Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Musai sa fac si eu orez copilului. Io nici nu stiam ca nu e voie. Si, hai sa ma laud cu lenesul meu: sta in picioruse, daca are de ce se tine, si sta bine, si ii place!!!! Iu-huuuu!!!. No, aleluia, ca face si copilul asta ceva! Acum la noi sunt 6 grade, ce zici Rodi? te bagi? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Bravo ! Vezi ca strumful tace si le face?...Dupa cum vezi te-a surprins placut ...direct in picioare...
pentru Vlad cel voinic...Stie exact ce vrea si nu se incurca el cu mers de-abuselea..sau rostogoliri...O ia la sanatoasa din prima de ramai masca....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui baby78 Hannah Isabela de Rodyka la multi ani fericiti si impliniti micuta printesa cu ochi albastri Iulia de arissa Anamaria de Gabisav Iulia de mousel Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
La multi ani si din partea noastra, sa cresteti mari si sanatosi, delfinasi dragi!
Diana_Eva spune:
Hannah Isabela de Rodyka la multi ani Albastrita
Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel
La multi ani si din partea noastra pui dragi!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
citat din mesajul lui aelita ALICE nu stiu cum e dupa cezariana,stiu doar ca aici se fac 3 cezariene,dar nu stiu timpul intre ele. pt mine a fost minunat asa,cu distanta mica,eu mi-am dorit mult gemeni,dar nu imi ies despre pozitia Marei:nu te speria,de acum e mare si nu se sufoca,ridica usor capul.asta e valabil doar in primele zile/saptamani cel mult,cand nu isi misca bine gatul.acum ei isi aseaza nascul la fel ca tine,cum se simt mai bine Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
asa mi-a dorit si eu... gemeni, dar n-a fost sa fie. si imi pare rau ca a trebuit sa fac cezariana, era mai usor daca nasteam natural, nu imi faceam ganduri ca poate nu tine operatia...
intre mine si soramea e diferenta de 1 an si 2 luni, iar intre maicamea si sora ei, 11 luni vreau si copiii mei sa fie apropiati
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui crispro Musai sa fac si eu orez copilului. Io nici nu stiam ca nu e voie. Si, hai sa ma laud cu lenesul meu: sta in picioruse, daca are de ce se tine, si sta bine, si ii place!!!! Iu-huuuu!!!. No, aleluia, ca face si copilul asta ceva! Acum la noi sunt 6 grade, ce zici Rodi? te bagi? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Bravo, bravo, bravo Vladut!!!!!!!!!!!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
paula_m spune:
Bravo Vladut!!
Intrebare: Cum e cel mai bine sa invete copilul sa paseasca? Am auzit 3 variante:
1. Descult, sau , na, doar cu sosetute in picioare
2. Cu papucei cu talpa cat mai dura, tare
3. Cu papucei, cu talpa f moale, gen balerini.
Eu chiar nu stiu cum sa facem. Raul toata ziua s-ar plimba prin casa dus de manute si eu nu stiu sa-l incalt.
Aaa, si mai am o intrebare. Eu il tin de manute(palma). Ar tb sa-l sustin mai de sus, (de subtiori)?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
crispro spune:
Multumesc, fetele! sa nu va inchipuiti ca umbla, doar ca sta o secunda in picioare, dar la noi asta e eveniment mare, la cat e de lenes. Iar in picioare ii dau papucei cu talpa si glezna (asa zice soacra ca ar fi bine, si parca am mai auzit pe cineva, dar nu stiu daca mamica sau cunostinta).
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Multumesc, fetele! sa nu va inchipuiti ca umbla, doar ca sta o secunda in picioare, dar la noi asta e eveniment mare, la cat e de lenes. Iar in picioare ii dau papucei cu talpa si glezna (asa zice soacra ca ar fi bine, si parca am mai auzit pe cineva, dar nu stiu daca mamica sau cunostinta). Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Inceputul e mai greu..Tudor dupa ce s-a ridicat timid prima oara in picioare la o saptamana se ridica fara probleme...Acum sa vezi ca nu te vei mai putea tine dupa el...
Eu cred ca te-a tinut asa sa crezi ca e lenes si sa vezi ce talpa baga el acum ...A vrut sa te surprinda si a reusit...Bravo Vladut
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
matusa77 spune:
Bravo Vladut
Eu stiam ca pentru mers au nevoie de incaltaminte cum zice Crispo sa tina glezna,si tinut de subrat.
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010