Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Sorina si eu la cafea,eram sigura ca la ora asta gasesc una gata servita
Ruxita multa sanatate,da de ce radiografie,nu ecografie?
in alta ordine de idei ,asa ca sa te necajesc,pot sa-ti spun ca si Miruna ramane oricat si cu oricine(dintre cei pe care ii cunoaste)Bine recunosc ca uneori nu-mi vine bine sa constat asta

pentru ca unele din voi m-ati mai intrebat ce face Miruna puteti citi aici si privi aici

o saptamana cu cat mai putin virusati

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

am facut si/si (radiografie cu bariu).. si am ulceeerrrrrrr
sotul foarte suportiv mi-a zis ca sunt ... fiutata...la el ulcerul a fost violent si a durat 5 ani faza acuta... of.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Gata, am ajuns la final.
Acum pot sa ma apuc de lucru

Azi noapte a fost ceea ce numiti voi noapte bigudoasa. A adormit frumos la 8.40 si la 11.15 s-a trezit urland, nu a tacut la taica-su si nici la bunica, asa ca am venit si eu. Urla cu ochii inchisi, se zbatea, nu stiam ce sa ii facem. Daca aprondea veioza urla mai tare, daca o stingeam statea 1 sec apoi incepea sa tipe si sa intinda mana la veioza, am aprins pana la urma lumina, pt ca aveam impresia ca inca viseaza urat....nu mai stiam ce sa ii facem....pana la urma s-a potolit, am reusit sa ii dau si 1lg de nurofen. Apoi a adormit la mine in brate, ca daca incercam sa ies din camera, urla si mai tare.
Apoi la 4.30 dimineata a cazut din pat. Si da-i iar urlete si tipete, suspine....tot tacamul. Nu mai vroia in pat, probabil ii era frica....iar in brate la mine, ca la taica-su nu mai vroia, se agata de mine ca maimutica....imi era o mila de el.....a adormit pana la urma la fel, la mine in brate.....
Azi dimineata la 8.45 cand plecam eu de acasa, el inca dormea. Nu stiu de la ce a avut accesele de plans (exceptand sperietura de cazut din pat), poate de la faptul ca i-am dat piure de cartofi, sa il fi balonat?
I-am dat ieri pt prima data branza de vaci cu smantana de la Covalact - adica cumparata - oare de la aia?
Oare de la dinti?

Inutil sa mai zic ca nu am nici un chef azi la servici si ca mi-e somn de nu ma vad......Sper sa fac fatza "distractiei" azi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mai sunt pufuleti cu burtica mare?
Boboitza mea imediat face burtica mare dupa ce papa...se umfla asa ca un balon! E normal?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

haha, al meu are burta umflata de zici ca e butoi....asa e el. nu stiu de ce. tot timpul.
e burtos.
nu imi fac griji. eu zic ca asa sunt copiii.
nu imi place sa vad copii slabi, mai ales astia mici, de pana la 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata,...o cafeluta?

Miki...felicitari pentru stelute! Tare bine arata!
Ale1212xa...felicitari pentru iesire! Dragos este un bebe tare cumintel, din cate inteleg eu.
Simply.....sper ca week-end-ul a fost incarcat de activitati placute!
Nyny...sorry de scandal la culcare..Bafta la schimbarea programului, sa mearga usor!
Ruxita...bafta la radiografie azi, sa fie totul bine! Cat despre Ela..toata lauda! Ce copil matur si responsabil ai!Chiar ma gandeam, cand ai spus ca si-a facut oua ochiuri, sau ca i-a dat lui Kay sa pape.... Pai, cred ca o sa se darame blocul, cand si-o face diana oua ochiuri, sau i-o da mancare lui iris! Bine, adevarul e ca nici nu i-am cerut asta....Ma simt cam jenata sa o solicit, chiar si sa stea putin timp cu iris, sa mai fac si eu cate ceva treaba prin casa, cand stiu cat are de invatat, si ce orar incarcat are.... Cat despre ea, facand treaba in casa...nooo waaay! Doar sambata, cand nu face teme, o rog sa-si aranjeze putin camera ei, sa putem baga aspiratorul in "vizuina"!

Noi.....noapte cam maraitoare...maselele astea or sa ne mai dea de furca o vreme, se pare. Si cred ca sapt asta o sa trebuiasca sa facem si Priorix-ul.......poate n-o face reactie la el, ca si asa se chinuie cu dureri de masele...

O saptamana frumoasa tuturor, fug sa continui shmotrul, pana se trezeste mica dictatoare!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

la noi ela e profi in "mic dejun" a facut mici dejuni pt toata familia o luna! si vreau s-o invatam sa faca si o ciorba, un snitel ceva, o lasagna... responsabilitatile ei noi sunt cumparaturi de la piata (primele au fost un fiasco i-am zis sa cumpere carne tocata si mi-a adus una cam grasa si cam trecuta si cam cu coloranti) si a doua oara a mers cu sotul sa-i arate sursele, magazinele bune, sa-i dea indicatii pretioase de-ale shopingului...

eu zic s-o incluzi mai mult in treburile casei... n-au programul chiar atat de incarcat! Ela e a treia din clasa la invatatura...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

F faina coloana sonora la ultima varianta d ecolaj!Felicitari!

Arwen, ce mai faceti?

MP? voi? mi se pare mie sau cam rar pe la noi? (eu vorbesc )

Azi am invatzat-o pe Iuri sa foloseasca creionul si hartia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

in alta ordine de idei ,asa ca sa te necajesc,pot sa-ti spun ca si Miruna ramane oricat si cu oricine(dintre cei pe care ii cunoaste)Bine recunosc ca uneori nu-mi vine bine sa constat asta

pentru ca unele din voi m-ati mai intrebat ce face Miruna puteti citi aici si privi aici

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

sotul foarte suportiv mi-a zis ca sunt ... fiutata...la el ulcerul a fost violent si a durat 5 ani faza acuta... of.

Incerc sa te incurajez, mama mea a avut ulcer pe vremea comunismului, cand nu se gaseau medicamente, a durat vreo 10 ani pana a primit niste medicamente din strainatate care i-au inchis ulcerul in 10 zile.
Acum sunt medicamente, nu iti fa griji, vei tine regim si vei lua tratament si te vei vindeca.
nu dispera.

ulcerul se face pe fond genetic sau pe fond de stres. eu asa stiu, poate gresesc, imi cer scuze daca gresesc.
dar poate nu te vei mai stresa atat si trebuie sa mananci la ore fixe si sa ai o alimentatie corecta, asa cum o sa iti zica doctorul.

curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mai sunt pufuleti cu burtica mare?
Boboitza mea imediat face burtica mare dupa ce papa...se umfla asa ca un balon! E normal?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Si Tudor avea aseara burta umflata. Cred ca mai mult ii placea sa stea in pozitia aceea. E ceva funny in ultimul timp sa se impinga in fata de burta. Dar daca sta in colanti prin casa, se mai vede burta. Cred ca e ceva normal. Am vazut si la fina mea de 2 ani si jumatate, tot asa burtica.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

of Doamne,imi pare rau
macar stii ce ai de facut
de-acum regim scrie pe fruntea ta pentru o vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Ruxita - sanatate multa! In ziua de azi se rezolva mai usor

Dastefa - am vazut fetele. Niste frumoasa. Ca de obicei ochii Mirunei sunt

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!

eu-s un pic....sa zic suparata?..poate prea mult.....o fosta colega de liceu cu care am fost de altfel si f buna prietena s-a casatorit zilele astea si eu a trebuit sa aflu de pe facebook.....aici, in bucuresti....e-adevarat, nu prea am mai vorbit, na, viata, copilu, facultatea, serviciu&co, dar nu am fost certate, nu nimic..........poate am asteptari prea mari de la oameni....si sufar ca proasta..................................

copilu tot face febra, peste 37.5, pana in 38...am trecut pe panadol dupa 3 zile de nurofen. am inteles ca de la dinti poate sa ii tina si o saptamana febra.....dar tare as vrea sa-l vada totusi un doc...sa-l scot din casa pe vantu asta? mi-e sa nu-i fac mai mult rau...mai e si varianta la domiciuliu...hm, mai vad...

ruxi, imi pare rau de vestea asta, e musai sa tii regim, poate se rezolva.

dastefa, e foarte scumpa miruna!

am vazut aseara "lebada neagra", ala cu natalie portman..........dar foarte frumos...tulburator....sunt oare patetica? il recomand, dar nu lui bea, ca e cu senzatii tari.

da, lorex, si mie mi se pare un pic incomplet colajul, la patriot nu ma mai asteptam oricum, sincer, dar m-am uitat dupa ema....si alti pufi....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput