Puiuti de Sept-Oct 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

camady si mie imi este fooooooarte somn cel mai probabil tot de la somn. am un mar pe birou si mi-e asa lene sa ma duc sa il spal incat am renuntat sa il mananc. :) astept sa ajung acasa sa trag un pui zdravan de somn.

Lori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Si mie mi-e foarte somn, si pana acum aproape ca nu am stat deloc, in loc sa lenevesc, imi gasesc tot timpul de lucru acasa:)

Zubi, mami15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Si mie mi-e foarte somn, si pana acum aproape ca nu am stat deloc, in loc sa lenevesc, imi gasesc tot timpul de lucru acasa:)

Zubi, mami15+

eu abia astept sa merg acasa.. nu am pb cu somnu pt ca am tras niste ture de nervi.. si ma gandesc serios sa imi fac cerere pt reducerea timpului de lucru la 6 h.. ma dispera nesimtirea si ipocrizia..

Mi-am luat niste biscuiti cu scortisoara.. si astept sa vina 16.30 sa zbor pe usa.. la noi ploua cu galeata...Si greva nu mai lucru nica azi..

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Fetelor, am incheiat o saptamana foarte grea,ma simt epuizata psihic insa ma bucur ca vine week-end-ul si acum am prilejul sa ma relaxez si sa dorm

Miki_ispasimi pare rau ca muncesti mult si sper sa se geasca o solutie astfel incat sa fi ajutata.
Si eu fac naveta zilnic cu masina 40 km pana la munca, iar peste o saptamana schimb sediul si voi face naveta 90 kg dus si 90 km intors de la serviciu. Dar iau lucrurile ca atare, ma bucur ca am un serviciu bun si incerc sa vad partea pozitiva a lucrurilor.
Fericesc persoanele care au munca langa casa pentru ca eu mereu am facut naveta.

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki_ispas

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui miki_ispas

Uof sper sa nu fie probleme...o sa ma interesez si eu la resurse umane saprtamana vitoare sa vedem ce putem rezolva si daca ma afecteaza in vreun fel,o sa va spun si voua ca sa invatati si voi din experienta mea.
fetelor am o stare f aiurea...mi-e sooomn in ultimul hal de somn si ma doare capul de mai bine nu l-as avea,sincer va invidiez pe cele care stati cumintele acasa si va odhniti.
si eu imi fac griji pt mai tarziu pt ca am de parcurs vreo 60 de km pana la serv plus 60 pana acasa,nici nu vreau sa ma gandesc la vara ce o sa fie pe capul meu.si mai ales ca eu sunt singura pe postul meu sper sa imi angajeze si mie repede un ajutor.

Miki pt ce ti-ai luat CFS?

Acum sa nu dati cu pietre dar cam asta e practica in romanica la angajatorii privati.Din motive financiare firma a decis ca in luna ianuarie sa nu lucram insa ni s-a impus sa facem fiecare cate o cerere de concediu fara plata...cum cerere de munca este muuuuult mai mare decat oferta sincer cam incepem sa ajungem niste sclavi la mila lor...

hm... sper sa se rezolve sa nu ai pb...
Asa e suntem sclavi ca sa avem bani de mancare si de rate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Doamne fetelor cat de multe dintre voi faceti naveta. Si mie mi-e lene ca merg 15 min pe jos pana la serviciu... Cred ca trebuie sa imi reevaluez situatia si sa fiu multumita.

Lori 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Fetelor, am incheiat o saptamana foarte grea,ma simt epuizata psihic insa ma bucur ca vine week-end-ul si acum am prilejul sa ma relaxez si sa dorm

Miki_ispasimi pare rau ca muncesti mult si sper sa se geasca o solutie astfel incat sa fi ajutata.
Si eu fac naveta zilnic cu masina 40 km pana la munca, iar peste o saptamana schimb sediul si voi face naveta 90 kg dus si 90 km intors de la serviciu. Dar iau lucrurile ca atare, ma bucur ca am un serviciu bun si incerc sa vad partea pozitiva a lucrurilor.
Fericesc persoanele care au munca langa casa pentru ca eu mereu am facut naveta.

15+

Ralu si nu ai vrea sa iti iei Conc de risc?ai sta linistita acasuca fara pb si stres...mai e cineva pe forum in sit asta.. scuze ca mai stiu cine.. uit f mult decat cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Salutare tuturor. Acum m-am adunat pe langa casa. Misto de cele care se plictisesc la munca. Probabil lucreaza la "stat".

Mergi la inceput

Ce faceti in wd de papa? eu m-am saturat de facut mancare , de lipsa de idei .. de 4 oameni la masaa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Salutare tuturor. Acum m-am adunat pe langa casa. Misto de cele care se plictisesc la munca. Probabil lucreaza la "stat".

nope... da e vineri si ploua.. si am lucrat o sapt intreaga..extra full time...

Mergi la inceput