Aspirante optimiste >20 ani (656)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetele

ce e cu voi?

nu da nimeni cafeluta azi?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata fetele
www.trendir.com/dining-entertaining/emeril-lagasse-christmas-coffee-recipe.jpg" target="_blank">cafelutza
si o zii faina

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetele.
Sunt asa stresata nu mi-au mai venit uratii si nu stiu ce sa mai zic sunt asa , nu mai stiu ce e cu mine, astazi e plecat sotul si ma duc sa imi iau un test de sarcina cu toate ca cel de vineri a iesit negativ.
Cred ca am sa cobor acuma fuguta pana la farmacie si il fac cu prima urina de dimineata ca am cam lenevit astazi.
Revin imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata fetele.
Sunt asa stresata nu mi-au mai venit uratii si nu stiu ce sa mai zic sunt asa , nu mai stiu ce e cu mine, astazi e plecat sotul si ma duc sa imi iau un test de sarcina cu toate ca cel de vineri a iesit negativ.
Cred ca am sa cobor acuma fuguta pana la farmacie si il fac cu prima urina de dimineata ca am cam lenevit astazi.
Revin imediat.

mihaela tinem pumnii sa fie pozitiv.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

neata fetele;o tona de cafea va rog;mihaasteptam testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimimneata doamnelor!
Paula, multumim, ca in fiecare dimineata, pentru minunata cafeluta!
Cum se spune ca femeile care stau mult impreuna ajung sa aiba acelasi ritm biologic?
Ca tot a fost vorba de teste de ovulatie pozitive, sar si eu de aici azi cu unu' pozitiv...Dar, spre deosebire de voi, eu ma feresc, pina aflu care-i problema...adica pina termin de facut testarile de rigoare.
Sa stiti ca nici la mine nu e cine stie ce mucus, adica nu mai mult ca de obicei, insa are alta consistenta - deci cred ca e normal asa, daca suntem atitea in aceeasi situatie...nu?
Mi s-a pozitivat azi dimineata,aseara linia a doua era cam lesinata - de prestat am prestat alaltaieri seara - sper sa nu ma pocneasca vreo "surpriza", ca e prea repede acuma, dupa
Mi-e cam tarsa, ca la mine se prinde repede - pacat ca nu sta prea mult....
Pe 4 aprilie am progrmamare pentru Trombophilia screening, apoi facem tiroida, ca mama a avut ceva probleme cu ea prin tinerete - de care n-am stiut pina acum...
Va doresc o zi frumoasa si spor la

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

aaaa misto
eu am avut in 17 aprilie 2011

In curand burtica

moni,revino-ti!17 aptilie 2010,poate,nu 2011!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

dada, clar, 2010
din reflex

In curand burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

good morning Ladies!

de luni de dimineata vin cu vesti proaste
mi-a venit
dimineata azi
ieri m-a durut iar capul ingrozitor, cum ma doare inaintesi...gata
azi dimineata la toaleta, durere de burta, si am bagat (scuzati detaliile) degetul sa verific
sangel amestecat cu secretie - insa secretia era rosie deja, deci mult sange.

scuzati amanuntele fetele, repet
am pus tampon si aia e
sunt muci de suparata
de cand m-am trezit am simtit ca nu mai am nici aceeasi tensiune la sani si m-au luat spumele, apoi la baie.....
offffffff

si mi-a mai venit si mai devreme
ziceti si voi socoteala: luna trecuta mi-a venit pe 27.02.2011 iar luna asta pe 21.03.2011
cate zile sunt in acest ciclu menstrual? 22 nu?

Nu mai inteleg nimic
offffff

va astept totusi la o cafea si la o barfa mica pe tema asta

In curand burtica

Mergi la inceput

Da bineinteles ca testul meu e clar negativ.
Mai pot spera la ceva?
Calculati voi uratii mi-au venit pe 15 februarie deci azi sunt in ziua 35 nu ar fi trebuit sa iasa pana acum daca era ?
Eu cred ca sigur e o dereglare, na ca de luni dimineata mi-am pierdut tot curajul.

Mergi la inceput

Monica imi pare rau pentru uratii tai dar cred ca e mai bine sa vezi uratii si sa o iei de la capat decat sa stai si sa astepti ca mine si sa nu stii ce e.
Scuza-ma daca te-am suparat dar e parerea mea asta.

Mergi la inceput