Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
rocaille spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ancaroro
Aha. Adica tai frunze la "stat" si freci pe altii care nu au avut pile 10+Bijuteriile mele |
Dap.
miki_ispas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bujo Miki citisem ca daca sunt probl financiare la firma si concediul fara plata e impus de firma poti lua indemnizatie. Dar daca v-a pus pe voi sa faceti cerere de concediu nu stiu ce sa zic. Ar fi bine sa te lamuresti cat mai repede. Bafta bujo mami de Filip si 15+ cu ![]() |
Multumesc pentru interes Bujo si da sunt constienta ca am o situatie un pic mai complicata dar am inteles ca exista o portita si pt asta.Acum incerc sa nu ma stresez f tare si sa ma gandesc la bebele meu sa fie sanatos.
arcenciel spune:
| citat din mesajul lui seidana Ce faceti in wd de papa? eu m-am saturat de facut mancare , de lipsa de idei .. de 4 oameni la masaa... 15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Naut cu carne...
Supa de salata
NataliaS spune:
WE placut!!!!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
16 sapt + cu 
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
ALEXA1985 spune:
Dragi viitoare mamici,
Va asteptam la bazarul nostru, avem multe produse noi , la preturi mici. Daca doriti, dati click pe semnatura mea.
Mami de
ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
seidana spune:
| citat din mesajul lui camady Lali pe unde mai esti? ![]() 15+si mami de Razvan 7 anisori |
e in concediu.. la mama si sora ei
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
raluca050 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Ralu si nu ai vrea sa iti iei Conc de risc?ai sta linistita acasuca fara pb si stres...mai e cineva pe forum in sit asta.. scuze ca mai stiu cine.. uit f mult decat cu bb ![]() 15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Nu vreau sa-mi iau concediu pentru ca momentan ma simt bine, iar naveta o s-o fac cu o masina de serviciu, ma ia de acasa si nu voi mai fi nevoita sa conduc ca acum. La munca avem o clinica destul de dotata, inclusiv cu sala pentru gravide, asa ca nu am de ce sa renunt.
Iar colegii si sefii sunt foarte intelegatori, ma protejeaza si ei cat pot. Muncesc destul de mult in perioada asta pentru ca trecem prin niste schimbari organizationale si se necesita un efort din partea tuturor celor implicati in aceste schimbari, insa vor trece si voi intra in normal.
16+
racheel spune:
Fetele am ajuns tarziu nu?
Am fost sa-mi fac triplu test peste o saptamana iau rezultatul si suntem bine avem tot ce ne trebuie si suntem pasa.
Noapte buna tuturor
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
16+ 
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!