Aspirante optimiste >20 ani (655)
Raspunsuri - Pagina 5
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Buna, fetelor! Paula, ms pentru cafeluta! Moni, tu ziceai ca ai fost alaltaieri la doctorul Puia? Si eu am fost tot alaltaieri. Inseamna ca am fost amandoua in sala de asteptare. Daca vb mai devreme aici, poate ne cunosteam la spital. Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand |
ha, cat de tare....
eu am avut programare la 17:30
era langa mine o fgata blonduta cu ochi albastri.
tu ai fost?
cat de tareeee
apoi au mai venit 2 fete - din tulcea parca au zis ca au venit
tu cand ai fost programata?
In curand burtica
sarah199065 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
da se poate anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
ancuta,poate ca si consecinta faptului ca am oprit sau am luat anticonceptionale?
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sarah199065 moni,de banuti nu e problema ca am la vara nunta si darul!asa ca 50/50 i-am zis la sot!!! asa ca sigur am vreo 2-3000€ partea mea!!! 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
hahaha, misto
si de amanunte intime...nici vorba.
intreaba orice...asta-i buna...
mie nu mi-e rusine ca stiu ca am o igiena impecabila si, daca am prins vreo bacterie/virus a fost cine stie prin ce imrpejurare
In curand burtica
elenusht spune:
Eu luna asta mi-am propus sa nu mai testez ovulatia si sa las lucrurile un pic de la sine. E adevarat ca ne-am propus sa prestam din 2 in 2 zile, uneori chiar la 3 zile pana aproape de menstra urmatoare...Eu lunile trecute mi-am facut teste si nu aratau cum trebuie...De regula ovulam mai tarziu decat se pozitivau ele,asa ca renunt, cel putin pentru moment la ele. Urmeaza sa fac si eu secretie de col si vaginala. Sper sa fie ok
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
ancadragoman spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sarah199065
ancuta,poate ca si consecinta faptului ca am oprit sau am luat anticonceptionale? 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
asta nu stiu
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
GORGY spune:
Va fetelor, eu sunt inscrisa de putin timp pe forum, eram si sunt in continuare la Bobocei sept-oct 2011, dar din pacate pe 2 martie am aflat ca am pierdut sarcina...si de atunci va urmaresc si pe voi
Ioana_iasi, din cate stiu si tu ai pierdut sarcina de curand,parca erai in grupul de sept-oct,ma bucur sa vad ca ai ramas atat de repede , cum te simti, e totul in regula acum?
Va doresc la toate sa ramaneti gravi cat mai repede posibil, si sa auzim numai de bine
lilimara spune:
In 2006 am fost operata de un chist la ovarul drept de aproape 5 cm in diametru.Dupa operatie doctorita a spus ca mi-a facut o "broderie" ca s-a chinuit si a reusit sa nu imi scoata tot ovarul ci mi-a mai ramas o bucatica desi a spus ca nu va fi functional.Au urmat cateva luni de anticonceptionale.In 2007 din nou la control.Aveam un alt chist de aproape 3 cm pe ovarul stang.Doctorita a spus ca nu stie ce sa imi desa functioneze.scriu un alt mesaj pt continuare sa scap de moderare.
lilimara spune:
Asa....si m-a intrebat daca noi ne-am dori cumva copii pt ca o sarcina m-ar ajuta sa scap de chist sa nu ajung iar la cutit.Era chiar ce vroiam de mai demult dar am tot asteptat pt ca am vrut sa facem totul ca la carte...mai intai nunta si apoi bebel javascript:insertsmilie('').Am luat pt a ramane utrogestan si ca tratament naturist mladita de zmeur, de coacaz negru si alte pastile tot naturiste dar care nu imi mai amintesc cum se cheama.Si spre surprinderea mea am ramas chiar fff repede.
sarah199065 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
hahaha, misto si de amanunte intime...nici vorba. intreaba orice...asta-i buna... mie nu mi-e rusine ca stiu ca am o igiena impecabila si, daca am prins vreo bacterie/virus a fost cine stie prin ce imrpejurare In curand burtica |
moni,sper ca ai inteles ca glumeam...sa nu avem vorbe la proces..
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
gabyv spune:
Buna, sunt in sala de asteptare la un medic. Va pup!
Ok, Sarah eu cred cae de la Ac-uri, sincer. Asa am crezut si eu prima luna dupa ce am renuntat ca e ceva bacterie. Eu iti zic sincer ca secretiile fara Acuri nu sunt la fel cu ele. Eu zic ca sunt normale si te-ai dezobisnut tu. Oricum consulta un medic daca esti in dubii. Fa-ti programar la medicul de fam. Pup
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC