Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

fetelor eu aproape ca am scapat de durerile specifice menstruatiei insa uneori cand ma ridic brusc si repede de pe scaun ma dor ovarele in asa fel incat trebuie sa stau cateva secunde ca sa pot sa ma indrept.voua vi se intampla asa ceva?
Cat despre soomn va rog sa nu vb de lucruri sfinte sunt intr-o stare deplorabila...aseara m-a gasit munca la domiciliu si cand in sfarsit am terminat si m-am uitat la ceas era 00:00. iar azi de dimineata cand ma asezam mai bine pe perna ce credeti suna alarma de la telefon sa ma trezesc va imginati ca sunt un zombi si de la ora 10 tot nr minutele si secundele pana la 18:00 dar al naibii ceas cred ca face in ambitia mea si nu vrea mai deloc sa se miste

in 7 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Salutare tuturor. Acum m-am adunat pe langa casa. Misto de cele care se plictisesc la munca. Probabil lucreaza la "stat".

nope... da e vineri si ploua.. si am lucrat o sapt intreaga..extra full time...

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Nasol... Eu am avut doua zile libere si m-am falfait si io pe forum. Azi am recuperat la munculita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3
nu stiu la cat timp sa ma duc la eco.
acum am fost de doua ori pe sapt, dar nah, a fost situatia de asa natura.
ultima programare o am miercuri.
apoi nush, sa stau 2 sapt? parca vd ca nu o sa pot...

11+

Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema si nu mai stai la mana unei moase plictisite si care nu stie cum sa scape de tine mai repede.
Ma bucur ca bebe e bine.... si sper ca, cat mai curand sa scapi si tu de greturi sa poti fi o mamicuta fericita pe deplin.
In ceea ce priveste cat de des sa mergi .... aici nu te pot ajuta.
La mine e simplu ...imi spune dr cand ar trebui sa ne mai vedem.
Stiu ca am facut multe ecografii ...dar nu au fost facute asa de dorul lelii.
Cand am descoprit sarcina, am mers la dr sa-mi confirme ca e uterina (am vrut sa evit dezastrul unei extrauterine) apoi m-a chemat dr dupa o sapt sa vada daca are activitate cardiaca( sa nu fie un sac gol).La aceasta a 2 eco s-a vizualizat un mic hematom pt care am primit ovule cu progesteron si care s-a si eliminat a 2 zi dupa eco. Apoi am avut a 3 eco dupa 2 sapt. A 4 eco a fost la 12s pt dulbu test. Urmatoarea eco e la 16 sapt ...probabil atunci voi face si triplu test.

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

rocaille la "stat" se munceste de multe ori mai mult decat la patron. sora-mea lucreaza la stat si vai de ea cat munceste saraca pt bani mai putini decat mine si e pe functie buna ca sa zic asa.

Lori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

rocaille la "stat" se munceste de multe ori mai mult decat la patron. sora-mea lucreaza la stat si vai de ea cat munceste saraca pt bani mai putini decat mine si e pe functie buna ca sa zic asa.

Lori 17+

dar tot la stat se intampla ca 2 muncesc de sar capacele si 5 taie menta la caini cu gratie..( acestia 5 is de regula pilele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Fetele .... nu mai rezist ... mai sunt vreo 50 de minute pana plec spre casa si park sta ceasul pe loc ...OFFFFFFF
Va doresc la toate un wekeend frumos,plin de soare si multa multa odihna!

De papa in acest week cred k o sa fac niste piept de pui la cuptor cu smanatana si usturoi cu cartofiori gratinati la cuptor cu rozmarin si o zupa (k in Banat)....asta fiind meniul de duminik iar maine dupa ce mergem la ECO dak totul este OK mergem in oras sa sarbatorim .... SPER

Va pe toate!!!!Somnic usor!!!!

16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik
De papa in acest week cred k o sa fac niste piept de pui la cuptor cu smanatana si usturoi cu cartofiori gratinati la cuptor cu rozmarin si o zupa (k in Banat)....asta fiind meniul de duminik iar maine dupa ce mergem la ECO dak totul este OK mergem in oras sa sarbatorim .... SPER

Va pe toate!!!!Somnic usor!!!!

16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

sa sarbatoriti frumos.. ca sigur e de sarbatoare...
un weekend frumos si tie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Miki citisem ca daca sunt probl financiare la firma si concediul fara plata e impus de firma poti lua indemnizatie. Dar daca v-a pus pe voi sa faceti cerere de concediu nu stiu ce sa zic. Ar fi bine sa te lamuresti cat mai repede. Bafta

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:

Citat:

Lori 17+

dar tot la stat se intampla ca 2 muncesc de sar capacele si 5 taie menta la caini cu gratie..( acestia 5 is de regula pilele)

Subscriu. Si vorbesc in cunostinta de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Citat:

Citat:

Lori 17+

Subscriu. Si vorbesc in cunostinta de cauza.

Aha. Adica tai frunze la "stat" si freci pe altii care nu au avut pile

10+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput