Nu vrem inca un razboi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

De razboi au nevoie cei ce vand armament, logic, nu? Si mai departe puteti citi pe net, o cautare dupa haarp, etc.

Trist ce marionete suntem de fapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Interesele financiare sunt mai presus de orice. Cine mai este atat de idealist incat sa nu vrea sa inteleaga asta?! Trist...
Andacos, mare dreptate ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Din pacate, ceea ce vrem noi (sau nu vrem) este total irelevant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariuk_18 spune:

Mda, suntem marionete si parerea noastra nu conteaza.
Si atunci ce suntem noi? Exista societate civila?
Sa faci razboi in Libia, sa intervii acolo intr-un razboi fratricid, e corect? Nu.
Noi ca femei nu putem fi interesate numai de mancare, moda si cosmetice. Avem dreptul sa condamnam folosirea fortei, interventiile armate, amestecul militar in geopolitica unui stat independent, nu?
Nu cred ca a-ti pune lumea araba in cap e bine, oricum. De acum in colo va fi tot mai greu sa calatoresti fara sa nu te gandesti ca cinva se va razbuna ...
Si cand te gandesti ca nu cu mult timp in urma Sarkozy era mare prieten cu Gadafi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Mariuk_18
De ce nu sunt lasati libienii sa isi aleaga singuri calea?

Probabil pentru ca nu pot sa o faca. Cei ce incearca sunt "dusmani ai poporului" si sunt anihilati.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Bon si altcumva nu se putea decat cu bombe, avioane smechere pe care le-au sters de rugina si le manevreaza si ei ca si cum ar fi un joc pe computer si nu civili nevinovati.Eu nu pot crede ca astia din avion nimeresc fix la tinta, "soldatii lui Gadhafii", plus experienta deja ratata a vesticilor cu haine cu muschi in Afganistan si Irak. Alt razboi, mai multe arme vandute, paine si circ, poporul uita de foame si criza si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

de data asta cred ca e necesar sa se intervina asha cum s-a facut, fara trupe, cineva trebe sa-i mai taie din avantu' lu' Gaddafi.

Mariuk, tu te intrebi daca e corect sa intervii intr-un razboi fratricid si iti razpunzi Nu.
io zic ca ce era de facut? sa asistam cu totii cum Gaddafi macelareste opozitia si-si ridica steagu' victoriei asupra propriului popor?

nici io nu-s pentru razboi, da'n cazu asta nu ai cu cine negocia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Mariuk_18
De ce nu sunt lasati libienii sa isi aleaga singuri calea?

Probabil pentru ca nu pot sa o faca. Cei ce incearca sunt "dusmani ai poporului" si sunt anihilati.

Bon si altcumva nu se putea decat cu bombe, avioane smechere

Pai, cu ce pleci la razboi? Cu zmeul?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

pentru cei care sunt PRO razboi:
http://news.yahoo.com/s/ap/20110320/ap_on_re_af/af_libya_arabs

pescuit de pe I-net - intr-un articol:
Cameron: "we will not let Gaddafi murder his people"
comentariul unui cititor: "nope - we just join in and kill ourselves some"

De ce nu intervin aliatii ("militienii lumii") sa apere populatia nevinovata impotriva represaliilor puterii in Arabia Saudita, in Bahrain, in Yemen, in Syria, in Cote d'Ivoire?

Unde au fost aliatii cand s-a tras in Tiananmen?http://en.wikipedia.org/wiki/Tiananmen_Square_protests_of_1989
dar in primavara anului trecut cand a fost revolta "Red Shirts" din Thailanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

foarte trist! in ziua de azi,din pacate, banul este la putere. Opinia publica e zero

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Eu zic sa asteptam sa auzim opinia poporului cand se vor mai linisti lucrurile. Sa zicem ca Ceausescu s-ar fi tinut de cuvant si ar fi facut Timisoara una cu pamantul (a zis ca o transforma in mlastina asa cum a fost) si ar fi lansat si ceva bombe pe Bucuresti. Cam ce ne-am fi dorit noi atunci? Sunt sigura ca am fi sperat sa vina Americanii sau oricine altcineva sa-l ia naiba pe nebun.
Stiu ca in timpul revolutiei in Timisoara lumea se intreba daca vor veni Americanii sa ne salveze, nu se folosea cuvantul 'amestece'. E usor sa condamni ceva cand tu esti safe si ai ce manca. Lumea a devenit atat de complexa incat nu mai putem spune cu siguranta ca Americanii vor numai petrolul.
Cand a inceput razboiul in Irak am vazut interviuri la TV in Olanda cu Irakieni care locuiau in Olanda. Toti erau bucurosi ca vin Americanii sa-l ia pe nebun de acolo. Chiar isi doreau sa vina cat mai multa armata care sa elibereze poporul. Asta a fost dorinta poporului. Eu ascultam cu surprindere.
Alta-i povestea ca un razboi nu este 'corect' si ca mor si oameni nevinovati.
Eu cred ca daca rasturnarea lui Ceausescu nu ar fi fost sustinuta si din 'inside' am fi pupat noi Internet si America si emigrare, Corea de Nord era copil mic pe langa noi.

Mergi la inceput