Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !
Raspunsuri - Pagina 11
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili... ia sa mai castig si io un banutz....HAIDETI LA COFFE... sper ca pana il postez sa nu fi mirosit sorina ceva si sa fi bagat turbo JM....mi-a zis ca ma stie tot blocul si chirt cartierul cum macai....ii pun pe laptop unele melodii de copii...una dintre ele e cea cantata de anca turcasiu...sade rata pe butoi...ei ..si la refren fac si eu mac,mac..dar aasa pe nas ..ma prostesc..si el rade si eu continui....si se cam aude |
Dece ...
Sarumana de cafea! Bunaaaaa! Eu citesc Anne Bachus - "Copilul de la 1 la 3 ani", in dimimeata asta...ca vad ca mandra doarme inca. A papat la 2 jumi si la 5 jumi, dar e suuper ok, cu doar 2 treziri.
Tare faza cu macanitul...nu stiu melodia...musai s-o caut, ca si iris e topita dupa rate. Are un card de ratzusti de cauciuc, si roade la ele nevoie mare.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
dastefa spune:
buna dimi
vin si eu la cafea,ma primiti?
Ayanna ai muncit un pic pt o astfel de felicitare nu?
Ruxita
despre cumparatul de carti,animale ce par peste varsta lui-si eu ii dau Mirunei carti,jucarii ce le am de la Daria si care Dariei i le dadeam mult mai tarziu.Evident ca mai roade cartile,mai strica cate ceva(de ex o mingiuta cu forme de alea patrat,inimoiara,romb...ii face placere sa o arunce ca pe o minge normala si aproape cedeaza saraca) Dar ii place sa "potriveasca" formele alea-am pus ghilimele pt ca nu reuseste singura dar cand stam impreuna ii mai misc eu mana mai invart mangea si e asa incantata cand reuseste.Se mai si apropie sa se uite inauntru sa o vada pe cea pe care a bagat-o
Ultima faza de ex -ii place sa ne uitam in encuclopedii cu animale. Sunt evident muuult peste varsta lor dar sunt cu imagini f variate sunt ochioase si o atrag.Stau cu ea ,tin paginile bine intinse sa nu le poata apuca si urmareste cu mare placere
este in culmea fericirii cand prinde cate un creion de-al Dariei dar problema asta am rezolvat-o usor cu o tablita de ai cu creion cu varf metalic.A invatat chiar sa miste rigleta aia de stergere a plansei
Revin si cu alte vesti despre Miru
deocamdata pt cine are timp si chef am incarcat cateva poze noi la semnatura
ale1212xa spune:
neatza
dece multumim de cafea, tare buna
si eu ii mai pun sade rata pe butoi si multe altele si cant si eu dar nu mi-am facut probleme ca ma aude blocu...e asta e
am fost cu Dragos ieri in mall...dupa ce a papat linistit un iaurt s-a pus pe alergat..s-a oprit la o fetita cam de varsta lui pe care tot incerca sa o ia in brate..saraca nu stia ce sa mai faca, mandrul meu dai si dai...o acaparase de tot...e clar...declar ca e innebunit dupa copii
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Ruxita spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimi vin si eu la cafea,ma primiti? Ayanna ai muncit un pic pt o astfel de felicitare nu? Ruxita despre cumparatul de carti,animale ce par peste varsta lui-si eu ii dau Mirunei carti,jucarii ce le am de la Daria si care Dariei i le dadeam mult mai tarziu.Evident ca mai roade cartile,mai strica cate ceva(de ex o mingiuta cu forme de alea patrat,inimoiara,romb...ii face placere sa o arunce ca pe o minge normala si aproape cedeaza saraca) Dar ii place sa "potriveasca" formele alea-am pus ghilimele pt ca nu reuseste singura dar cand stam impreuna ii mai misc eu mana mai invart mangea si e asa incantata cand reuseste.Se mai si apropie sa se uite inauntru sa o vada pe cea pe care a bagat-o Ultima faza de ex -ii place sa ne uitam in encuclopedii cu animale. Sunt evident muuult peste varsta lor dar sunt cu imagini f variate sunt ochioase si o atrag.Stau cu ea ,tin paginile bine intinse sa nu le poata apuca si urmareste cu mare placere este in culmea fericirii cand prinde cate un creion de-al Dariei dar problema asta am rezolvat-o usor cu o tablita de ai cu creion cu varf metalic.A invatat chiar sa miste rigleta aia de stergere a plansei Revin si cu alte vesti despre Miru deocamdata pt cine are timp si chef am incarcat cateva poze noi la semnatura Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
avem si noi tablita cu riglete! neinteresanta... mai degraba ii desenez pe o coala de hartie, e super entuziasmat cand ii desenam... taica-su e cu talentul la desen (dar nici desenele mele nu-s de ici colea ), ii face animalutze cu gura pana la urechi, foarte haioase, si Kay chiuie cand le vede, se bucura foarte tare...
si caldarusa cu cuburi in 4 forme pe care sa le strecori printr-un capac cu gauri... ieri am zis hai sa-l mai testez la aceasta abilitate... s-a kkait el cat s-a kkait... si ce credeti? a luat capacul si a pus cubul direct in caldarusa... se numeste ca "a taiat nodul gordian" (taica-su face frecvent asta!)
de muzicute - noi ascultam "boogie wonderland", lion king, hipo and dog... si vreau sa-mi mai maresc playlistul, sunt in cautare de muzici (in genul "one of us" din lion king)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity FELICITARI BEA Sa dea Domnul sa fiti mereu fericiti,sanatosi,sa ai o sarcina usoara,Ivanel sa fie linistit Ma bucur mult pt voi Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . " |
doamne-ajuta sa fie totul bine!
rox_y spune:
Neatza si de la noi...
