Aspirante optimiste >20 ani (656)
Raspunsuri - Pagina 19
bellasamoyed spune:
neata fetele

ce e cu voi?
nu da nimeni cafeluta azi?![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+5
PaulaFrida spune:
Neata fetele
www.trendir.com/dining-entertaining/emeril-lagasse-christmas-coffee-recipe.jpg" target="_blank">cafelutza

si o zii faina 

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Mihaelafalt spune:
Neata fetele.
Sunt asa stresata nu mi-au mai venit uratii si nu stiu ce sa mai zic sunt asa
, nu mai stiu ce e cu mine, astazi e plecat sotul si ma duc sa imi iau un test de sarcina cu toate ca cel de vineri a iesit negativ.
Cred ca am sa cobor acuma fuguta pana la farmacie si il fac cu prima urina de dimineata ca am cam lenevit astazi.
Revin imediat.

bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata fetele. Sunt asa stresata nu mi-au mai venit uratii si nu stiu ce sa mai zic sunt asa , nu mai stiu ce e cu mine, astazi e plecat sotul si ma duc sa imi iau un test de sarcina cu toate ca cel de vineri a iesit negativ.Cred ca am sa cobor acuma fuguta pana la farmacie si il fac cu prima urina de dimineata ca am cam lenevit astazi. Revin imediat. ![]() ![]() |
mihaela tinem pumnii sa fie pozitiv.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+5
SS-Tzuky spune:
Buna dimimneata doamnelor!
Paula, multumim, ca in fiecare dimineata, pentru minunata cafeluta!
Cum se spune ca femeile care stau mult impreuna ajung sa aiba acelasi ritm biologic?
Ca tot a fost vorba de teste de ovulatie pozitive, sar si eu de aici azi cu unu' pozitiv
...Dar, spre deosebire de voi, eu ma feresc, pina aflu care-i problema...adica pina termin de facut testarile de rigoare.
Sa stiti ca nici la mine nu e cine stie ce mucus, adica nu mai mult ca de obicei, insa are alta consistenta - deci cred ca e normal asa, daca suntem atitea in aceeasi situatie...nu?
Mi s-a pozitivat azi dimineata,aseara linia a doua era cam lesinata - de prestat am prestat alaltaieri seara - sper sa nu ma pocneasca vreo "surpriza", ca e prea repede acuma, dupa 
Mi-e cam tarsa, ca la mine se prinde repede
- pacat ca nu sta prea mult....
Pe 4 aprilie am progrmamare pentru Trombophilia screening, apoi facem tiroida, ca mama a avut ceva probleme cu ea prin tinerete - de care n-am stiut pina acum...
Va doresc o zi frumoasa si spor la 

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sarah199065
moni,revino-ti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu !http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
dada, clar, 2010
din reflex

In curand burtica
Monique77 spune:
good morning Ladies!
de luni de dimineata vin cu vesti proaste
mi-a venit 

dimineata azi
ieri m-a durut iar capul ingrozitor, cum ma doare inaintesi...gata
azi dimineata la toaleta, durere de burta, si am bagat (scuzati detaliile) degetul sa verific
sangel amestecat cu secretie - insa secretia era rosie deja, deci mult sange.
scuzati amanuntele fetele, repet
am pus tampon si aia e
sunt muci de suparata
de cand m-am trezit am simtit ca nu mai am nici aceeasi tensiune la sani si m-au luat spumele, apoi la baie.....
offffffff
si mi-a mai venit si mai devreme
ziceti si voi socoteala: luna trecuta mi-a venit pe 27.02.2011 iar luna asta pe 21.03.2011
cate zile sunt in acest ciclu menstrual? 22 nu? 

Nu mai inteleg nimic
offffff
va astept totusi la o cafea si la o barfa mica pe tema asta
In curand burtica 
Mihaelafalt spune:
Da bineinteles ca testul meu e clar negativ.
Mai pot spera la ceva?
Calculati voi uratii mi-au venit pe 15 februarie deci azi sunt in ziua 35 nu ar fi trebuit sa iasa pana acum daca era
?
Eu cred ca sigur e o dereglare, na ca de luni dimineata mi-am pierdut tot curajul.

Mihaelafalt spune:
Monica imi pare rau pentru uratii tai dar cred ca e mai bine sa vezi uratii si sa o iei de la capat decat sa stai si sa astepti ca mine si sa nu stii ce e.

Scuza-ma daca te-am suparat dar e parerea mea asta.

asteptam testul
!