Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Fetelor, care stiti parola de la contul comun, intrati pe capitolul 22, logati-va acolo si intrati pe mesajul cu listuta si il copiati din nou in capitolul 23. Doar nu s-au facut multe modificari de la capitolul 22 la 23.

A facut jade asta.............dar uite ce urat arata salvarea. Mai e de lucru la ea..........mult.Plus ca jade zice ca s-au pierdut toate celelalte capitole, likuri. Ce d-zeu s-o fi intamplat?

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

am inteles camady ,lasa ca o rezolvam noi pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

andra,cusca.... aveti cuculet?!!!!

Fetelor, Catalina2307 este moderator, oare poate sa ne ajute?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
bebelinul meu - Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:

Fetelor, Catalina2307 este moderator, oare poate sa ne ajute?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu

nu stiu daca ea modereaza si aceasta sectiune
dar daca tu o cunosti mai bine , ii poti trimite un mesaj de SOS

Mergi la inceput

offfffffff nu o cunosc doar am urmarit povestea ei la Fiv Biogenesis

Mergi la inceput

Fetele eu plec la tara.Ne citim maine sau luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Buna burticilor. Va citesc de cateva capitole bune, azi mi-am facut timp si curaj sa scriu si eu, sunt o viitoare f fericita mamica in saptamana 13. O sa va dau datele mele cand s-o rezolva problema cu prima pagina. Vreau sa va zic ca sunt o norocoasa, pana acum nu am avut niciodata nici macar o senzatie de greata, de vomitaturi nu mai vorbesc, kilograme am luat si eu, 4 pana acum, dar nu imi fac probleme de loc pentru ca am fost toata viata o slabanoaga si abia acum am ajuns la 49 kg. Va pup si va apreciez pentru felul in care va sprijiniti reciproc in fiecare problema.

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana . bine ai venit preintre noi.. te asteptam si pe tine la 'sustinere'

Mai ce s-a intamplat cu listuta? cum a disparut?pot ajuta cu ceva?

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea2011

Sanatos sa fie!
Seidana si eu sunt in aceeasi situatie. Imi e frica de kg in plus mai ales ca am predispozitie spre ingrasare. Si numai noi stim ce greu dam jos.
Si trebuie sa ne gandim ca de acum avem tendinta sa punem din ce in ce mai mult. Mare grija!

16 +

si ea am predispozitie de ingrasare.. nu inteleg insa totusi cum ma ingras manancand mai putin?
Nu imi e frica ca nu o sa dau jos pt ca voi da.. insa nu as vrea sa apara complicatii din cauza kg in plus..

Desi daca tu zici ca esti linistita cu burtica , promit ca ma linistesc si eu..

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana poti sa cosmetizezi listuta, adica s-o colorezi, ingrosi numele, sa adaugi carucioare.Eu nu reusesc. Nu stiu ce se intampla.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput