simtit ca un gaz fin, o presiune fina, care ma gadila in acelasi timp.. o senzatie f faina...
Aseara stateam in pat si simteam ceva "gaze", cum am pus mana pe burtica cum au incetat

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetili pt ca sunteti asa cuminti, pt ca in ultimul timp avem mai mult vesti bune,am atasat in picasa cererile si modele pt:
-pt instiintarea despre starea de graviditate a angajatei
-pt reducerea timpului de munca
-pt primirea unui salar pt unitate, la nastere
-pt compensarea cu 15 % a concediului de maternitate

Vreti sa pun modelele si aci?

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

neata fetelor!

zubi lupusul anticoagulant nu are nici o legatura cu lupusul. LA e o boala ce tine de trombofilie, coagularea sangelui etc, nu sunt legate in nici un fel. stai linistita

May3 probabil ca analizele, medicamentatia, tinerea sub observatie a unei gravidutze depaseste asigurarea. Si atunci se spala pe maini cu “n-am vazut, nu stim”.
Daca iti arat cum arata foaia de la medicul meu pt perioada sarcinii cu shema pt analize, controale si diverse, te iei cu mainile de par. dar ….e la privat si ce-i drept platesc … la greu
cred ca trebuie sa aplici varianta cu mintitul daca nu exista alta solutie. zi-le ca ai dureri mari, contractii, ca ti-e foarte rau, ametesti, cazi din picioare, orice, numai sa-ti dea analize de facut.

camady si eu am avut aceeasi problema de cand nu am mai baut cafea. si acum de o sapt iau si eu elevit. dar am vazut ca la mine se rezolva cu fructe. daca am o zi cand nu mananc fructe ... e jale. asa ca zilnic cel putin 2 portocale si 2 mere. iar seara obligatoriu o inchei cu mar. iar dimineata ...

mami de Annelies (30.06.2005) si 12+

Mergi la inceput

ahhh

am scris un mesaj si l-al pierdut. nu stiu cum

matza ... spuneam ca probabil "varsta" la care il simti pe bb tine de locul in uter unde este inserata placenta.
si e normal ca majoritatea sa-l simta in jur de 16 sapt.
dar ... m-am amurat copios la faza cu grasimea. sa nu te superi pai ce legatura are?!? ca grasimea e lipita de burta nu de uter. si oricum ar fi, este in exteriorul uterului nu in interior si bb loveste din interior. si mai sunt si o serie de muschi pana la grasime
si asta iti spune o grasa m-am ingrasat cu fii-mea 40 kg in sarcina. iar pe la 16 sapt luasem deja vreo 15. iti dai seama de cantitatea de grasime de pe burta si evident, n-a contat in a simti bb

Mergi la inceput

seidana iti tin pumnii. multa bafta! sa dea DD sa vii cu vesti bune.
si sa mi tineti si mie. si eu am la 16:30 eco de trim I si sange pt dublu test. si sunt paralizata de emotii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Fetele , vreau si eu parola de picasa ...am inteles ca ati schimbat-o.

Multu anticipat!

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

elly_b eu am spus din auzite.. acum o fii asa, nu o fii asa... nu bag mana in foc pt nimic.. oricum fiecare isi cunoaste organismul si iti dai seama ca si fiecare organism e diferit de la persoana la persoana.. Nu am vrut sa supar pe nimeni cu afirmatia mea, cum am mai spus.. e din auzite.

Pupici

16 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Elly, si eu dupamasa de la 18:30 am morfofetala de trimestru 1, poate face si dublu testul acum. Intrebare pentru cele care au facut deja dublutestul. SE ia sange, dar trebuie "postit" inainte?

Imi pare rau de aventura cu contul de picasa. Sigur a fost lucratura. Astfel de lucru nu "se intampla", iar virusii din calculatorul cuiva personal nu au cum sa afecteze un cont si un server virtual.

Si eu votez pentru contul de gmail, pozele existente se pot muta. Gmail e mai sigur decat yahoo, are mai mult spatiu alocat pentru mailuri si multe alte chestii.

11+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput