subiectul "ce ma fac?" e adevarat?
Raspunsuri - Pagina 2
lily spune:
Nici eu nu sint veche pe forum,
am scris si eu fara sa cred ca cineva va citi sau raspunde.
Insa am primit atitea mesaje ca eram f bucuroasa si nu stiam cum sa ii rasplatesc pe oameni.
Dar am decis sa raspund celor care au nevoie de un sfat ,poate contribuind cit de putin la limpezirea unei situatii.
E adevarat ca unele povesti nu sint reale,dar poate ca sint oameni timizi care au trecut prin asa ceva si citind mai multe pareri pot lua o decizie.
Nici eu nu sint f curajoasa, mai ales in ce priveste sufletul nu reusesc mereu sa ma exteriorizez, sa discut deschis orice subiect.
Dar spunea cineva ca pt a scapa de teama trebuie sa faci exact lucru de care te temi, asa ca pt a iesi din izolare am decis sa ma prezint.
Iar povestea mea poate fi a oricui.
Felicitari celor care administreaza site-ul si ne primesc printre ei, virtual macar.
Lili
Daca dragoste nu e, nimic nu e
quote:
Originally posted by cataghe
Eu sint numai de citeva zile pe forumul asta si sint de-a dreptul socata de toata povestea asta. Cind am scris prima oara in problema mea, am facut-o intr-o doara, nu prea ma asteptam sa-mi raspunda cineva, sau poate cel mult un raspuns sau doua. Surpriza a fost sa constat ca rezultatele au fos mult peste asteptarile mele. O multime de persoane binevoitoare si-au pierdut timpul ca sa ma ajute cu o informatie, cu un sfat, cu o parere, ceea ce m-a impresionat profund.
De aceea, m-am gindit ca in schimb as putea si eu sa ma uit pe alte subiecte si atunci cind cred ca pot ajuta cu o parere sau un sfat sau o informatie, s-o fac. Cind am citi mesajul Alyssei, am fost foarte intristata si ma gindeam ce as putea sa-i scriu care s-o ajute, iar cind am vazut mesajul celeilalte persoane, despre povestea "cusuta cu ata rosie", la inceput am fost revoltata - de fapt, si acuma mai sint putin, dar poate ca nu-mi sta bine, ca nou venita, sa ma pronunt atit de dur.
Dupa aceea am inteles ca ati avut probleme aici pe forum cu povesti inventate si m-am cutremurat, m-am gindit oare ce suflet trebuie sa ai ca sa profiti de buna credinta a atitor oameni care nu fac decit sa incerce sa-i ajute pe altii , sa vina cu un gind bun sau pur si simplu cu un rind frumos scris pe care iti face placere sa-l citesti!
Imediat dupa ce m-am inscris pe forum m-am gindit daca am facut bine ca mi-am dat toate datele adevarate in profil, numele intreg, etc. Acum imi pare bine ca am facut-o si am sa las asa. Nu zic sa faca asa toata lumea, poate unele aveti probleme intime despre care nu vreti sa se stie "in tirg", dar mie mi-a parut bine ca am facut-o, ca sa nu existe niciodata vreo suspiciune cu privire la mine din partea vreuneia din persoanele care au fost atit de dragute si m-au ajutat chiar daca nu am cunosteau si nu ma vazusera in viata lor!
Dar m-am intins prea mult la vorba, ceea ce voiam sa spun este: pe net este ca si la televizor. Nu-ti place, schimba canalul! Sint o gramada de subiecte pe forumul asta si pe altele, poate unele mult mai credibile. Parerea mea e ca e mai bine cind nu ai incredere sa "schimbi canalul", adica sa te abtii sa comentezi in vreun fel, decit sa risti sa ranesti si mai tare o persoana care TOTUSI poate fi reala si poate ca striga INTR-ADEVAR dupa ajutor. Daca facem chestia asta, avem toate sansele ca intr-o zi sa ni se raspunda la fel, si nu e bine.
In plus, din cite vad eu forumul asta are multi si seriosi moderatori. Un simplu PM catre oricare din ei in care sa-ti exprimi temerile sau suspiciunile cred ca e cel mai binevenit in astfel de situatii, dupa care eu am incredere ca ei voi sti ce e de facut!
Multumesc pentru timpul acordat,
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
madutza spune:
Intr-adevar nu este placut cand cineva posteaza povesti inventate pe forum. Nu stiu cat de mult va afecteaza cand aflati ca nu sunt adevarate, dar cred ca este mult mai dureros cand ai o problema adevarata si vezi ca ceilalti nu te cred. Dupa ce ca Alice trece printr-o perioada grea, faptul ca este judecata de persoane care nu o cunosc probabil o afecteaza foarte mult.
Madutza & ingerasul din burtica