Ieri am avut o zi aiurea rau de tot (probabil ca de la Luna)..de la atatea zile de stat cu Diana si fara pic de relaxare am luat-o pe aratura..imi plangeram de mila pur si simplu (mi-e dor de mama si de tata chiar daca nu sunt in cele mai bune relatii cu ei)..sunt atat de singuraaa..ofofof..mai mai
Si noi avem o melodie preferata..."Un motan cat un pisoi"..si ii mai pun si alte melodii pe care le cant si eu dar puii mei nu ma gandesc la vecini.
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
bubu_bu spune:
beatrice ma bucur din suflet pentru tine!!!!!!sa fiti sanatosi sa ai o sarcina usoara......frumoasa si fara greutati!
asa....si buna dimineata!mai este cafea.......eu sunt trista ca aul facut muci.....tuse productiva.......somn greu......respirat greu......azi vad ca se simte mai bine.......doamne ajuta sa fie doar atat......fara febra moleseala sau mai stiu eu ce.....offfff
am citit in urma dar mare lucru nu mai stiune-a dat pste cap chestia cu raul de azi-noapte.....si asa bine a fost ieri....am fost cu sotul in oras la biliard......cu fini nostri......el cu bunica-mea era tare vesel....si azi-noapte pac......offff de ce nu ne da Dumnezeu noua greutatile lor
care e cel mai bun sirop contra tusei productive...aveti idee....sa ai dau ceva pana luni cand merem la dr?
o zi frumoasa fetelor!
nyny spune:
Neatza...
Dece sarumana pt cafea. Mare nevoie am de una. David a avut cel putin 5 treziri azi-noapte in conditiile in care i-am dat si nurofen inainte de culcare... nici nu stiu pe ce sa dau vina.
BONUS: Mara a inceput sa tuseasca si are muci aposi
Rox_y nu poti sa pleci nicaieri?... chiar si cu ea. Sa vizitati prieteni cu copii sau chiar la parintii tai. Sa mai schimbi putin decorul... zic si eu.
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui bubu_bu asa....si buna dimineata!mai este cafea.......eu sunt trista ca aul facut muci.....tuse productiva.......somn greu......respirat greu......azi vad ca se simte mai bine.......doamne ajuta sa fie doar atat......fara febra moleseala sau mai stiu eu ce.....offfff am citit in urma dar mare lucru nu mai stiune-a dat pste cap chestia cu raul de azi-noapte.....si asa bine a fost ieri....am fost cu sotul in oras la biliard......cu fini nostri......el cu bunica-mea era tare vesel....si azi-noapte pac......offff de ce nu ne da Dumnezeu noua greutatile lor care e cel mai bun sirop contra tusei productive...aveti idee....sa ai dau ceva pana luni cand merem la dr? |
Bubu..offf...imi pare tare rau de Raulica...bietul pui...
Stiam de Stodal, ca si sirop de tuse, e homeopat, si parca era bun in ambele tipuri de tuse.....sa nu fie decat atat.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui bubu_bu beatrice ma bucur din suflet pentru tine!!!!!!sa fiti sanatosi sa ai o sarcina usoara......frumoasa si fara greutati! asa....si buna dimineata!mai este cafea.......eu sunt trista ca aul facut muci.....tuse productiva.......somn greu......respirat greu......azi vad ca se simte mai bine.......doamne ajuta sa fie doar atat......fara febra moleseala sau mai stiu eu ce.....offfff am citit in urma dar mare lucru nu mai stiune-a dat pste cap chestia cu raul de azi-noapte.....si asa bine a fost ieri....am fost cu sotul in oras la biliard......cu fini nostri......el cu bunica-mea era tare vesel....si azi-noapte pac......offff de ce nu ne da Dumnezeu noua greutatile lor care e cel mai bun sirop contra tusei productive...aveti idee....sa ai dau ceva pana luni cand merem la dr? o zi frumoasa fetelor! Raulica |
multa sanatate voua! da, ar fi bine sa putem prelua noi din greutatile lor (le-am duce cu bucurie!)
schema pediatrei noastre este aerosoli obligatoriu (ser fiziologic 2 ml + ventolin care nu se mai gaseste in farmacii sau flixotide sau acc 0,25 ml -0,3 in functie de concentratie), nas aspirat cu ser fiziologic (cat de des) plus ambroxoli (2-3 pufuri), ketof (2,5 ml inainte de somn) sau eurespal.
Dar uite aici topic http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=114936
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)