FIV la Sibiu(25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

tamys,abia azi au inceput sa ma incerce simptome ca inainte de CM.Au mai fost de fapt si inainte dar mult mai usoare,azi le simt ca lumea...Din ce imi amintesc ca am vorbit cu dr I,ar fi ok aceste simptome,pentru ca nu sunt de CM,ci sunt dureri de ovare,provocate de tratament(si aici cred eu ca e vorba de utrogestan).Am momente in care nu mai am rabdare deloc,sunt si in concediu,mai bine mergeam la munca.Am stat mult in patut si am avut timp sa ma gandesc la toate.Ma gandesc mult la cei 2 puiuti pe care i-am vazut marti pe monitor si ii vreau pe amandoi asa de mult...
Tu ce simptome ai?Esti ok,te gandesti si tu mult la ziua testului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Lorelei maine plec de la Sibiu sunt in concediu si stau numai in pat de cand am facut ET. 100 % ma gandesc la puiutii mei daca mai sunt in burtica si la ziua de 1 aprilie cand fac beta am niste emotii groaznice. Au inceput niste dureri usoare de burtica, dar daca zici ca sunt ok m-am mai linistit.
Si eu stau acasa pana dupa beta.
Iti doresc asteptare usoara si sa ma tii la curent cu noutati.
Toate fetele. Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

alina06st, mersi pentru raspuns, multa sanatate mamicilor si bebicilor
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

tamys,eu nu am stat numai in pat ,am stat foarte mult in pat.Ieri am iesit si afara intr-o scurta plimbarica.Oricum de luni incep si munca,nu mai pot sta acasa,mi-am luat multe zile de concediu,nu puteam sa mai iau inca o saptamana...Insa problema mea este ca s-a reintors raceala,acum chiar m-am autoconsemnat la pat pana luni.Stranut de cate 10 ori in continuu si tusesc rar.Am mancat multe fructe,miere,lamaie si cam atat...Mi-as dori tare mult ca raceala sa nu afecteze cu nimic starea puiutilor mei si ma rog la Dumnezeu sa le fie bine,caci ii vreau atat de mult pe amandoi.Doamne Doamne o sa aiba grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Multumim,Tamys!
Pana la FIV mai este, asa incat vestile bune vor intarzia.

Tu,in schimb stai cumintica si sa auzim ca cei doi micuti stau si ei cuminti in burtica ta!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Doamnelor!
Luni sunt programata la Sibiu! Am toate analizele, in afara de mycoplasma ureeaplasma, pe care nu am reusit sa o fac.
O fi bai mare?
Luni ar trebui sa imi stabileasca schema de tratament. Merg la Dr. Chicea! Ati intalnit cumva paciente de/ale domnului doctor care sunt acum mamicute in devenire sau chiar mamici? Eu stiu doua cazuri! Majoritatea vad ca sunteti la dr. Ispasoiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Lyette,daca te uiti pe prima pag acolo vezi ca sunt mamici si mamici in devenire cu ajutorul dr Chicea...eu sunt una dintre ele
cat despre micoplasma si ureea plasma sunt la fel de importante ca si chlamydia...neaparat tb facute...te va lamuri luni dl dr.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

va pup,
Dr.Chicea e un super dr.,cu toata increderea du-te acolo!dr ispasioiu mi-a zis ca ma lasa pe cele mai bune maini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Lyette Eu sunt tot la dr. Chicea este foarte bine. Mult succes si sa-ti faci toate analizele ptr linistea ta sufleteasca.

Lorelei Am folosit ceapa cand am fost racita.
Se taie o ceapa in 4 si se aseaza pe o farfurie langa pat.
Ceapa atrage germenii si se innegreste. Stiu ca are miros urat, dar ajuta. La mine a avut afect.

Ilary, cum te simti ai ceva simtome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

buna fetelor am fost azi la Sb la a doua monitorizare pe luna asta si am avut 2 foliculi pe stg si unu pe dreptu,maine dim fac injectia cu pregnyl si mi-a zis ca 3-4 zile sa prestez poate am noroc luna asta ca luna trecuta nu am avut

Mergi la inceput