Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Au anuntat acum la stiri ca statul va aproba 800 de dosare pt FIV gratis din luna iunie...Toate investigatiile se fac la Giulesti si la Cluj...

Daca sunteti interesate...cred ca pe SOS Infertilitatea sunt mai multe detalii...Stiu doar ca au zis ca in ordinea dosarelor depuse se vor face aprobarile...

Merita incercat sa se depuna dosarul...

Am zis sa va anunt!!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

lalely multumim de stire...tu ai intrat pe ultima suta...ce-a mai trecut timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

victorie! am vazut si eu stirea in sfarsit simt k se face ceva in tara asta. timid, dar se face...m-am bucurat f tare cd am auzit Doamne fereste sa am nevoie de asa ceva, daaarrrr ma bucur oricum pt cele 18.000 de cupluri care au nevoie de procedura.

pup!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Heyyy!

Sa aveti o saptamana excelenta, fetelor!
Luna viitoare cred ca ma duc si eu la dr sa vad care mai e situatia si cum mai arata ovarele mele.
In rest, n-am noutati.

Roxy am si eu o rugaminte la tine. Daca poti sa-mi dai si mie nr de telefon al dr Niculescu. Nu-l mai gasesc
Poti sa mi-l trimiti prin PM, daca e.

Va poooop dulceee!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

lalely multumim de stire...tu ai intrat pe ultima suta...ce-a mai trecut timpul...

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Xdidi..asa este sunt pe ultima suta...M-a chemat medicul pe 7 aprilie la control sa vada cum ma prezint si probabil ca ma si programeaza sau ma opreste atunci daca considera ca bebe nu mai sta!!
Parca acum pe final imi este mai frica decat pana acum..am emotii si ma rog sa fie totul bine,sa reusesc sa am pe bebe in brate...

Si voua va doresc sa se implineasca in curand minunea...Tb sa apara primele gravidute de 2011...

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

lalely bafta!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nane

lalely bafta!!

Multumesc Nane!
Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa am un bebic sanatos!!

36+ David

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!
lalely...mult succes iti doresc...
eu vreau sa zic ca n-am inceput dipherelline de luna asta...nu stiu..cred ca vreau sa incerc o luna cu naturiste si poate vine si ..ca tare de mult timp il astept.dar am o intrebare...stiu ca tinctura de cretisoare si cea de zmeur sunt progesteronice..are ceva daca le iau dinainte de ovulatie?
roxy tu ce mai faci?cum mai esti?
multi

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

kitty tinctura de zmeur am luat-o toata luna...si chiar de cand am inceput sa o iau am avut si ovulatie...nu cred ca afecteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello girls
azi m-am distrat copios - am fost la finutzul meu si am stat cu el toata ziua e un scump si jumatate! am cunoscut si o familie fericita - niste prieteni ai finilor mei care au reusit dupa 12 ani de incercari sa aibe BBii mult doriti - dap, au gemeni! o fetita si un baietel minunati. povestea lor are insa si un iz trist - pt k au fost nevoiti sa recurga la FIV si au facut mai multe credite pt asta, iar acum sunt in situatia in care abia fac fata ratelor :( dar...macar si-au vazut visul implinit cate sacrificii suntem dispusi sa facem pentru aceste minuni care ne umplu viata de fericire
lalely - bafta multa iubita! Doamne ajuta sa fie bine si sa ai o nastere usoara si BB sanatos!
kitty - nu e prea bine k nu ai inceput diphe acum adik acest medicament are cea mai mare eficienta imediat dupa operatie, cand este locul curat. si mie mi-ar fi placut sa ma lase 1, 2, 3 luni dupa operatie sa incerc sa raman la liber, insa mi s-a explicat clar k este singura sansa pe care o am sa fac ceva pt a incerca sa stopez cumva evolutia bolii...si m-am lasat pe mana medicilor (in care am foarte mare incredere! si asta este f important!). tu pana la urma faci ce vrei tu, insa sfatul meu ar fi sa fii cumintzik si sa ai incredere in medic (daca tot ai mers la el pt a te trata, lasa-l sa-si faca treaba). e adevarat k uneori poate nu consideri k dr ia cea mai buna decizie - de ex, eu am fost un pic indoita de aceasta a doua laparo pt k chiar imi pusesem in gand sa incerc sa raman luna asta si eram si la ovulatie! i-am spus dr k mi-a stricat planurile darrrr...cd mi-a zis k iar mi-a gasit un chist de 3 cm si aderente si etc etc...am fost convinsa k am facut ce trebuia! pana la urma in primul rand conteaza sanatatea mea si abia apoi vin planurile de BB.

ellyshor - ti-am dat pe PM tel dr Nic.

de misspii stie cineva ceva?

va poop!!!!

Roxy

Mergi la inceput