Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !
Raspunsuri - Pagina 8
simplicity spune:
Sorina...apar maselutele?! super,poate ca apoi va fi mai linistita
Miremia,sper sa scapati repede de perioada asta
Lali ce baiat curajos ai tu
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . "
Ruxita spune:
... eu am vrut sa fac o baie... am indraznit de fapt sa fac o baie ... ca ai mei imi cer imperios sa fac baia abia dupa ce-l adorm pe pinguin... dar am zis egoist, 15 min nu crapati... si taica-su ce facu? nu cred ca facut-o intentionat... s=au dus la baie sa vada cum curge apa... Kay isi pune suportul in cada... si pestisorii si ratusca... vin eu si-i scot si suportul si pestisorii si ratusca... Kay is suportul din chiuveta (a ajuns cumva la suport si l-a luat de-o margine) si iar il pune in apa... deci, piciu a fost cat se poate de explicit! vrea si el sa faca baie.
Si am facut impreuna baie... (prima data). A fost interesant. Nu ma reclama nimeni la protectia copilului? A fost intim, jucaus, ne-am balacit, stropit, a mancat si tzitzi... ne-am samponat, sapunit... ne-am jucat cu pestisori, broasca testoasa...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
Surprize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doamne ajuta pana la capat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ete si poza fetitei cu codite...............
eu sunt foarteeeeee fericita..........
normal ma coplesec o suat de ganduri, dar bune, si nu stiu..............parca plutesc...................
sotul se bucura si el, desi nu se astepta, s-a vazut clar pe fata lui, ca nu se astepta asa repede.............
http://img232.imageshack.us/i/dsc03543i.jpg/
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
miremia spune:
Vin si cu completarea la mesajul d emai us.
Ma sa fie totul bine, sa ai o sarcina usoara si sa fie o surioara cu codite pt Ivanel. Cred ca sunteti tare fericiti, eu ma bucur sincer pt voi!
Vreau sa vad semnatura cu
Ce ma bucur, ce ma bucur.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 Surprize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doamne ajuta pana la capat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Felicitaaaari! Sa fie intr-un ceas bun! Sa dea DD sa fie totul bine pana la capat, cand o sa iti tii in brate fetita cu coditze!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
livia1980 spune:
Buna seara...si
BEA
fELICITARI....si sa aiba codite...sau de ce nu sa ii faci un fratior lui Ivan...sa fie doi baieti....Oricum esti o femeie puternica, de admirat!
Ma duc sa fac si eu o baie.......ce lux...si revin!
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Beaaaaaaaaaaaaa FELICITARI! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subcriu si eu ca nu pot scrie frumos cu versiunea mea...
FELICITARI SI NU-TI MAI FA NICIUN FEL DE GANDURI....CE ...SE SCHIMBA CEVA DAK TE TOT GANDESTI????
sa te gandesti sa fii tu sanatoasa pt a fi si shtorfitza aia mik sanatoasa....si sa creasca palatul...si sa fii la fel ca si pana acum
ma bucur enorm pt tine
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 Surprize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doamne ajuta pana la capat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ete si poza fetitei cu codite............... eu sunt foarteeeeee fericita.......... normal ma coplesec o suat de ganduri, dar bune, si nu stiu..............parca plutesc................... sotul se bucura si el, desi nu se astepta, s-a vazut clar pe fata lui, ca nu se astepta asa repede............. http://img232.imageshack.us/i/dsc03543i.jpg/ Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
felicitari!!! (daca e de bine si presupu ca da)... cand am ramas eu insarcinata am bocit 2 zile (n-avea cine sa-mi dea palme), acum ma bucur de fiecare clipa, de unde deduc ca un copil intotdeauna e de bine! Sarcina usoara!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
FELICITARI BEA
Sa dea Domnul sa fiti mereu fericiti,sanatosi,sa ai o sarcina usoara,Ivanel sa fie linistit
Ma bucur mult pt voi
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . "