FIV la Sibiu(25)
Raspunsuri - Pagina 10
tamys spune:
adriana_1978 Sotul tau trebuie sa foloseasca Branca Ursului(tinctura) si o linguritza de miere dimineatza. Ca sa aiba mai mult spor.
Mult succes. Si te asteptam cu vesti.
lorelei78 spune:
tamys,am taiat ceapa si am pus-o sub pat,merci frumosAi ajuns deja acasica?Tu cum te mai simti?Te doare ceva?Pe mine nu ma mai doare absolut nimic si azi nu am simtit nimic.Eu am avut si dureri extraordinar de mari de ovare de la punctie care s-au simtit si dupa ET,acum sper si vreau sa cred ca au trecut,erau groaznice,ma trezeam si noaptea.Dr I a spus ca se intampla cand sunt multi foliculi si s-ar putea sa am dureri o vreme...Parca nici sanii mei nu mai sunt asa durerosi,inca sunt mariti dar mai putin durerosi ca zilele trecute si sper sa fie normal asa...Am mers la drum optimista,insa cu raceala mi-a pierit din elan...Incerc sa ma adaptez situatiei si sa nu imi pierd speranta.
Lyette,dr Chicea e foarte bun...Eu am facut FIV cu dr I,insa pentru ca asa s-a nimerit,dar stiam fde ambii ca sunt foarte buni inca dinainte sa ma programez.
adriana_1978,spor la iubit si vino cu vesti bune!
Asteptarea asta devine tot mai grea...
tamys spune:
lorelei78 Am ajuns acasa. Dar ma chinuie o durere de spate din cauza transportului, prea multe ore in masina si nu am stat in pozitie culcat. Ceapa trebuia sa o asezi langa pat pe noptiera, nu sub pat...
Burtica nu ma mai doare, ma doare putin la col. Ma cam ingrijoreaza starea mea. Sper sa fie bine si sa fie puiutii acolo.
Daca nu poti sa tii ceapa langa tine incearca sa faci aerosol (sa o inspiri).
Sa dea D-zeu sa fie bine.
lorelei78 spune:
tamys,iti multumesc frumosCred ca e normal sa te doara spatele de la Sibiu pana la Constanta,atatea ore cu masina.Sper ca psihicul tau e bun macar si ca reusesti sa treci peste aceste zile grele de asteptare si de cautare de semne de tot felul...Si eu ma gandesc numai la puiutii mei,ma trezesc din somn noaptea si ma gandesc la ei,mi-e teama sa nu ii fi afectat raceala mea(tusea,stranutul).Ma rog la bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza.Sper sa dam vesti bune saptamana viitoare pe aici.
llary spune:
Tamys ,Lore o sa ne dati vesti bune!
Tamys eu nu prea simt nimic decat sunt umflata la burta, o fi de la dostin...... si stimulare?sanii ii simt un pic...restul nimic. voi ?Cum te simti comparativ cu celelalte fiv-uri
lorelei78 spune:
llary,merci frumos pentru gand.Trebuie sa dam vesti bune toate 3,caci noi am ramas ultimele.Eu nu prea simt nimic,am sanii umflati si putin durerosi,cam atat.Eu nu am mai facut FIV,e primul.Stiu de tamys ca a mai facut si as fi vrut si eu sa o intreb de o comparatie intre acest FIV si cel dinainte.Doamne ajuta!
P.S.Mi-a fost mai bine dupa ceapa taiata si lasata langa pat,macar mi s-a desfundat nasul.Merci tamys!
Doamne ajuta!
yasmi81 spune:
Multumesc de urari fetelor. Deocamdata nu stiu cand va fi FIV, daca va fi, mai intai trebuie sa strangem banutii. Daca trompele vor iesi ok voi incerca mai intai inseminare, asa a spus dr. I.
Chiar daca nu va cunosc ma rog pentru voi sa reusiti sa fiti mamici. Lorelei doamne ajuta sa scapi de raceala si sa fie bine puiutii tai. Sper ca toate sa aveti vesti bune, Tamys parca pe 1 e beta, doamne ajuta sa fie unul maaaree.
Va pup si va doresc sanatate si numai bine
llary spune:
va pup
tamys ai ceva reactii dupa 3 fiv-uri?
eu cred ca fac barba....jur am fire in barba acu nu bstiu din ce cauza...
adriana_1978 spune:
tamys si lorelei78 va multumesc fetelor pt raspunsul vostru si va astept cu teste pozitive cat mai repede stiu ca e cea mai grea asteptarea asta dar ati vazut cate fete au reusit o sa reusiti si voi si sper si eu luna asta am facut de dim inj cu pregnyl si de azi 3-4 zile ma pun pe treaba asa mi-a zis dr I
monaramona spune:
alina am stat acolo in spital numai in pat ..si totul a trecut acum suntem bine
10+