Aspirante optimiste >20 ani (655)
Raspunsuri - Pagina 16
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magddalena buna seara fetelor ce faceti?am lasat si eu un msj aseara tarziu cred ca nu l-ati citit va rog daca puteti cititi un pic si ziceti-mi ce parere aveti PS Daca puteti cine se ocupa cu asa ceva sa ma treceti si pe mine la lista de aspirante va pup o seara buna si un week-end frumos |
magduta,in ce regiune a italiei esti?poate ne intalnim vara asta sa ne balacim impreuna in adriatica!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
nouasnrs spune:
da Monique toate analizele mele sunt bune. Eu cred ca stresul e de vina. Muncesc intr-un rahat de banca pana cad jos lata si asta plus astenoterattozoospermia lui nu duc la nimic.
Doctora cand am sunat-o si i-am spus ca mi-a venit dupa inseminare m-a intrebat daca sunt sigura. Era convinsa ca o sa raman. Asta e.
lilimara spune:
| citat din mesajul lui magddalena buna seara fetelor ce faceti?am lasat si eu un msj aseara tarziu cred ca nu l-ati citit va rog daca puteti cititi un pic si ziceti-mi ce parere aveti PS Daca puteti cine se ocupa cu asa ceva sa ma treceti si pe mine la lista de aspirante va pup o seara buna si un week-end frumos |
ioana_iasi spune:
buna fetele, buna ghorgy,
eu nu te mai stiu,dar sa stii ca-mi pare rau pt pierderea suferita,ce s-a intamplat?
eu da slava lui dumnezeu sunt insarcinata in 5 saptamani nu m-am mai precipitat sa ma duc la eco si ma voi duce maine sa facem un eco sa vedem ce face bb,
sincer nici mie nu-mi vine sa cred ca nupa acea pierdere a revenit un bebe la mine...dar asta se poate si la tine,mai da-mi detalii cum a fost ca sa te mai descarci,daca vrei te pop
5+ ,teodor de 2 ani,tati si
eu!
corina_s spune:
am ajuns si eu acasa
mihaela cum te mai simti?
pt toate fetele
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Mihaelafalt spune:
Corina ma simt rau, ma doare capul mie somn, ma inteapa inima si acum mai nou ma sageata burta.NU stiu ce sa mai zic poate vin uratii sa nu fie dereglare ca daca era sarcina iesea testul azi.

corina_s spune:
in ce zi esti? cu cat a intarziat cm?
nu stiu ce tratament sa iti zic..
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Monique77 spune:
buna seara gagicile
sunteti pe aici?
eu am terminat treaba,. am o masina la spalat si acum rontai niste seminte si va scriu voua
sunt multumita si usurata ca e curat iar la noi acasa :))))))
In curand burtica 
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui nouasnrs da Monique toate analizele mele sunt bune. Eu cred ca stresul e de vina. Muncesc intr-un rahat de banca pana cad jos lata si asta plus astenoterattozoospermia lui nu duc la nimic. Doctora cand am sunat-o si i-am spus ca mi-a venit dupa inseminare m-a intrebat daca sunt sigura. Era convinsa ca o sa raman. Asta e. |
Noua,
sa stii ca si eiu am zis la fel - daca nu merge si nu merge - bagam 2 saptamani de concediu de cand incepe ovulatia, prestam si stam linistiti acasa, ne plimbam, vedem noi ce facem
si in banca e crima....te cred
e pacat de inceercari
trebuie sa faci un efort macar sa nu mai pui nimic la suflet o perioada
stresul este unul dintre principalele motive de infertilitate
si nu o spun eu

In curand burtica
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Corina ma simt rau, ma doare capul mie somn, ma inteapa inima si acum mai nou ma sageata burta.NU stiu ce sa mai zic poate vin uratii sa nu fie dereglare ca daca era sarcina iesea testul azi. ![]() ![]() |
Miha, dar ziceai ca iti faci un EKG, la ora 5, l-ai facut?
In curand burtica