Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 8
crishtina spune:
Erina, uite aici http://www.youtube.com/watch?v=ObuCqjyL7Qg&feature=channel_video_title
Nu e lung si special pt copii :) Insa e reprezentativ zic eu. Cu explicatii pe alaturi e ok. Sper sa va foloseasca si voua :)
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
crishtina spune:
V-am promis ca va arat ultimele creatii:) http://duemani.blogspot.com/
Toata pagina de sus pana la paturica sunt adaugate si lucrate recent. Sper sa va placa! :)
&
Nicole (18.11.2009)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina V-am promis ca va arat ultimele creatii:) http://duemani.blogspot.com/ Toata pagina de sus pana la paturica sunt adaugate si lucrate recent. Sper sa va placa! :) Crishtina cu Robert(09.09.2007) & Nicole (18.11.2009) |
excelente Cristina! esti fantastica, cum ai timp si de facut lucruri asa de frumoase?
Imi pare rau de paturica, daca se pastra starea buna ar fi fost perfecta cu acea pamblica bordo!
Eu mi-am adus masina si materiale dar inafara de faptul ca printre picatui cind sunt la computer mai intru si aici sau pe FB sau citeva rinduri dintr-o carte nu am timp de nimic.
Vreau sa fac pentru camera copiilor ecva interesant. Nu vreau sa dezvalui inca...
Pupicie frumosilor, i-am zarit in pozele cu puloveras si caciulita. Bestiale 9asa ca sa imprumut un temen italienesc)...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Mada!

Cristina, minunate creatiile tale!
Frumoasa vremea si la noi, asa ca sunt si eu in forma, cam obosita zilele astea, dar daca e cald, e super!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
luy spune:
crishtina
mainile tale sunt fermecate. Esti de admirat si ca reusesti sa gasesti timp pentru pasiunea ta.
Erina, Rox, multumesc pt raspunsuri
. Mie imi lipsesc numerele :
5,12,20,30,41,71,86,113,124,129,131,132,133,145,148,158,159
Sunt nr care se gasesc in coltul din dreapta ( de fapt pe cartonas scrie "5/162" , pt ca sunt 162 de carti in total ).
Rox, foarte frumos ca ieri ati avut seara dedicata copiilor, intr-adevar era frumos si bine afara. Spre deosebire de azi, cand bate vantul, Irinei nu i-a placut deloc si a plans, nu am stat nici 15 minute... Te cred ca dupa ce i-ai dus in parc au fost mai linistiti, si eu am observat ca in zilele in care ii acord mai multa atentie Mariei este mult mai calma si cuminte si cooperanta.
Si eu as vrea sa ajung la H&M in Unirea sambata dimineata, asta asa, drept 'compensatie' ca sotul vrea sa mearga dupa amiaza la fotbal
. Vreau si eu 1 ora numai pt placerea mea, 'sa-mi clatesc ochii' ( ca oricum nu am fonduri pt cine stie ce achizitii. Doar sa gasesc cine stie ce super-oferta careia sa nu-i pot rezista
)
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
ceamica spune:
eu sunt suparata !de fapt ....nu sunt , am doar un gust amar si cred ca asta-i doar inceputul !
in fiecare zi se plange educatoarea de Sebastian ,acum ca a scapat de pampers se ia de faptul ca alearga si ca nu sta o clipa locului. Daca nu alearga , de ce se ridica de la masuta cand ceilalti copii stau, etc
eu stiu ca Seb refuza sa stea pe scaun mai mult decat vrea , dar asta nu inseamna ca are deficit de atentie cum s-a exprimat ea azi. I-am spus ca deficit de atentie inseamna cu totul altceva decat faptul ca e la varsta la care inca isi poate permite sa faca doar ce-i place.
Azi cica i-a dat ultimatuum - ori o asculta ori nu-l mai primeste !( al meu daca ei canta , el vrea sa se joace cu masinutele )
Incerc sa nu ma ambalez prea tare si sa gandesc limpede .
Luy eu am 86/162 daca de data asta am inteles bine
va pup
Roxana_G spune:
Cristhina, toata admiratia pentru rabdarea si indemanarea ta.
Ceamica,
nu te supara atata, sa se obisnuiasca si ea cu ideea si sa faca astfel incat sa il convinga sa stea. Eu stiu foarte bine cum e, si la Alex am avut interminabile discutii cu educatoarele pe tema asta. Dupa 5 ani s-a remediat problema de la sine, insa vreun an si ceva eram mereu pisalogita cu faptul ca nu sta jos nici macar la masa. Poate ajuta sa mai exersezi si tu cu el acasa, sa stati impreuna la o activitate. La gradi sigur nu are cum sa stea cu fiecare si probabil cum se intoarce la unii, altii se ridica. Sunt copii pana la urma.
Luy, o sa ma uit acasa ce cartonase avem, dar avem extrem de multe, si cate 4 de un fel. Sigur avem cateva din cele care va trebuie voua. O sa iti scriu si eu ce ii lipseste Alexandrei, ca acolo e tragedie cu colectionarea.
Roxana_G spune:
Haideti sa va zic de dentist, ca abia m-am intors.
LUi Andrei i-au facut o simpla consultatie, nu are nici o carie. A stat cuminte foc si a cooperat sa tina gura deschisa. I-au facut si un periaj profesional, insa au zis ca sta bine cu igiena orala. I-au recomandat controale la 6 luni si cam atat.
Legat de sigilarea dintilor de lapte, nu se face decat in primii doi ani dupa ce au iesit. Nu se justifica la copiii mai mari de 4 ani, decat daca se observa carieri frecvente.
Alexandrei i-am finalizat de sigilat toate maselele definitive, i-am facut si un periaj. Ii vom pune un aparat fix, micut, doar pe cei 4 dintisori din fata. Il va purta doar 8 luni si apoi vom avea o solutie de fixare numai noaptea.
Erina spune:
Luiza, te pot ajuta numai cu numarul 30 (e un pic indoit,s-a jucat David, daca il are altcineva care are mai multe dintre cele care lipsesc ar fi perfect).
Roxana, foarte buna informatia cu doar la 2 ani dupa aparitie. Dariei i-am sigilat un acind am fost la DE4K. E bine de stiut sa nu ma mai duc, o sa insist cu perioatul corect acasa, chiar ma intreb daca o periuta electrica ar fi mai eficienta.
Excelent ca Alexandra va avea retainer numai noaptea. Si eu vreau ca, copiii sa aiba grija de dinti, prea am tras eu desi cum mai spuneam odata bunica mea a decedat la 83 de ani cu dinti perfecti si nu cred ca in copilarie sau adolescenta ei aveau o educatie prea mare in domeniul acesta...
Luiza neaparat sa iti iei ora ta singura si sa te bucuri de ea. Cit despre cumparaturi suntem o tara foarte scumpa (si aici nu glumesc deloc-vezi alimentele, benzina, etac...). eu astept iunie pina atunci astept sa ma loveasca facturile la utilitati din ianurie incoace...
Acum, Ema nu te necaji
. Atita psihopedagogie stiu educatoarele astea sa ameninte un copil atit de mic. Sper sa inteleaga ca Sebastian are nevoie de o perioada de acomodare. El e prima data la gradinita si ia timp pina se obisnuieste cu rutina de acolo.

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
crishtina spune:
Erina, Gabriela, Luy, Roxana va multumesc! Ma laudati prea mult ![]()
Adevarul e ca imi place mult...si imi gasesc timp...seara mai mult. Si pt pernuta asta ultima...am lucrat si ziua ca ma grabeam :) A durat un pic...am facut la mana tot, cusutul pe margine ma refer...apoi la masina. Si poze cu frumosii mei o sa incarc zilele astea...sa ii vedeti bine. Ca acolo nu vreau sa ii pun...din mai multe motive...stiti voi...
&
Nicole (18.11.2009)