Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ally, ultima analiza, asta cu tamponul, e ca sa vada daca esti purtatoate de streptococ de grupa B, ca sa stie daca ii fac antibiotic la bb.In caz pozitiv se face antibiotic pentru a preveni anumite complicatii la bb. Lui L i-au facut, am avut rezultatul pozitiv.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Toata ziua m-am chinuit sa intru pe §DC si nu mi se incarca!!Ce nervi!Mama lui de net!!

NAFI ce-mi pare rau. Eu chiar iti urasem vacanta placuta din inima si imi imaginam ce bucuroasa tre' sa fii. Tin pumnii ptr o destinatie placuta si la un pret bun.

ROBERTA sarcina usoara si bb sanatos.

ALLY ma bucur ptr unda verde ptr epidurala.

CRIS ptiuuu m-a luat cu tremurici la ce am citit acolo.....mai rau ca-n Ro.

Si acum : lume lume!!!piciul meu in 6 zile a luat 240 gr!!!! Deci sunt super fericita. Pana la urma a contat ca am marit gaura de la biberon. Super! Nu-mi venea sa cred.

Azi aici au fost 20 °C. am iesit cu baietii la caprite. Este un tarc cu caprite si merge des acolo. Pe Mattia l-am pus in triciclo si lui Ale i-am dat monopatinul.Ce ferciire pe capul lui!!Pe capul lor!! Iesisem singura. Mama ramasese cu MArco acasa si Alin dormea ca facuse de noapte si in noaptea asta lucreaza iar. Si uite asa ce frumos ne plimbam noi cand totul a fost intrerupt de o problema mareeeeeeeeeeeeeeeee. Vai fetelor mi-a venit sa merg la baie!! PTr treburile groase!!Sczati detaliile...dar va vine sa credeti ca am zis ca nu mai ajung acasa.Am condus cu viteza luminii. Sunam pe mama ca sa-l trezeasca pe Alin sa coboare sa stea cu baietii cat urcam sus si mama nu raspundea la telefon!Eram asa de disperata ca nu reuseam sa rezist ca sa iau si baietii cu mine sus. Pana la urma a raspuns si Alin a coborat. Ptiuuuu eram uda pana la piele de transpiratie! Ce aventura! Nu doresc nimanui sa ii vina cagarela!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

danangie, ce comica esti! :-)))]
Ma bucur ca a luat Marco in greutate.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele
nu am intrat ca am fost plecati ca PARMA la cumnatei,ca sotul e la AREZZO si noi ne_am aprofitat sa mergem in vizita.am ajuns acasa in sera asta ca duminica vine si sotul acasa asa ca sunt obosita ca D m_a alergat tot trenul.in rest suntem bine D are 2 zile face la olita(doar daca il pun eu nu cere inca singur),ia mai iesit un canin jos si vb din ce in ce mai bine.
NAFI LA MULTI ANI PT MAINE sa fii sanatoasa si fericita mereu si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.imi pare rau ca s_au stricat planurile de vacanta...
DANA bv,a luat super bine in greutate MARCO.cat despre intamplarea nefericita....am patito si eu
PETRO sper ca e mai bine SILVIA si ca nua re nimic de serios.imi pare tare biine ca esti vesela
KEMSY am vazut baietelul tau cu initiativabv lui
cris85 nastere usoar
ELY te cred ca esti obosita,e si DENISE care te oboseste mult,plus tot ce e de facut prin casa...
ANDREEA tu ce faci esti bine?AMBRA,GIORGIO cf?
STEF spor la.chiar azi imi spunea sotul la tel ca parca ar fi timpul sa ne apucam si noi de bb2,asa ca de duminica
gata va las ma pun la somn pup iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

La multi ani, tatici!!

monica - merci . Vad ca nu s-a mai viatat si e ok, fara febra sau alte simptome.

Hai, hai, abia astept sa mai am o "italianca" de-a mea in odisee (poate o mai prinzi pe asta unde sunt).

Vaaai, dana, cat de bine te inteleg!! Am avut si eu vreo 2-3 episoade de cagarela urgenta de m-au luat transpitatiile, pe bune. O data eram pe autobuz, mergeam la Milano. Stii cum imi mergau ochii, ca la girofar, pt. prima statie. Am coborat la prima si norocul meu ca am gasit imediat un bar ... ce sa iti spun, o fractiune de secunda mi-a lipsit sa nu fac pe mine. E tare nasol!!

cristina - am inteles. Nastere usoara atunci!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

ally - da, tamponul vaginal e cam ultima analiza de facut, in preajma nasterii ... iti ia secretie de-acolo, cu un betisor sa vada daca ai streptococul B. Si, in functie de asta, la nastere ii administreaza lui bb antibiotic. La prima sarcina eu am fost pozitiva, la a doua negativa. Nu e nimic grav sau dureros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata poftiti la o
azi m-am trezit binedispusa..asa.. fara un motiv anume

azi e Festa del papa..ceva idei de cadouas??( a se vedea diminutivul)
la scoala la stefi, au facut cate un pensierino cu o Filastrocca si chiar am ramas placut surprinsi, cand aseara ii citeam lui tati, Filastrocca, ca imi mai zicea stefi din cuvinte
pp ca au repetat la scoala...

petro ce frumos ai descris cum a reactionat S. tare mi-a placut!!!
mai acuza S. dureri ?

Roberta bine ai venit!
sarcina usoara si bb sanatos!
pareri am auzit si eu si pro si contra, dar de razism..nu prea..
sa speram ca va fi totul bine !!!

Nafi La multi ani fericiti! sa ai numai bucurii si numai lucruri bune in viata! te pup si sper sa ai si o zi memorabil de frumoasa!

ally bine ca e bine!

cris ce descriere..brr.. multumim totusi de informatie, cine stie, poate prinde bine..
abia astept mesaj atunci!

dana comica faza si nu prea.. mi s-a intamplat si mie de vre'o cateva ori.. si chiar nu e comica deloc din punctul "patitului" ..
e naspa pero.. cand erai si tu ..sa zicem, cat de cat relaxata...
ma bucur ca Marco a luat bine in greutate!
.. sa va spun ca am inceput dieta zitta, zitta sa nu cumva sa clachez...

monica te tii de plimbari, ai ..bine faci!!! spor la bb2 atunci

fetelor vroiam sa va rog sa ma scuzati pe ziua de ieri, promit ca nu se va mai repeta, cele ce ati fost on line ieri si ati fost deranjate cu scris de genul "gfdgvetafa" .. stefi mi-a luat toata lista de pe mes la "scris".. a zis ca e vremea sa mai scrie si ea.. ce tot face mami acolo.. sa verifice cum se distreaza mami.. si a dat de gust, vazand ca uneori i se raspunde in stilul ei.. ce s-a mai distrat..

trimit acum bucata de cersaf..

sa aveti o zi buna si un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mi-a luat-o iar petro inainte..
ma bucur ca S. nu are simtome de ampedicita

Mergi la inceput

Si noi, si noi cu regalo per papà, facut la gradinita.

IAr acasa ii facem noi ceva, eu ma inspir www.junior.rai.it/dl/junior/junior.htm?page=junior/Page-f058b824-88bf-4f88-ae52-3ab32ed89b83/downloads#page=junior/Page-f058b824-88bf-4f88-ae52-3ab32ed89b83/downloads/attivita/" target="_blank">de-aici. Sa vedem ce facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Elisa
La multi ani! multa fericire alaturi de cei dragi si multa sanatate!
te pup cu drag,sa ai o zi minunata

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput