FIV la Sibiu(25)
Raspunsuri - Pagina 4
adnana80 spune:
Buna fetelor, mie mi-a cam pierit optimismul
Maine trebuie sa fac testul, dar de ieri am o senzatie ca nu s-a prins nimic... pana ieri aveam sanii mariti si tensionati si durerosi, acum sunt moi si imi iese si un cos dureros
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelei78 bytzi,iti multumesc frumos pentru sfaturi...Isi va lua si sotul liber si cred ca ramanem in oras,eventual mai mergem pe la priteni,la un teatru,ceva sa imi faca placere si sa nu ma solicite mult Si vin iar cu vesti bune,m-au sunat si toti 13 embrionasi au supravietuit,10 sunt in stare perfecta(8-10 celule),3 au ramas lenti(2 de 5 celule si 1 de 3 celule).A ramas ET in z 5,iar dr I va fi cu siguranta acolo,caci am intrebat...Leo,nu am intrebat si pt luni,dar cred ca se intoarce azi Andrreea,iti tin pumnii stransi si sper din tot sufletul ca urmatoarele vesti de la tine sa fie unele foarte bune,asa cum a scris bytzi,cu un blasto ai sanse mari...Mai asteapta beta si nu te mai necaji. Va pup pe toate! |
lorelei78 ce fainnn ma bucur mult pentru "productia" ta , felicitari
Cred ca nu ma insel, tu ai facut desorele inainte de FIV, asai?
cate zile ai luat desorele si la cat timp ai facut gonalul dupa...
daca nu te superi as vrea sa-mi spui schema ta de tratament, ... normal ca fiecare reactionam diferit dar sunt curioasa cum a fost la tine.
pup
Andrreea spune:
Bitzy iti multumesc din suflet pentru cuvintele tele si pentru sustinere!!Doamne ajuta sa fie bine..si imi pare rau ca nu pot sa fiu optimista..poate ma ajuta si pe mine Bunul Dumnezeu si sa fie bine,imi doresc din toata inima..imi pare rau ca nu pot sa fac mai mult ca sa fie bine..
Lorelei te felicit pentru embrionasii tai si iti tin pumnii la ET..sa nu ai emotii ca nu este chiar asa greu..nu trebuie sa bei chiar 1,5 l,eu am baut mai putin si a fost ok sa vii cu rezultate bune!!
Din pacate si eu simt ca imi vine menstra,ma doare bura de ieri si eram sigura ca imi vine azi..sau maine..si sanii mei sunt la fel..nu mai sunt durerosi si mariti asa cum erau acum cateva zile..
Acum ma pregatesc sa merg sa fac BHCG-ul dar din pacate,la noi in oras nu se da rezultatul in aceeasi zi.Sper din toata inima mea sa nu imi vina menstruatia si sa fie niste simptome prevestitoare sarcinii..dar..cu Dumnezeu inainte..
Va pup dulce pe toate si sper ca Dumnezeu sa ne ajute si pe noi intr-o zi..
tamys spune:
Lorelei sigur o sa avem vesti bune.
Andrreea incearca sa gandesti pozitiv si sa fii cat mai optimista. Trebuie sa stai in pat si sa nu faci efort.
Ilary azi la 12.00 imi pune embrionasi si cu ajutorul lui Dumnezeu am sa reusesc.
Mai am un embrion congelat la Bucuresti si vreau sa-l transfer la Sibiu. A fost cineva dintre voi in situatia asta?
lorelei78 spune:
Fetele,eu m-am intors cu 2 blasto la purtator.Ieri mi-a facut dr I embriotransferul si mai am inca 5 puiuti la congelat...
Deocamdata sunt ok ,adica optimista ,vesela,nu mi-am luat nici macar o marja de nereusita in tot FIV-ul asta...Sper sa fie totul bine si sa ne auzim de bine.Eu l-am intrebat pe dr I de semne si mi-a spus ca nu sunt semne prevestitoare si daca voi avea scurgeri sa nu interpretez intr-un fel(l-am intrebat si de scurgeri).
Lelu,schema mea a fost cu desorelle-23zile in perioada 5-27 feb,dupa care am inceput gonal 225 ui in 4 martie(CM a venit in 3 martie)pt 5 zile,iar in 9 martie am fost la Sibiu,unde mi-a marit doza la 267.5ui pana in 12 martie,iar din 12 martie am luat 300 ui pt 2 zile(12-13 mar).Din 8 martie pana in 13 martie am facut si Cetrotide ,iar in 14 mar am facut ovitrelle.Cam atat...tratamentul a fost lung si dozele mari,ca nu raspundeam la tratament.Succes maxim !
Andrreea,sa stii ca am citit cu sufletul la gura postarea ta si abia asteptsam sa ne zici cat a fost beta.Abia astept sa se infirme tot ce ai scris zilele astea!
tamys,multa multa bafta,sa vii cu super beta!
adnana,nu te lua dupa un cos
llary spune:
Tamys-Asa te vreau!!!!!!!!!!!O sa fie bine,venim la mare ptr sarbatorit!Cum esti?Nu ai avut probleme din cauza stimularilor?Poate ne zici?Ceva modificari?
adnana80 spune:
Lorelei, felicitari pentru embrioni, te asteptam cu beta mare!
Da, stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa semne de genul asta... si chiar am fost optimista pana mai de curand, dar... am avut asa un feeling... Oricum, sper sa ma insel, maine aflu rezultatul!
Bafta si tie Tamys, sa se prinda embrionasii!
Andreea, te asteptam cu beta!
Andrreea spune:
Lorelei,ma bucur enorm ca a fost bine!!Abia astept sa vii si tu cu un beta mare..
Adnana..la fel iti zic si eu,nu te lua dupa sani..sau dureri de menstra..Exact ca tine m-am simtit si eu..
Eu din fericire am o veste foarte,foarte buna!!In ziua 10 de la ET am beta 367,8..
Deci fetelor ati avut dreptate!!..
Nici nu-mi vine sa cred parca visez..inca mi-e foarte frica sa nu se intample ceva si sper din toata inima sa fie bine pana la sfarsit..va doresc si voua,din toata inima mea sa aveti beta pozitiv..
Deci se poate si cu un singur embrion de calitate..Puteam sa jur ca-mi vine menstra si deja eram foarte dezamagita..
Vreau sa va zic ceva..eu de fel nu sunt exagerat de bisericoasa..adica merg la biserica o data la nu stiu cat timp..nu tin post sau ceva de genul(n-am reusit niciodata)dar in asteptarea mea m-am rugat in fiecare zi la Maica Domnului,Sf Nectarie si DD..sunt sigura ca ei au facut minunile astea pentru mine..va recomand sa faceti si voi ca mine..ca nu aveti nimic de pierdut..as vrea sa va dau link dar nu vreau sa se considere reclama..Am spus in fiecare seara o rugaciune facatoare de minuni..puteti sa o gasiti pe google si acatistul Sf Nectarie tot de pe internet puteti sa-l cititi..Simt ca pentru mine chiar au facut minuni,sper sa incercati si voi si o sa vedetii ca functioneaza
lorelei78 spune:
Andrreea,FELICITARIIIIIIIIII!!!
Sarcina usoara si nu mai fi stresata,gata a trecut cu bine!Tare ma bucur pentru tine!
Si a propos de durerile asemanatoare cellor de CM,l-am intrebat si eu pe dr I la embriotransfer,caci simteam ceva de genul...A zis ca durerea nu e premenstruala,ci de ovare dupa stimulare.
Va pup pe toate!
llary spune:
Felicitarib Andrreea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vezi ca DD ajuta!Te pupsi va doresc multa sanatate