Mamici si Gravidute Italia -98-
Raspunsuri - Pagina 5
kemsy spune:
Anne, sper sa isi revina complet piciorelul lui Giuliano. Si ultimul copil (al 6-lea ) al fostului meu sef s-a nascut tot cu probleme la piciorus, din cauza pozitiei din uter, si e si el cu interventii de facut.
abramburika, sanatate multa la piciulina cosanzeana!Imi place mult poezia. Si ce pofta, gogosi!!!!!!!!!!!!!
monica, ce dulce e D cu mamicu Stie multe lucruri sa zica si sa faca...si e cu doar 3 luni mai mare decat L.
YOANA, TI-AI LUAT CEVA FRUMOS?
La mine vine sotz acasa si nu am gatit nimic...L doarme inca si nu vreau sa-l trezesc cu zgomotele . Sper ca daca ii zicem "auguri papà" ii trece foamea(eu habar nu aveam ca azi e festa, vad insa ca voi sunteti in tema )
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi
abramburika spune:
kemsy - ai sa fii si tu in tema cu festele astea cand o sa mearga L. la gradi! Merci!
Gata gogosile, facut si poze si mancat, da' le pun maine ca azi nu mai am chef sa le incarc.
Buuuneee!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
AllyLaur spune:
Buna seara fetelor!!!
Noi astazi am avut program administrativ...smotru cat cuprinde! Bine, acum sa fiu sincera...mai mult sotul decat mine.....
Va multumesc pt lamuririle legate de analiza Tampon...sper sa iasa ok...si daca nu, am inteles tot de la voi ca este ceva "tratabil".
Va pup!!!
Ally , Eduard 38+ sapt bebe
AMR 10 zile MAXIM !!!
Anne45 spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari -speram si noi ca se v-a termina cat mai curand acest cosmar
Danangie-nu stiu cum sa-ti spun , dar sunt mai multe tipuri de piede torto -in functie de pozitia pe care a luat-o in uter.
Giuliano a avut o forma , daca pot spune asa , de gradul trei-mult mai usor de rezolvat .
Am facut si noi manipulari acasa , ne-au spus ca este prea mic pentru fizioterapie si ne-au explicat ce miscari sa facem.
Din fericire si-a revenit foarte repede la normal . Noi de la 4 luni nu am mai pus ghips , am folosit doar masajul si acum la 8 luni am facut operatia .
Piciorusul lui Giuli era ca sa spun asa ,intors spre interior . partea laterala dreapta era girata spre interior . S-a rezolvat repede dar a mai ramas calcaiul -tendonul fiind mai scurt nu reusea sa puna calcaiul pe pamant asa ca pentru asta s-a recurs la operatie.
Sper ca ti-am fost de folos.
Sa inteleg ca baietelul tau are aceasi problema ? Noi am facut operatia la Spitalul Universitar din Sassari cu prof Lisai . Am fost tratati foarte bine si suntem multumiti de cum a decurs operatia
Noapte buna tuturor
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Roberta84 spune:
Abramburika , ce pofta mi-ai facut!
Maine nu , ca merg in vizita la sora-mea dar luni sigur fac si eu , nici nu ii spun sotului , ca de cand ma baraie sa fac, asa ca surpriza
Va doresc o duminica cat mai placuta si cu mult , mult soare
22+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
abramburika spune:
Iote aici reteta de gogosi, pt. cine e interesat:
200 g iaurt
1 ou
1 plic zahar vanilat (eu am pus esenta de vanilie)
3 linguri de zahar
1 lingurita rasa de praf de copt
150 g faina
se amesteca oul cu iaurtul bine pana se omogenizeaza, apoi se pune zaharul si vanilia si se amesteca bine. praful de copt si faina la sfarsit. ies cam 30 de gogosele.
se incinge intro tigaie inalta (sau tuci) ulei mai mult si cu o lingurita sau lingura se impinge aluatul in tigaie. trebuie intoarse repede sa se umfle. cand sunt prajite se scot pe o hartie absorbanta, iar apoi se trec prin zahar pudra.
Se fac usor si sunt delicioase!!
O seara si o duminica placuta!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
AllyLaur spune:
Petro, am salvat reteta...sa vad cand o execut!!! Multumim!
Ally , Eduard 38+ sapt bebe
AMR 10 zile MAXIM !!!
monica2008 spune:
PETROmaine execut,ms de reteta
KEMSY lasa draga nu te gandi ca L nu vb sau nu face anumite lucruri ca fiecare bimbo are ritmul lui,ai sa vezi cand o sa inceapa sa vb o sa te zapaceasca de cap
ANNE pupic micutul cu ghips
STEF lasa tu ca o gogoasa nu omoara pe nimeni,eu tocmai ce am mancat un mars
gata ma pun la somn ca sa fiu odihnita maine pt sot
pup fetili nopate buna
danangie spune:
Buna seara,
ANNE noua nu ne-au spus nimic despre operatie. Toti pediatrii care il vizitasera in maternitate, au spus ca nu e nimic grav si ca isi va reveni prin miscarile pe care trebuie sa le facem. Pe urma, a fost vizitat de 2 medici ortopedici si la fel....au zis ca nu e nimic grav si ca isi va reveni prin gimnastica. Si a dir la verità inca din maternitate am vazut schimbari. Ca eu in timp ce-l alaptam.....asta cat l-am alaptat.....ii faceam cu cealalta mana, miscarile pe care mi le-a spus sa le fac......si de atunci am continuat acasa.....acum daca te uiti nici nu zici ca are ceva la picior. Il intinde chiar bine.....off....abia astept 6 aprilie.....Oricum santate multa ptr micutul tau si recuperare cu succes.
Offff sa nu uit!1Ca trece ziua si sa nu uit: LA MULTI ANI ELISA!!!Multa sanatate si sa iti mentii umorul care te carecterizeaza mereu. Esti o tipa tare de treaba.
Vedeti...in seara asta au spus ca luna va atinge distanta cea mai aproape de pamant...si drept urmare uite ce temporale a fost in seara asta! Cu tunete si fulgere. Se cam adevereste ce scrie in biblie....
Noi azi am avut o zi foarte frumoasa. Dimineata am iesit toti 4 fara Marco. Si am iesit in parc Ale cu bicicleta si Mattia cu triciclo. A fost frumos, si-au consumat toata energia, ne-am ales si cu un benghi in frunte: Mattia. Dar lasa ca crestem oricum.Dupa amiaza am fost la pista de avioane. Pe urma, am fost la magazinul romanesc si am cumparat niste crenvusti si cabanosi.....a se intelege ca azi am facut finta ca suntem la dieta ......
Cat despre acel episod urat...ptiuuu ce naspa. naspa rau si sper sa nu mi se mai intample.
Azi am fost si am inscris pe Mattia si Marco la nido , cel de stat. Acum sa vedem ce si cum. Dupa calculele noastre sigur vom plati rata maxima. Plus bonii pasto.....ne-ar ajunge de copil in jur de 450 euro. Am inteles ca ptr al doilea copil vom avea o reducere de 20%. Oricum ar fi ptr toti 3 copiii va trebui sa sborsam aproape o mie de euro. Altfel nu stim cum sa facem..... Sunt tare mahnita ca va trebui sa-l dau la nido pe Marco asa micut....ar avea 8 luni....saracu'..... Dar ar fi singura solutie.....Daca as reusi sa fac numai dimineti la munca.....as lucra de la 8,00 la 13,00. Copiii fiind la gradi pana la 16,00.....insomma as reusi sa fac multe de cand ajung acasa de la munca pana la 16,00. Doar asa ne-am descurca......Dar toate aceste planuri sunt ptr sept...sau cand o incepe nido-asilo. Acum sa vedem cum ne sistemam ptr iulie.....eu de atunci ar trebui sa incep munca. Ce groaznic!!!
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi
danangie spune:
ROBERTA iti multumesc mult ptr cuvinte. Conteaza mult. Iti multumesc ca mi-ai citit si blogul. Si PETRO mi-a spus ca parca citea un roman....asa-i P? Ce pot sa spun? Cand scriu....nu ma mai opresc.....
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi