subiectul "ce ma fac?" e adevarat?

subiectul "ce ma fac?" e adevarat? | Autor: ruxij

Link direct la acest mesaj

E adevarata povestea de la "in unul sau in doi", cea a alyssei? Iar suna aiurea, nu se leaga deloc, mortgage platit de una singura (mai greu), droguri, doi copii, inca unul netam-nesam, incurcaturi ca in filme... Poate o fi adevarata, puteti verifica IP-ul?

ruxij

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Si eu m-am intrebat asa ca ma bucur ca mai sunt si altii. Am crezut ca devin paranoica. Desi mai stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

si eu ma suspectez de paranoia, dar vorba ta, mai stii...

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Deja a inceput sa nu mai aiba inspiratie! Seamana a scenariu de telenovela.
Cu siguranta e aceeasi persoana care nu mai termina cu glumele de prost gust!!!

Adriana in 26 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Treaba e ca daca o poveste e trista si spusa din suflet e cu atat mai jignitor ca cineva sa se indoiasca de ea. Dar nu e mai putin jignitor pt cei ce raspund unei povesti scornite mai ales cand trebuie sa folosesti tactul si delicatetea in a da un sfat de imbarbatare.
Offf, si eu am vrut sa-i raspund Alyssiei, de fapt primul impuls asta a fost, sa o incurajez, sa stie ca nu e singura aici, ca e in mijlocul prietenilor. Apoi ..m-am abtinut...daca e scorneala? Imi cer scuze Alyssia daca povestea ta e intradevar reala, dar in ultimul timp am avut parte pe forum de cateva glume si de aceea suntem mai retinuti.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Eu am locuit in Toronto, si chiar cunosc pe cineva cu numele de familie al Alicei. Daca ea este persoana pe care eu o cunosc, atunci pot sa va spun ca existau niste diferente intre soti. Stiu ca aveau numai o fetita atunci, cu cateva luni mai mare decat Alex. Intre timp nu am mai tinut legatura, anii au trecut si uite cum ajungem sa ne "revedem". Imi pare rau de ceea ce se intampla, stiu ca era devotata familiei si-si dorea tare mult copii. Acum ii are, dar pacat de situatia ei actuala. Sper totusi sa ma insel si sa nu fie vorba de aceesi persoana.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

quote:
Originally posted by Adela P

Treaba e ca daca o poveste e trista si spusa din suflet e cu atat mai jignitor ca cineva sa se indoiasca de ea. Dar nu e mai putin jignitor pt cei ce raspund unei povesti scornite mai ales cand trebuie sa folosesti tactul si delicatetea in a da un sfat de imbarbatare.
Offf, si eu am vrut sa-i raspund Alyssiei, de fapt primul impuls asta a fost, sa o incurajez, sa stie ca nu e singura aici, ca e in mijlocul prietenilor. Apoi ..m-am abtinut...daca e scorneala? Imi cer scuze Alyssia daca povestea ta e intradevar reala, dar in ultimul timp am avut parte pe forum de cateva glume si de aceea suntem mai retinuti.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Asa e Adela sincera sa fiu nici eu nu stiu ce sa mai cred ,am vrut sa-i raspund si eu insa cand am vazut ca e la prima postare ceva ma facut sa ma retzin ,nu vreau sa par rautacioasa insa cand ZETA a scris aceea poveste eu i-am dat crezare si kiar ma gandeam "ia uite ma ce ele sunt fetele nu o crede nimeni ,mai ales ca are o poveste atat de trista"asa incat acum sincer nu vreau sa mai fiu una dintre cele pacalite.Mai ales ca am intzeles ca iesri iar a aparut aceea Chaterina J sub un alt nume .
Daca este o poveste reala sper sa ma ierte Alissa si i doresc multa sanatate si sa faca ce e mai bine ptr. ea si copii ei.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

Eu cred ca am gresit, ca m-am repezit sa raspund, dar cand stiu cum este cand nu stii incotro s-o apuci ai face orice sa ajuti. O sa fiu mai atent!
Pa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Daca este adevarata sau nu noi nu stim dar in ce priveste IP-ul deocamdata nu sunt suspiciuni.

Si inca ceva...

Asa cum mai spuneam odata cu cresterea numarului de membrii problemele o sa fie din ce in ce mai dese. Ramane la latitudinea voastra sa decideti ce cititi si ce nu, si cand sa dati sfaturi si cand nu. Pernonal credem ca povestea in cauza, chiar daca nu este adevarata este cu siguranta plauzibila. Un sfat dat poate ajuta indirect, pe cineva cu o poveste asemanatoare dar care nu are curajul sa scrie.

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

eu simt ca este adevarata.
la cea cu zeta am simtit ca este o cacealma si asa a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Eu sint numai de citeva zile pe forumul asta si sint de-a dreptul socata de toata povestea asta. Cind am scris prima oara in problema mea, am facut-o intr-o doara, nu prea ma asteptam sa-mi raspunda cineva, sau poate cel mult un raspuns sau doua. Surpriza a fost sa constat ca rezultatele au fos mult peste asteptarile mele. O multime de persoane binevoitoare si-au pierdut timpul ca sa ma ajute cu o informatie, cu un sfat, cu o parere, ceea ce m-a impresionat profund.
De aceea, m-am gindit ca in schimb as putea si eu sa ma uit pe alte subiecte si atunci cind cred ca pot ajuta cu o parere sau un sfat sau o informatie, s-o fac. Cind am citi mesajul Alyssei, am fost foarte intristata si ma gindeam ce as putea sa-i scriu care s-o ajute, iar cind am vazut mesajul celeilalte persoane, despre povestea "cusuta cu ata rosie", la inceput am fost revoltata - de fapt, si acuma mai sint putin, dar poate ca nu-mi sta bine, ca nou venita, sa ma pronunt atit de dur.
Dupa aceea am inteles ca ati avut probleme aici pe forum cu povesti inventate si m-am cutremurat, m-am gindit oare ce suflet trebuie sa ai ca sa profiti de buna credinta a atitor oameni care nu fac decit sa incerce sa-i ajute pe altii , sa vina cu un gind bun sau pur si simplu cu un rind frumos scris pe care iti face placere sa-l citesti!
Imediat dupa ce m-am inscris pe forum m-am gindit daca am facut bine ca mi-am dat toate datele adevarate in profil, numele intreg, etc. Acum imi pare bine ca am facut-o si am sa las asa. Nu zic sa faca asa toata lumea, poate unele aveti probleme intime despre care nu vreti sa se stie "in tirg", dar mie mi-a parut bine ca am facut-o, ca sa nu existe niciodata vreo suspiciune cu privire la mine din partea vreuneia din persoanele care au fost atit de dragute si m-au ajutat chiar daca nu am cunosteau si nu ma vazusera in viata lor!
Dar m-am intins prea mult la vorba, ceea ce voiam sa spun este: pe net este ca si la televizor. Nu-ti place, schimba canalul! Sint o gramada de subiecte pe forumul asta si pe altele, poate unele mult mai credibile. Parerea mea e ca e mai bine cind nu ai incredere sa "schimbi canalul", adica sa te abtii sa comentezi in vreun fel, decit sa risti sa ranesti si mai tare o persoana care TOTUSI poate fi reala si poate ca striga INTR-ADEVAR dupa ajutor. Daca facem chestia asta, avem toate sansele ca intr-o zi sa ni se raspunda la fel, si nu e bine.
In plus, din cite vad eu forumul asta are multi si seriosi moderatori. Un simplu PM catre oricare din ei in care sa-ti exprimi temerile sau suspiciunile cred ca e cel mai binevenit in astfel de situatii, dupa care eu am incredere ca ei voi sti ce e de facut!

Multumesc pentru timpul acordat,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput