Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !
Raspunsuri - Pagina 17
danasor spune:
Buna dimineata,
Sorina
de cafea, foarte buna ca de obicei
, felcitari pentru coltisor, pentru noi pare ceva tare departe... oare cand sa incep sa ma ingrijorez ...pe la 1,1/2 ani?
BEA , M-AI EMOTIONAT !!!! FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, SA FITI TOTI SANATOSI SA PUTETI AVEA GRIJA DE SAMBUREL!

Dastefa am vazut fetele , sunt superbe 

, de abia astept caldurica sa ne vedem
, cea mai tare poza e cea in care Daria ii da lectii de olitza 

;
imi pare rau ca nu ai prins albumul dar stiu sigur cand ai intrat ultima data chiar te-a intrebat cineva de poze...
Nyny sanatate multa Marei 
dandanaG spune:
neata!
intru si eu pe fuga sa zic
FELICITARI BEA!!!!! sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara! m-am bucurat tare mult ptr voi. sa ai grija acum sa incerci sa nu il mai ridici prea mult pe Ivan in brate, stiu ca nu prea e posibil dar trebie sa incerci macar primele 3 luni 

felicitari Micky ptr stelute

Mirunica frumusica foc
fug
Dragos Andrei
tomaca spune:
Buna dimineata,
Am incercat sa fac intai recap si apoi sa raspund, dar sunt prea multe si am memoroe scurta. Asa ca dau drumul la mesaje. ![]()
In primul rand pentru Bea - FELICITARIIIIIIIII! Sa ai grija de tine. Sa nu faci excese cu munca in perioada asta. Si sa nu racesti. Ai grija ca suntem cu ochii pe tine.
Sa fie o pufuloasa de data asta ! (ca tot spre iarna se va naste, nu).
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
Ce am auzit? Sebi - El macho, super alergatorul s-a tuns? Si ati avut suflet sa-i faceti asta? Rusine!
Felicitari pentru alegeri! Tot ceva cu alergatura se pare. Dar va fi o alergatura spirituala.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Sorina - felicitari pentru coltisor! Felicitari si ca reusesti sa-l vezi, ca Tudor nu ma lasa.
Curg balele ca apa. DInti nu mai sunt, deci e altceva. Ma pot uita doar jos, ca sus, no chance. Totusi sambata am reusit la o gadileala sa ma uit si sus. M-am oripilat ca sunt niste umflaturi mari si rosii chiar langa incisivii laterali. Eu stiam ca sunt caninii acolo, dar e prea devreme. Om vedea.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Iar pufi bolnavi? Uf!!
Nyny - sa inteleg ca tu il culci pe David la ora programata, nu cand nu mai poate de somn? Eu il culc atunci cand ii este somn, indifierent de ora. Personal mi se pare mai bine asa.
Povestea unui Dor
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Buna dimineata, Sorina de cafea, foarte buna ca de obicei , felcitari pentru coltisor, pentru noi pare ceva tare departe... oare cand sa incep sa ma ingrijorez ...pe la 1,1/2 ani?![]() |
Danasor

...are tot timpul din lume sa-i iasa dintzoshii...poate daca e mai maricica..intelege ce i se intampla si suporta mai bine durerea...zic si eu...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui tomaca Sorina - felicitari pentru coltisor! Felicitari si ca reusesti sa-l vezi, ca Tudor nu ma lasa. Curg balele ca apa. DInti nu mai sunt, deci e altceva. Ma pot uita doar jos, ca sus, no chance. Totusi sambata am reusit la o gadileala sa ma uit si sus. M-am oripilat ca sunt niste umflaturi mari si rosii chiar langa incisivii laterali. Eu stiam ca sunt caninii acolo, dar e prea devreme. Om vedea. |
Tomaca...

Nu prea reuseam nici eu sa ma uit in guritza, ca nu ma lasa...
Am prins-o sambata, barbarii de noi
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
tomaca spune:
| citat din mesajul lui nyny Am si eu o intrebare... Stie cineva care e treaba cu stimulentul pentru intoarcerea la serviciu inainte ca bb sa implineasca 2 ani? Este vorba de o mamica cu copil de 1 an si 5 luni care vrea sa renunte la indemnizatia de crestere a copilului si sa se intoarca la serv. Primeste ceva de la stat? ![]() Mamica fericita de Mara si de David Povestea Marei |
Da, primeste 100 lei pe luna. Se depun niste acte, printre care o adeverinta de la servici ca s-a intors de la data X (este un tipizat).
Povestea unui Dor

tomaca spune:
| citat din mesajul lui lalitica2000 neatza si de la noi....brrr ce urat e afara...daca n-ar fi musai sa ies as sta in casa. noi am terminat cu masa de ora 10. se vede mare diferenta de cand l-au durerile de la masele, manaca mai repede. azi trebuie sa mergem la vaccin. bine, aveam ieri programare la dr de familie, dar dupa ce am stat la un codoc iese dr si asistenta ca ele merg sa vada un bebelus. Cand le-am zis ca eu am venit pentru vaccin si stiu si situatia lui David ca nu pot sta o zi intreaga pe la usi, mi-a zis asa pe un ton raspicat ca de aia am telefon sa le sun din fata usii sa le zic ca am venit. ca ele n-au ce face dar trebuie sa plece si ori sa astept ori sa vin luni. asa m-am enervat, asa ca l-am luat pe David si mi-am bagat piciorul. am zis ca nu ma mai duc acolo decat pentru vreao trimitere pana m-oi hotari la ce dr sa-l inscriu pe David. MAi aveam eu niste buline negre pt dr asta si m-am hotarat. Am sunat la MedlIfe si mi-am facut o programare pentru azi la o dr la care am mai fost si ii voi face acolo vaccinul. Dau 1 mil dar macar stiu ca nu astept pe la usi, o sa se uite mai atent la el. Prefer asa, ca si la dr de familie din cand in cand ii mai duceam cate ceva, sau ii dadeam niste bani. Ma duc sa-i prepar pranzul sa fie gata pe cand ne intoarcem si ne ''auzim'' mai tarziu. ca mi-am amintit, asa inainte sa plec, sa va zic o faza haioasa, care ma distreaza pe mine. am o carte cu fructe (aia de care ne-a zis alexuzzza) si de fiecare data cand ajunge la pepene rosu spune un fel de yami-yami, desi nu a mancat niciodata pepene rosu, dar cred ca se trage de la mine ca eu sunt inebunita dupa el,e fructl meu preferat si toata vara bag la greu si poate o fi tinand minte de asta vara cand ma tot vedea pe mine mancand desi nu cred ca au capacitatea sa-si aminteasca de asa de demult. cert e ca e tare haios cum face cand se dechide cartea la pepenele rosu...no am plecat ca mai am ceva treaba pana tre sa plecam Lali de David luptatorul nostru |
Doctorii astia de familie! Dar unde sunteti inscrisi?
Povestea unui Dor

Mara si de
de David luptatorul nostru