Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

mersi frumos la prima iesire imi cumpar ridiche ...sper sa isi faca efectul cat mai repede ...am nasul cat un borcan

17+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor...

Vin si eu cu niste plangeri proaspete prospetele si poate niste gravidute doctori pot sa imi dea un sfat.

Eu de 2 zile nu mai dorm si nu mai pot de dureri. Dar criminale d-alea cred eu de rinichi... Ma doare numai in partea dreapta in spate, zona lombara, nici nu pot sa ating zona asa de rau ma doare. Nici pe stape nici pe fatza pe nici o parte nu pot dormi.

Ciudat e ca nu sunt zombi..insa nu stiu ce sa fac sa scap de durerile astea. Sunt de-a dreptul atroce. Daca pana acum era colicativa (si eu am chestia asta de ani de zile, in fiecare an durerea crestea in intensitatea...dar era foarte foarte rar...deci putea fi ignorata). Acum insa simt ca nu mai pot...zi si noapte doare continuu.

Beau apa si ceai de tei insa...am impresia ca nici pipi nu mai fac asa cat trebuie..Ieri am reusit sa fac pipi doar de 2 ori.
Ma gandeam la o infectie urinara, dar nu ma doare deloc cand fac pipi si nici scurgeri anormale nu am...ba din contra chiar scurgerile sunt minime..

Ma ajutati va rog, cu sfaturi cu ceva...ca pana luni cand o sa sun la doctorul de familie macar sa rezit si eu cumva.

Aaa si au inceput sa imi apara vestitele musculite in campul vizual...in ultimele 2 zile cam de 2-3 ori pe zi. De ieri pana azi am bagat 1 kg pe mine, dar ma gandesc ca e de la retentie de apa.

Va rog...poate stiti ceva remedii, sau daca v-ati confruntat cu asa ceva sa imi ziceti ce ati facut de v-a trecut.

Va multumesc anticipat.

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Fecian, n-as putea sa-ti dau un sfat f doctoricesc, insa eu am avut cativa ani buni in care faceam infectii urinare la cateva luni. Pentru buna eliminare a urinei si a curatarii uretrei, mi-au facut bine berea (exclus acum), si ceaiul de codite de cirese. Ceaiul asta este un bun diuretic, si recomandat in infectiile urinare.

Iti doresc sa treci cu bine peste zilele acestea....

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Sanatate fetelor

Fecian , de ceaiul de codite de cirese stiam si eu ca este foarte bun diuretic nu stiu daca se gaseste acum la magazin -lebenita are iar efect diuretic. Cat mai multe lichide.

Pentru fetele racite ce imi amintesc eu pastile de supt Doktor MOM sau propolis

Fug la papa ca o tundem la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

v_florina, squirell, de asta stiu, insa aici nu am gasit. Trebuie sa caut prin magazine naturiste si astea sunt la mama naibii. M-am mutat de curand in orasul asta si inca nu stiu toate magazinele..

Acum nu stiu cat de recomandat e in sarcina, insa stiu la plafar ca e si un ceai diuretic pentru gravide. Oricum merg in curand in Romania si il cumpar.

Acum am luat niste paracetamol, stau cu caldura la spate...si parca e ceva mai bine. Ma mai sageata asa cate una de imi vine sa ma urc pe pereti, insa mai si trece...

Ma uit ca nu multi bebei au ramas necunoscuti ...doar al meu si cativa sunt mai incapatzanati. Oricum nu-i bai, afla mami cand se naste ce e

Aaa, si babyblue cad pe urmele tale. Am vazut azi un carucior superb, redus de la 370 la 200 de euro si avea tot ce imi doream la el. E sanatos, usor, adaptor pentru scaun de masina, landou superb cu o saltelutza faina..usor de manuit si de inchis, Si clar...mi s-a pus pata pe el. Singurul lucru care sa zicem nu prea ma incanta e faptul ca e negru...dar nu e chiar asa de rau. .
Al meu nici n-a comentat, chiar m-a intrebat daca il cumparam azi Dar il iau luni, poate il iau cu o prietena cu masina
aaa si azi am avut niste neeervi...ca nu s-a abtinut al meu sa nu ma toace...ca gata e de la sarcina...ei sa vezi ce mi s-au urcat nervii la cap si l-am tocat..
DEci luni daca totul merge bine imi iau caruciorul!!
Si ar fi prima investitie pentru bb

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicia, poti lua no-spa, este un bun antispastic, mai amelioreaza durerile si se da in sarcina. Pentru dureri in zona uro-genitala si merge pana la cistite poti lua supozitoare cu Carpicon, sunt pe baza de rasina de conifere, mie mi le-a recomandat medicul pentru durerile de coccis, doar ca nu suport supozitoarele. Nu stiu cum ai putea sa gasesti acolo poate iti trimite cineva din tara.
La infectii urinare nu-i obligatoriu sa te doara, eu tocmai m-am tratat de una si n-aveam niciun simptom. Oricum durerile in zona lombara nu-s de neglijat, nu-i a buna o afectiune renala in timpul sarcinii.
Neaparat hidrateaza-te foarte bine, ajuta mult.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. Sunt de la odiseea vecina voua de sept-oct si as vrea sa va rog ceva.Noi de dimineata ne-am trezit ca nu mai avem lista de inceput de pe prima pagina. Dupa un ajutor de la moderator am reusit sa recuperam lista. Acum ne confruntam cu altceva.Nu mai poate intra nimeni pe contul comun picasa.
Va rog sa incercati daca voi puteti sa faceti asta pe contul vostru, dar sa aveti grija sa nu aiba calc. pastrata parola...........sa dati sign out si apoi sa intrati. Ma gandesc ca poate e o defectiune a site-ului.
Daca va merge cred ca cineva ne saboteaza la odiseea noastra........sau poate sunt eu mai panicoasa.
Va multumesc anticipat ptr ajutor.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Gogoshika ! stiu ca nu ar trebui sa "umblu" pe acolo , dar de vreo 2 ori am bagat cu grija degetelu , curatat bine si cu unghiile taiate... ca parca simteam ca am o presiune asa pe dinauntru. dar asta de putine ori. M-am mai linistit ca vad ca si voi simtiti bebe tot jos.
Azi nu am mai rezistat in casa si am iesit un pic la plimbare cu buscopanu dupa mine bineinteles , dar a trebuit sa sun sotu sa vina sa ma ia ca m-am obosit f repede si bebe imi dadea niste suturi in vezica de am zis ca fac pe mine.
Feciam , nu ma prea pricep ce sfat sa iti dau , insa vreau sa spun ca weekendul trecut am avut ceva asemanator cred , toata partea dreapta ma durea si ma blocam , mai rau ca dupa ce mergeam la baie , adica dupa ce goleam vezica , vre-un sfert de ora ma durea ingrozitor.Insa dupa 2, 3 zile , fara sa iau nimic decat buscopan , mi-a trecut de la sine..(cred) .. eu m-am gandit ca poate era bebe intr-o pozitie naspa si ma apasa pe ceva pe acolo... in fine , nu sunt medic , imi dau si eu cu presupusul , dar iti doresc sa iti treaca si tie repede si sa nu ai nimic la rinichi.
Alina , bine ai revenit!

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Alezia-ada . multa sanatate de la mine, ca de tratat nu stiu cu ce sa iti recomand sa te tratezi decat ceaiuri cu lamaie cat mai multa ..

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Fecian,imi pare foarte rau....Din pacate eu nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva.Neaparat sa mergi la medic, mai este un pic pana luni.
Referitor la indemnizatie, eu am o alta intrebare.Sa presupunem ca iau toate zilele dupa nastere (aprox 3 luni, sa zicem).Timp de 3 luni dupa nastere, eu sun in concediu de sarcina si lauzie, in care iau 85% din brut).Dupa ce se termina, aceste 3 luni, iau indemnizatie crestere copil, 75% din net.Eu vreau sa aleg varianta de un an.Acest an tine de la nastere, sau de cand incep sa iau indemnizatia?

17+cu si

Mergi la inceput