Aspirante optimiste >20 ani (656)
Raspunsuri - Pagina 18
bellasamoyed spune:
buna fetele
am poposit si eu acasica pt cateva zile doar![]()
miercuri plecam iar la plimbarica...de data asta o plimbare spirituala sa ii multumim lui Dumnezeu pt bebicul pe care ni la dat si sa ne rugam sa fie sanatos.
mergem in ierusalim, mi-e cam tarsa cu razboiul din libia dar sper sa fie totul ok.
tot miercuri ma duc si la dr. sa vedem daca se vede bebeica.
pana atunci mi-a dat dr. sa fol utrogestan doar cand ma doare burta sau in caz de sangerari, doamne ajuta nu a fost cazul.
ma bag si eu la citit din urma sa vad ce sa mai intamplat.
va 

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+5
elenusht spune:
Voi ce stiti? Se poate sa fie ovulatie fara mucus? De regula il am mereu...sau poate e prea devreme pentru ovulatie, poate ovulez mai tarziu. Sunt in Z13 am simptome de ovulatie, ce-i drept usoare, nu ca in alte luni dar nu am mucus. Poti ramane insarcinata daca nu ai mucus?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
Ela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena.togan Voi ce stiti? Se poate sa fie ovulatie fara mucus? De regula il am mereu...sau poate e prea devreme pentru ovulatie, poate ovulez mai tarziu. Sunt in Z13 am simptome de ovulatie, ce-i drept usoare, nu ca in alte luni dar nu am mucus. Poti ramane insarcinata daca nu ai mucus? Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
Elena si eu am aceeasi problema: am avut mucus cam prin zileel 12-13, insa testul de ovulatie a fost negativ. Astazi am facut iarasi un test de ovulatie, care este aproape pozitiv (adica maine cu siguranta va fi pozitiv), insa mucus nu mai am deloc... Deci se poate ovulatie fara mucus, pentru ca la mine tocmai se intampla acum... Insa nu stiu ce sanse sunt sa raman gravi in aceste conditii

, asadar si la mine este aceeasi intrebare: se poate ramane gravi fara mucus?Fetelor, ce ziceti?
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
bellasamoyed spune:
mai fetelor, mai lasati mucusul, temperaturile si alte alea.
eu am facut doar 5 teste de ov luna asta si am incercat sa fiu cat mai relaxata si uite ca am reusit. sunt gravi.
a si sa nu mai zic, ca decat sa stati sa va cautati atata de mucus mai bine prestati zilnic
...la mine a fost prima luna cand am prestat aproape zilnic in perioada ovulatiei si dupa si uite ca sa prins![]()
+5
lorena_86 spune:
v-am zis eu ca 
zilnic functioneaza
sa vedeti saptamana viitoare cand o sa vin cu cele doua liniute
ca am dreptate....doamne ajuta
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Buna gagici.
Corina baga tare mamica ca nu mai este mult si
e aproape.
Va 
pe toate si vorbim maine ca vad ca acum e cam liniste pe aici.
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 v-am zis eu ca ![]() zilnic functioneazasa vedeti saptamana viitoare cand o sa vin cu cele doua liniute ca am dreptate....doamne ajuta![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lore abia astept sa te vad la titlu...si sunt 100% sigura ca e luna asta

+5
histamina spune:
noi ssuntem in plin puseu de crestere!papam asa: la 10 dim, 120 mlsuc de morcov+mar, lapranz 100 ml piure de legume cu carnita, pe la ora 18 vrea supita,vreo 60 ml, iar pe la orele 20, piure de morcov+mar+banana.asta e ceea ce am reusit,pt ca mi-a facut intoleranta la laptele integrat in cereale si la cereale si........am renuntat,ramanad la meniul de mai sus la care se adauga generos laptic de la mami,mmmmmuuuuuuuuuuuuuuult,mai ales noaptea,tot din 2 in 2 ore!
sunt zombie,dar Sebastian a crescut 22 de cm si are de 4,2 ori greutatea de la nastere,asa ca Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului!
saptamna asta am ajuns la pastila nr 1000 de galafor.ceaiul pt lactatie nu l-am mai numarat.
Multumesc lui Dumnezeu am laptic gras si mult.
eu am mai dat jos cevakg,dar ma mentin bine ca schelet cu bust de cupa C spre Z.
sarah199065 spune:
| citat din mesajul lui histamina noi ssuntem in plin puseu de crestere!papam asa: la 10 dim, 120 mlsuc de morcov+mar, lapranz 100 ml piure de legume cu carnita, pe la ora 18 vrea supita,vreo 60 ml, iar pe la orele 20, piure de morcov+mar+banana.asta e ceea ce am reusit,pt ca mi-a facut intoleranta la laptele integrat in cereale si la cereale si........am renuntat,ramanad la meniul de mai sus la care se adauga generos laptic de la mami,mmmmmuuuuuuuuuuuuuuult,mai ales noaptea,tot din 2 in 2 ore! sunt zombie,dar Sebastian a crescut 22 de cm si are de 4,2 ori greutatea de la nastere,asa ca Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului! saptamna asta am ajuns la pastila nr 1000 de galafor.ceaiul pt lactatie nu l-am mai numarat. Multumesc lui Dumnezeu am laptic gras si mult. eu am mai dat jos cevakg,dar ma mentin bine ca schelet cu bust de cupa C spre Z. |
sa iti traiasca ingerasul,histamina!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
gabyv spune:
| citat din mesajul lui histamina noi ssuntem in plin puseu de crestere!papam asa: la 10 dim, 120 mlsuc de morcov+mar, lapranz 100 ml piure de legume cu carnita, pe la ora 18 vrea supita,vreo 60 ml, iar pe la orele 20, piure de morcov+mar+banana.asta e ceea ce am reusit,pt ca mi-a facut intoleranta la laptele integrat in cereale si la cereale si........am renuntat,ramanad la meniul de mai sus la care se adauga generos laptic de la mami,mmmmmuuuuuuuuuuuuuuult,mai ales noaptea,tot din 2 in 2 ore! sunt zombie,dar Sebastian a crescut 22 de cm si are de 4,2 ori greutatea de la nastere,asa ca Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului! saptamna asta am ajuns la pastila nr 1000 de galafor.ceaiul pt lactatie nu l-am mai numarat. Multumesc lui Dumnezeu am laptic gras si mult. eu am mai dat jos cevakg,dar ma mentin bine ca schelet cu bust de cupa C spre Z. |
e minunat ca mai ai laptic, mami! Si foarte nostim "bust C spre Z"
Va pup pe amandoi, ca v-am vazut in poze si sunteti niste frumosi

Tot asa ochi mari si frumosi are Sebi?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC