nu mai am simpomele sarcinii

nu mai am simpomele sarcinii | Autor: deargint

Link direct la acest mesaj

fetelor, va rog sa ma ajutati. sunt la prima sarcina iar d-na doctor nu este disponibila decat saptamana viitoare, asa ca va rog sa imi impartasiti din experienta. sunt insarcinata in 9 saptamani. ultima eco a fost la 7 sapt si bebe era bine. sigurele mele simptome au fost sani durerosi si tensionati, dureri de burta si stari de somnolenta. panica intervine aici: fix de o saptamana, nu mai am acele dureri de burta, sunt foarte vioaie si sanii nu ma mai dor si s-au mai detensionat. Ma sperie aceasta stare de bine, mi e teama ca e ceva in neregula cu bebe. pls, ati mai trecut prin experiente asemanatoare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Eu zic ca daca nu ai avut sangerari, totul este in ordine.
Dar, pentru a te linisti tu, poti sa faci un BHCG. Rezultatele sunt gata in 2 ore.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

deargint , mergi cat mai repede la un eco pentru a te linisti sau fa-ti Beta HCG, asta daca ai mai facut, ca sa ai cu ce compara ...

Bafta multa si nu te stresa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Simptomele de sarcina nu sunt continue.
Sugestia cu dozarea beta hcg este f buna, este singurul lucru pe care il poti face .
Te vei relaxa imediat cand vei vedea ca esti in grafic .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

deargint, uite un site care te poate ajuta in caz ca iti faci Beta HCG-ul:
http://www.synevo.ro/hcg-total/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deargint spune:

dragelor, va multumesc foarte mult pentru raspunsurile prompte. as evita sa fac testul Bhcg, intru-cat l-am mai facut o data si am avut o experienta nu placuta. l-am facut chiar inainte de ecografia de la 7 saptamani cu cateva zile . mi a iesit o valoare nu in limitele normalului (adica mult mai mica) pentru varsta sarcinii de atunci, lucru ce m-a panicat maxim pana am ajuns la ecografie (aveam numai scenarii in cap)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deargint, unele femei sunt insarcinate si nu stiu, pt. ca nu au simptome.
Ce ar fi sa te linistesti?
Oricum pana vine medicul tau nu ai ce face, daca nu ai avut sangerari inseamna ca nu ai pierdut sarcina.
Ai in fata inca 31 se saptamani, e cam dificil sa ti le petreci pe toate strsata si nici macar nu este bine pt. organism si pt. bebe.
Linisteste-te si cand vine medicul fa-ti o eco pt. a te calma o buna perioada de timp.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Deargint, unele femei sunt insarcinate si nu stiu, pt. ca nu au simptome.
Ce ar fi sa te linistesti?
Oricum pana vine medicul tau nu ai ce face, daca nu ai avut sangerari inseamna ca nu ai pierdut sarcina.
Ai in fata inca 31 se saptamani, e cam dificil sa ti le petreci pe toate strsata si nici macar nu este bine pt. organism si pt. bebe.
Linisteste-te si cand vine medicul fa-ti o eco pt. a te calma o buna perioada de timp.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Total deacord!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

Buna ziua !

Si eu am o problema asemanatoare si sunt putin ingrijorata. Cred ca sunt in ziua a 17-a de sarcina. Nu am fost inca la doctor, abia peste o saptamana sunt programata. Insa mi-a intarziat ciclul menstual vreo 4 zile, fac teste de sarcina de aproape o saptamana si pana azi a iesit a doua liniuta foarte putin, era foarte pala. Abia in dimineata asta a iesit foarte intensa si a doua liniuta ! :) Asta ar insemna ca sunt insarcinata. Insa nu am niciun simptom ! nu am nici sanii umflati deloc, nu am greturi, nu fac pipi mai des decat de obicei... doar putina oboseala si mici dureri menstruale... este normal ? ar trebui sa-mi fac griji ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Draga mea, este normal. Simptomele vor aparea mai tarziu.
Eu nu am avut parte de greturi si varsaturi. Doar sani durerosi si dureri de burtica. Dar crede- ma , e mai bine asa.
Aaaa, si stari de somnolenta.
Sarcina usoara va doresc!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaNicola spune:

dragele mele, nu vreau sa va ingrijorez - si aici la Deargint ma refer - cred ca ar trebui sa te duci sa faci o ecografie cat mai curand.
Iti povestesc ce am patit si eu - vineri, pe 18 eram programata la un simplu eco ca sa ma vada doctora cu care vroiam sa nasc. Facusem cu doua saptamani inainte eco - aveam 7 saptamani, sarcina in evolutie. Simptomele erau aceleasi - asa cum zici tu - sani ma dureau, erau mai tari ca de obicei, cateva intepaturi in abdomen, fara greturi, fara dureri de cap, fara sangerari. Chiar nu aveam nici o emotie cand am ajuns pe 18 la eco la spital.
Din pacate in timpul ecografiei nu s-a vazut inimioara lui bb. M-am speriat groaznic. Am repetat ecografia cu un alt ecograf, mai performant - nimic.Sarcina se oprise cu cateva zile in urma din evolutie. Ar fi trebuit sa am 9 saptamani si 2 zile iar conform masuratorilor bb avea 8 saptamani si 6 zile. La recomandarea doctoritei meiel a trebuit sa ma internez si sa-mi faca un chiuretaj. Vestea a cazut ca o ghilotina in capul meu si al iubitului meu, dar nu aveam cum sa schimbam lucrurile.
Sper din suflet ca tu sa fii mai norocoasa. Dar nu sta, du-te la doctor si vezi ce se intampla.
Cauze clare..nu mi s-au dat. Mi s-a spus doar ca se intampla destul de frecvent in ultimul timp - partea buna (daca se poate spune asa) este ca organismul femeii este format in asa fel incat 99% din ceea ce nu este ok sa respinga - asa se intampla si cu sarcinile care se opresc in evolutie.

iti doresc din suflet multa bafta!

astept feedback-ul tau.

numai bine,

Mergi la inceput