Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (66)
Raspunsuri - Pagina 8
kitty-27 spune:
buna fetele!!!!
irina..nu e operatie complicata..o sa vezi si o sa ne dai dreptate..iti urez de pe acum multa bafta...si sa rezolve dr toate problemele de pe acolo...
ASPIRANTA LA BEBE
irina_d15 spune:
'neata!
Doamne-ajuta sa fie totul bine pentru misspii si familia ei!
Va multumesc mult pentru sfaturi! Cand ma apuca agitatia mai citesc mesajele voastre si ma mai linistesc. Stiu ca ma agit mai mult decat este cazul, dar este prima interventie chirurgicala de orice fel. Mi-e teama de anestezie, am senzatia ca ma voi sufoca. Nici la nastere nu am avut anestezie. Atunci totul s-a intamplat foarte repede, plus ca acela a fost un moment de fericire, acum mi-e teama de vestile pe care le voi primi cand ma trezesc.
Intre timp, din cauza agitatiei probabil, rusii au venit cu o zi mai devreme cu niste dureri groaznice, asta asa, ca sa ma convinga ca fac bine ca ma operez.Profu' zicea ca trebuie facuta interventia in z5, dar acum va fi in z6. sper sa nu fie asta o problema.
M-am gandit si la haine. Mi-am adus aminte ca am o salopeta pe care o purtam pe la mijlocul sarcinii. Cred ca e foarte potrivita dupa operatie. La rochita oricum trebuia un dres, care tot strangea la burtica.
Luni ma duc la control preanestezic (nu prea stiu in ce consta). Marti are loc operatia. Cu Dumnezeu inainte!
lalely07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina_d15 'neata! Doamne-ajuta sa fie totul bine pentru misspii si familia ei! Va multumesc mult pentru sfaturi! Cand ma apuca agitatia mai citesc mesajele voastre si ma mai linistesc. Stiu ca ma agit mai mult decat este cazul, dar este prima interventie chirurgicala de orice fel. Mi-e teama de anestezie, am senzatia ca ma voi sufoca. Nici la nastere nu am avut anestezie. Atunci totul s-a intamplat foarte repede, plus ca acela a fost un moment de fericire, acum mi-e teama de vestile pe care le voi primi cand ma trezesc. Intre timp, din cauza agitatiei probabil, rusii au venit cu o zi mai devreme cu niste dureri groaznice, asta asa, ca sa ma convinga ca fac bine ca ma operez.Profu' zicea ca trebuie facuta interventia in z5, dar acum va fi in z6. sper sa nu fie asta o problema. M-am gandit si la haine. Mi-am adus aminte ca am o salopeta pe care o purtam pe la mijlocul sarcinii. Cred ca e foarte potrivita dupa operatie. La rochita oricum trebuia un dres, care tot strangea la burtica. Luni ma duc la control preanestezic (nu prea stiu in ce consta). Marti are loc operatia. Cu Dumnezeu inainte! |
Irina..poate mi-a scapat mie detalii privind povestea ta,dar vad ca deja ai un copil si vroiam sa te intreb cate ceva:
- nu ai avut endo si inainte de prima sarcina???ai reusit sa ramai fara probleme???
- mai vrei pe bb 2 ???ai reusit sa mai ramai insarcinata sau nu ai incercat???
Va fi bine cu operatia,nu iti fa probleme...nu este asa complicat..Eu am avut clasica si uite ca m-am refacut ,am si uitat acum...Ce ma sperie este doar ca se reface mereu aceasta nenorocire...
37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 2 saptamani!!!!
irina_d15 spune:
lalely, pe scurt:
dupa casatorie am ramas in a doua luna. cand fetita a facut un an jumate, ne-am pregatit de bb2. am ramas in a doua luna. am pierdut sarcina la 6 saptamani. atunci am descoperit ca am endo (acum un an).
da, vreau bb2, si bb3.
xdidi spune:
salutare fetelor,
irina nu te mai stresa, e foarte ok , la consultul preanestezic iti ia tensiunea si s euita peste analizele tale si poti vb cu d-an dr tot ce vrei sa-i spui de ce ti-e teama si te va lamuri , daca este doamana marica este o femeie extraordinara, a venit la mine si adoua zi dupa operatie si chiar nu era nevoie, m-a intrabat daca am greturi si daca pot manaca....deci a venit asa ca sa ma simt eu alintata...
stai calma sa nu-ti creasca tensiunea si va fi bine tot....
popif spune:
Va salut!
Sunt si eu o posesoare de endo(stadiul 4). Fac inj.dipherelin(luna asta o fac pe a 6-a).
Am facut anul trecut o inseminare,un fiv si un fet.
Irina si eu am facut laparo anul trecut in octombrie. Nu e o operatie grea...iti urez bafta.Si eu mai am un baietel(8 ani) si acum mai vreau unul... sau 2!
xdidi spune:
popif bine ai venit si bafta la proiect...nu ne povestesti si noua cum ai reusit prima data sa ramai?
popif spune:
xdidi, cum sa nu va povestesc!... oricum sa stii ca imi esti foarte draga( ca si celelalte fete de pe forum) si cred ca postarile astea de aici le-au fost de ajutor si au incurajat multe fete.
Acum 8 ani nu cred ca aveam sau aveam si nu am stiut si nu era asa grav.Aveam dureri dar nu asa ca in ultimii ani si aveam sangerari dar nu asa ca acum.Am ramas natural imediat cand ne-am propus sa avem un copil.La 5 saptamani era sa pierd sarcina dar am stat internata in spital vreo cateva zile si pana la urma a fost totul bine, dar cu mici sangerari toata sarcina.
Eu cred ca sa agravat dupa operatia de cazariana pentru ca, cam la 3 ani dupa nastere au inceput durerile si menstruatiile abundente.
lalely07 ,sarcina usoara pentru cat ti-a mai ramas si nastere usoara. Sa stii ca te-am urmarit si m-am bucurat foarte mult cand ai ramas insarcinata.
irina_d15 spune:
sedere cat mai scurta pe aici, popif. fetele sunt de un real ajutor.
citindu-le pe ele am hotarat sa ma operez, ca dc era dupa medicii de care am avut parte, mai stateam. acum cred ca deja am stat prea mult.
sunt cea mai crizata de pe forum. deocamdata, ca dupa aia imi revin eu.
fetita mea are 2 ani jumate si sarcina cu ea a fost ca la carte, fara sangerari, nimic. As putea spune ca dupa nastere (natural) menstrele erau chiar mai usoare. doar un usor disconfort la contact. Nici nu am auzit de endometrioza pana sa pierd a doua sarcina.