Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello, hello!

Copilul meu este iar mega marait, am reusit sa o adorm cu greu. I-am pus "the princess and the frog" si s-a uitat f atenta vreo 10 minute, apoi a ceut tzitzi si s-a culcat.

Eu ma mai uit la o emisiune pe TLC "Toddlers and tiaras", concursuri de frumusete pt copii , unde mamele isi imbarca bietii copii in toate nazdravaniile, le pun unghii si gene false si ii bronzeaza artificial.
M-a socat azi o mama cu 2 gemene in concurs care si-a facut in mod intentionat una dintre fetite sa planga pe motiv ca isi rupsese putin rochia la un alt concurs. Dupa ce a plans bine copilu i-a zis...nu-i nimic, am comandat alta rochita. Dar cred ca i se potriveste mai bine surorii tale. Si asa una dintre gemene a mers la concurs cu rochita noua si cealalta cu rochita rupta pt ca "a uitat sa i-o coasa". Plus ca era mereu nemultumita de ea, nu avea nicio vorba buna sa-i spuna, in timp ce pe cealalta o ridica in slavi. Frateee, cum sa faci asa diferente intre copii?
Tot din emisiune...fetita de 4 ani cu febra tinuta la sedinta foto, i-a promis ma-sa ca dupa ce termina o duce la Mac. Bebe de 2 saptamani adus la concurs pe motiv..."sa vad daca ii place pe scena".

Mire, dap, din pacate cunosc emisiunea...obisnuiam sa ma uit cand eram gravi, sau cand dormea iris pe picioare, pana pe la 6 luni. Sunt demente femeile alea...sorry de limbaj, dar eu, sa fiu organizator...as chema serviciile sociale.

Sorry de maraiala princesitei....nimic-nimic prin guritza?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Dar n-ar fi mai bine daca nu s-ar organiza astefl de concursuri? Daca stai prost cu banii, dar te straduiesti si faci totul pentru copil, asa cum poti, pot sa-ti ia copilul. Dar nebunii astia care le schilodesc sufletul mai sunt si filmati si promovati pentru treaba asta. Lume nebuna!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Surprize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doamne ajuta pana la capat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ete si poza fetitei cu codite...............

eu sunt foarteeeeee fericita..........
normal ma coplesec o suat de ganduri, dar bune, si nu stiu..............parca plutesc...................

sotul se bucura si el, desi nu se astepta, s-a vazut clar pe fata lui, ca nu se astepta asa repede.............

http://img232.imageshack.us/i/dsc03543i.jpg/

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

eu nu am intrat in uichend, azi dim la servici am deschis calc si forumul, evident.
si titlul capitolului e cu felicitari BEA.....zic, doamne, e insarcinata. si am citit incontinuu....sa gasesc postarea ta.
Doamne ajuta, sa fii sanatoasa si fericita.
Imi pare bine pentru tine si pentru familia ta.
Sa va dea Dumnezeu sanatate!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
ma gandeam a o chestie...cum as putea sa-l intzarc pe jiji/( nu ca as intentiona momentan asta)...cand el se trez noaptea fff des...mai ales de la dinti si mai si ....si singura consolare sunt tt...altceva nu vrea sa auda???? ok...ziua nu-i dau....n-ar fi o prb...chiar nu mi se pare f ggreu...dar cum procedez noaptea? ar trebui sa-l iau inbrate si sa ma plimb cu el de jde ori???? asta mi se pare criminal...

La tine in brate nu se va linisti niciodata fata tt. Eu nu am mai putut sa il adorm pe Dani dupa ce l-am intarcat, la mine plange de rupe, la taica-su adoarme imediat.
Eu stiu ca el vrea tztz, la mine in brate asta facea....s-a invatat asa....daca vrei sa il dezveti, lasa-l pe sot noaptea cu el.
Din pct meu de vedere e singura solutie, mai ales in cazul tau, cand copilul cauta incontinuu tztz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Nu pot sa creeeeeeeeeeeeeedddd!!!

BEAAAAAAAAAAAAAAAAAA tu chiar vorbeai serios?

Wwwwwwwwwwwwwwwwwwwoooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Bravo!
Sa fie cu noroc!
Sa fie cu coditze!
Sa fie sanatoasa!
Sa ai o sarcina usoara!
Bravo, mamica puternica si ambitioasa!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello, hello!

Copilul meu este iar mega marait, am reusit sa o adorm cu greu. I-am pus "the princess and the frog" si s-a uitat f atenta vreo 10 minute, apoi a ceut tzitzi si s-a culcat.

Eu ma mai uit la o emisiune pe TLC "Toddlers and tiaras", concursuri de frumusete pt copii , unde mamele isi imbarca bietii copii in toate nazdravaniile, le pun unghii si gene false si ii bronzeaza artificial.
M-a socat azi o mama cu 2 gemene in concurs care si-a facut in mod intentionat una dintre fetite sa planga pe motiv ca isi rupsese putin rochia la un alt concurs. Dupa ce a plans bine copilu i-a zis...nu-i nimic, am comandat alta rochita. Dar cred ca i se potriveste mai bine surorii tale. Si asa una dintre gemene a mers la concurs cu rochita noua si cealalta cu rochita rupta pt ca "a uitat sa i-o coasa". Plus ca era mereu nemultumita de ea, nu avea nicio vorba buna sa-i spuna, in timp ce pe cealalta o ridica in slavi. Frateee, cum sa faci asa diferente intre copii?
Tot din emisiune...fetita de 4 ani cu febra tinuta la sedinta foto, i-a promis ma-sa ca dupa ce termina o duce la Mac. Bebe de 2 saptamani adus la concurs pe motiv..."sa vad daca ii place pe scena".

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

si pe mine ma oripileaza atitudinea parintilor fata de acei copii exploatati la maxim spre satisfactia parintilor...ma mir cum de in state nu-i da nimeni in judecata sau nu intervine protectia copilului...
de ce sunt promovate astfel de emisiuni?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

imi pare rau ca aveti pufii bolnvioriiiiiiiiiiiii
ooooffffffffffffffff

ma doare capul......nu stiu de la ce...........

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Hai ca esti draguta.....oare de la ce te doare capul????!!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, CRIS!

Sanatate si fericire!
Sper ca sunteti ok cu totii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Iar pufi bolnavi? Uf!!

Nyny - sa inteleg ca tu il culci pe David la ora programata, nu cand nu mai poate de somn? Eu il culc atunci cand ii este somn, indifierent de ora. Personal mi se pare mai bine asa.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Si eu il culc pe Dani la ora aproximativ fixa. La 8.30 maxim 8.45 facem baie, la 9 sigur e in pat.
Aseara ii era somn mai devreme si am ratat baia, la ora 8.40 dormea deja.
Eu cred ca i se formeaza reflex de somn daca il culc la ora fixa. Trebuie sa recunosc ca eu functionez asa. Eu ma culc la ora 11, plus/minus 5 minute si adorm in cateva minute. Daca ratez ora 11, atunci imi ia cel putin 30 de minute sa adorm.

Mergi la inceput

Vreau sa va destainui ca mi s-a parut destul de..cum sa zic...incomod? parca ceva lipsea din colaj...ca nu era si Ema sau ca nu a inceput cu Patriotul...multi pufleti lipsesc si parca nu-i complet...
Sunt prea romantica?

A fost ffff tare desenul Ayanei pentru Bea...cred ca a muncit ceva timp la el!

Dastefa,
daca te consoleaza cu ceva si eu am ratat pria onomastica a iuriei :(
anul trecut..pe 26 august ...a fost Sf Natalia!
M-am uitat la poze...sunt tare dragitze fetele tale, cred ca-ti umplu casa de bucurii!

Ruxita,
il ador pe micul ecologist.Sa stii ca am sesizat eu mai de mult timp ca are inclinatii eco! sunt mandra de el!

bubu,
insanatosire grabnica piticului drgalash!
aveti grija cu virozele astea, stai departe de aglomeratii si spalati-va bine pe maini cand veniti de afara...indiferent cat ati stat si unde ati fost. inclusiz pe raul sa-l speli pe manutze!

Roxy,
...hai ca poate iese soarele si ti se mai ridica moralul..

Mergi la inceput

Mai sunt pufuleti cu burtica mare?
Boboitza mea imediat face burtica mare dupa ce papa...se umfla asa ca un balon! E normal?

Mergi la inceput