Aspirante optimiste >20 ani (655)
Raspunsuri - Pagina 15
Monique77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lilimara
![]() |
uite o sa ii fac poza dupa ce il iau, si-l postez pe picasa, sa vedeti cat de misto e. e f vechi in primul rand
In curand burtica
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicityhope Dupa cite am inteles,Monica e suspecta sa il legene de pe acum.Bafta mare Monique Parents are the last people on earth who ought to have children |
Sa te auda Doamne Doamne Felicity

In curand burtica
felicityhope spune:
Nu e nimic- tu le impaci pe amindoua 
,unul ros si unul albastru
Parents are the last people on earth who ought to have children
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor eu il las pe sotior la cal ne auzim mai tarziu....daca mai gasesc pe cineva pe aici ca asta e regula....de vineriseara pana luni dimineata bate vantu` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore eu ajung acasa pe la 18.00, fac curatenie si apoi, dupa ora 20:00 sunt calare pe forum deci vorbim

In curand burtica
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui felicityhope Nu e nimic- tu le impaci pe amindoua ![]() ,unul ros si unul albastru![]() Parents are the last people on earth who ought to have children |
hahahhhhhaaa
ai fost tare

In curand burtica
Mihaelafalt spune:
Salut gagici.Acum am ajuns acasa, nu mai pot de somn si de ce rau imi e.Ma apuc sa va citesc din urma.

Mihaelafalt spune:
Nu mai e nimeni pe aici.
Deja mi-am pierdut rabdarea si am mai facut un test de sarcina care a iesit tot negativ, sunt in fundul butoiului si nu mai pot.Ma intind un pic in pat dar am laptopul si mai intru pe la voi daca nu adorm.
magddalena spune:
buna seara fetelor ce faceti?am lasat si eu un msj aseara tarziu cred ca nu l-ati citit va rog daca puteti cititi un pic si ziceti-mi ce parere aveti
PS Daca puteti cine se ocupa cu asa ceva sa ma treceti si pe mine la lista de aspirante va pup o seara buna si un week-end frumos

ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen