Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
Sept-Oct2011 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JadeJador fetele , lista de inceput s a pierdut si momentan nu se pot face modificari speram sa o recuperam cat mai repede |
Jade adica in ce ai copiat tu pe prima pagina nu se pot face modificari? Ca ma gandeam ca nu e chiar greu sa adaugam culori si carucioare.
arcenciel spune:
Lalimate mi-a trmis contul si parola acum o saptamana dar nu stiu de ce nu merge sub nici o forma. Mi-o mai puteti trimite din nou? Merci
camady spune:
Jade am lasat de pe contul comun un mesaj catre moderator sa ne ajute. Din cand in cand daca ai timp mai intra la mesaje sa vezi daca ne-a raspuns. O sa mai verific si eu in cursul zilei
.
15+si mami de Razvan 7 anisori
rocaille spune:
Va salut pe toate. Felicitari celor care au aflat ca bebe e bine si ce va fi, fetita/baietel. Mie imi plac surprizele. Mult.
Nu mai fiti necajite cu listuta. Se gaseste la capitolul precedent.
rocaille spune:
Uite ca am dat eu intre timp un sarci pe goagal.
Aici e capitolul 22:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162208&whichpage=1
JadeJador spune:
camady , ba da , se mai pot face modificari , sa se adauge culori , carucioare , nume , etc
dar capitolele precedente sunt toate pierdute 
si toate linkurile ....
eu sper sa ne ajute totusi un moderator
voi verifica sa vad daca ne raspunde , daca nu , insistam
cui i ai trimis tu mesaj ?
camady spune:
Asta a reusit si jade vad sa aduca pe prima pagina. Insa nu mai apar culorile, carucioarele si e de muncit si la asta. Apoi nu stiu daca se poate intra si modifica in ce a salvat ea.offf
rocaille spune:
Fetelor, care stiti parola de la contul comun, intrati pe capitolul 22, logati-va acolo si intrati pe mesajul cu listuta si il copiati din nou in capitolul 23. Doar nu s-au facut multe modificari de la capitolul 22 la 23.
camady spune:
| citat din mesajul lui JadeJador camady , ba da , se mai pot face modificari , sa se adauge culori , carucioare , nume , etc dar capitolele precedente sunt toate pierdute ![]() si toate linkurile .... eu sper sa ne ajute totusi un moderator voi verifica sa vad daca ne raspunde , daca nu , insistam cui i ai trimis tu mesaj ? |
Am scris acolo unde e Raporteaza moderator sau cam asa ceva.Acum nu stiu unde va raspunde daca o va face. Eu presupun ca in casuta de mesaje.
JadeJador spune:
| citat din mesajul lui rocaille Fetelor, care stiti parola de la contul comun, intrati pe capitolul 22, logati-va acolo si intrati pe mesajul cu listuta si il copiati din nou in capitolul 23. Doar nu s-au facut multe modificari de la capitolul 22 la 23. |
NU se mai pot edita capitolele vechi pt ca sunt inchise !
pt asta avem nevoie de ajutorul moderatorului