picior stramb la bebe

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

BUNA YULA

SPER CA RARES SE SIMTE MAI BINE
ATI LUAT GHETUTELE?

NOI SUNTEM BINE, ASTAZI AM RATAT SEDINTA DE TERAPIE SI AM PROFITAT SA FACEM UN PIC DE CUMPARATURI ... CATEVA CHESTII PENTRU GIULI , A INCEPUT SA SE RACEASCA SI NU AVEAM NIMIC POTRIVIT . AU RAMAS TOATE MICI .
IN REST NIMIC DEOSEBIT ...
PLANGE NOAPTEA , MASELELE MI-AU MANCAT SUFLETUL. NU STIU CAND O SA SCAPAM -AVEM 4 LA ACTIV , URMEAZA CANINII.
IERI NOAPTE M-AM TREZIT LA UN MOMENT DAT SI L-AM VAZUT CUM STATEA IN FUNDULET SI SE LAMENTA CU OCHII INCHISI.
NICI PE TIMPUL ZILEI NU ESTE PREA LINISTIT , NICI AFARA NU-L FAC SA UITE DE DURERI...
NUMAI BINE!!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/02Settembre2011ProtezaGiuli
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Buna Anne
Ghetutele nu le-am luat,inca asteptam telefon de le ei sa ne sune,dar parca le aduc din America si vin pe jos....imi pare rau ca nu am mers direct la sursa ca prima data,e in afara orasului,de acolo aduc si ei,sunt doar 15 min cu masina.....acum...nu am altceva de facut decat sa astept...
Raceala ne-a trecut,suntem ok acum.Din zi in zi facem mai multe nebunii,primim o ploaie de palmute peste fata cand nu te astepti..crestem...!!!
Voi cum mai sunteti?
O zi buna si pupici lui Giuliano

Mergi la inceput

BUNA YULA

DE LA NOI NIIC NOU, TOATE CA DE OBICEI, TERAPIE ,NERI CAT INCAPE . DACA IL SCOT AFARA INCEPE SA MARAIE , NU MAI VREA SA STEA IN CARUT, NICI PE JOS NU POT SA-L LAS , ASA CA ITI INCHIPUI...
CUM VA MAI MERGE?
VA DORIM O ZI BUNA!!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna Anne
Noi suntem maraiti tare,ieri noapte a plans ,spre dimineata s-a linistit pe la 5....si nici nu mai papa asa bine,face mofturi si la mancarica si la ,laptic.
Ghetutele inca nu le-am luat,tot asteptam telefonul lor,dar deja a trecut prea mult timp.In rest toate sunt la fel,mai avem 10 zile si gata cu ghetutele cat timp este treaz...
Voi ce mai face-ti?Cum merge fizio?Giuli e bine?
O seara placuta si pupici...

Mergi la inceput

BUNA YULA

IERI SEARA A DORMIT GIULI DE LA 10 PANA ASTAZI LA 8 FARA TREZIRE. EU DE OBICEI II DAU LAPTE NOAPTEA PE LA 3.30-4.
AM AVUT SI 2-3 NOPTI MAI LINISTITE- AVEM LA ACTIV 8 DINTISORI SI 4 MASELUTE.ACUM SE PREGATESC CANINII
TERAPIA MERGE BINE -MAI AVEM 5 SEDINTE SI TERMINAM SI CICLUL NR 2, DUPA CARE FACEM VIZITA LA ORTOPED SI VEDEM CE NE ZIC . ASTA CAM IN 2-3 SAPTAMANI.
AM MAI FACUT CEVA ACHIZITII PENTRU GIULIANO PENTRU TOAMNA. MI-A MAI TRIMIS SI SORA-MEA NISTE LUCRUSOARE DIN BELGIA . AM OBSERVAT CA SUNT MULT MAI FRUMOASE IN GENERAL CHESTIILE PENTRU BEBEI . AVEM SI NOI AICI MAGAZINE SPECIALIZATE PENTRU COPII DAR PARCA NU SUNT ASA FRUMOASE.
EU ORICUM II CUMPAR MULTE DE TAVALEALA -CA STA MAI MULT PE JOS.
MA GANDESC ACUM LA CE CADOU SA-I CUMPAR PENTRU CRACIUN...SA MAI TRIEZ UN PIC JUCARIILE SI SA MAI DAM DIN ELE . LE DUC LA SPITAL
SI LUCRUSOARELE CARE AU RAMAS MICI LE DUC LA ORFELINAT-ASA AM FACUT SI CU CELE DE ANUL TRECUT.
MA BUCUR CA RARES O SA RAMANA LIBER PE TIMPUL ZILEI ... ESTE MULT MAI COMOD , O SA FIE MULT MAI INDEPENDENT , SA INVETE SA MEARGA USOR , USOR.
AR TREBUI SA VA DUCETI VOI SA LUATI GHETUTELE ,DACA STATI DUPA IEI CINE STIE CAND VOR AJUNGE .
AICI NOI MERGEM SA-I IA MASURA LA PICIORUS, DUPA CARE FACEM PROBA SI LA 2-3 ZILE MAXIM NE CHIAMA SA VENIM SA LE RIDICAM.
DE OBICEI PRACTICA INTARZIE CHIAR SI 2-3 SAPTAMANI...MA REFER LA HARTIILE CARE SE FAC (TRIMITEREA DE LA MEDIC PENTRU PROTEZA SI PANA LA APROBAREA DOCUMENTELOR).
ASTEPTAM VESTI DE LA VOI.

VA PUPAM !!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna Anne
Foarte frumos gestul cu jucariile duse la spital si hainutele la orfani....BRAVO....eu le dau unui var de-al sotului care sunt aici,au al treilea copil de doua luni cu foarte mari probleme si sunt mai amarati ca sa spun asa.
In privinta lucrusoarelor de aici din Belgia,nu stiu ce sa spun ,se poate sa fie asa cum spui tu,nu am idee cum sunt in alta parte.
De cadouri pentru craciun inca nu am inceput sa ma gandesc,mai avem,urmeaza ziua fete-i luna asta pe 28,deocamdata la asta trebuie sa imi storc creierii ca nu mai am habar deloc ce sa ii mai cumpar.
Speram si noi incet,incet sa ne ridicam pe picioruse singuri....chiar zilele astea priveam pe you tube la bebe-i de 8 luni care se ridica in patut singuri in picioruse,altii chiar stau si singurei fara a se tine de ceva,merg in patru labe,tinandu-se de o mana a mame-i lor si mergand fara probleme si au inceput sa imi revina sentimentele de vinovatie,de durere ca noi am ramas in urma,ca nu putem fii si noi la fel ca alti copii de varsta noastra.Totusi cred eu ca in viitorul apropiat ne vom ridica si noi singure-i si nu vor exista probleme.
Ghetutele nu avem cum sa mergem noi sa le luam,pentru ca trimiterea a ramas in spital si fara ea nu avem ce cauta direct la sediu,ar trebuii sa merg inca o data la spital sa vad care este problema de nu n-i le mai aduc odata.
Prima data cand am mers de le-am luat,ne-a luat masura si au venit cu ele,au in stoc de toate sau acolo le fabrica,nu am idee....dar,daca am fost neinspirata sa merg la spital...ca este mai aproape...!!!!
Laptic si eu ii mai dau noaptea,cateodata fara sa ceara ,ma gandesc ca poate ii este si foame dar ii este si somn prea tare pentru a se trezii sa ceara asa ca ...mami e prezenta cu lapticul.
Sper sa evolueze bine piciorusul lui Giuli si sa v-a de-a vesti bune la control,dar pana atunci mai tinem lagatura.
Asteptam vesti de la voi,si ii trimtem un big kiss lui Giuliano

Mergi la inceput

BUNA YULA

ASTAZI AM AVUT TERAPIA , AM FOST SI LA TEHNICIAN SA-I REGLEZE PROTEZA.
TOTUL MERGE BINE...
TEHNICIANUL NE SPUNEA CA MAI MULT CA SIGUR LA SFARSITUL ACESTUI CICLU NE VA DA GHETUTELE. NE-A EXPLICAT CUM VOR FII REALIZATE-TALPA V-A AVEA O UMPLUTURA CA SA ZIC ASA , SA-I UMPLE GOLUL SI GLEZNA V-A AVEA INTARITURI PE LATERAL SA-L AJUTE LA MERS , SA NU CALCE PE DUNGA. TREBUIE SA VORBEASCA CU PROFESORUL CARE L-A OPERAT PE GIULI , SA VADA DACA MAI SUNT ALTE INDICATII .
IN MOMENTUL IN CARE VOM AVEA GHETUTELE , NU V-A MAI FOLOSI DELOC PROTEZA PE CARE O AVEM ACUM.
IN REST TOATE BUNE.
INCEP SA MA SRESEZ DIN NOU ...V-A TREBUI SA FACEM VACCINUL PENTRU CONTAGIOASE PE 22 ASA CA INCEP IAR SA MA GANDESC LA PROSTI...
O SEARA BUNA VA DORIM!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Buna Anne
Ma bucur ca merge spre bine Giuliano si evolueaza.De vaccinuri si mie imi este groaza de ele,noi nu am facut decat cele necesare,nimic in plus.
Cand s-a ridicat baiatul tau singur in patut in picioare?Ar trebuii sa ma ingrijorez?
Am vazut ca este un caz la umanitare ,un baietel Iulian cu picioare strambe congenitale,ii stii povestea?As fii vrut sa o citesc si eu.
O seara placuta,si pupicei

Mergi la inceput

YULA AM CITIT DE CAZUL LUI IULIAN ACUM
NU STIU CE SA ZIC , POVESTEA NU O STIU . CIUDAT ESTE CA TREBUIE SA RECURGA LA ASTFEL DE SOLUTII...
NU STIU CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL SANITAR SI ASIGURARILE IN ROMANIA SI SINCERA SA FIU CRED CA ESTE HOTIE CURATA PESTE TOT...
DE CE AR TREBUI SA CEARA AJUTORUL AICI PENTRU OPERATIE , VIZITA LA MEDIC SI PROTEZE???
STATUL NU AR TREBUI SA PLATEASCA TOATE ACESTEA???
MA ROG , IMI PARE RAU CA SUNT NEVOITI SA SUPORTE ATATEA NECAZURI ...SI CHESTIA ESTE CA , COPILUL V-A AVEA NEVOIE DE GHETUTE PE O PERIOADA LUNGA DE AICI INCOLO , LE V-A SCHIMBA DES ...

IN ALTA ORDINE DE IDEI , NU TE MAI STRESA CU RARES , ORTOPEDUL NOSTRU ZICEA CA NU EXISTA COPIL CARE SA NU MEARGA , EXCEPTIE CAZURILE GRAVE , ACCIDENTE SAU MAI STIU EU CE .
GIULIANO STA BINE IN PICIOARE SPRIJINIT , DACA II DAU DRUMUL ISI PIERDE ECHILIBRUL SI CADE . TERAPEUTA IMI ZICEA CA ESTE SI UN PIC CAM LENES , S-A OBISNUIT SA SE DEPLASEZE PE FUNDULET , SE SIMTE MAI SIGUR SI SCHIMBARILE SUNT CAM DIFICILE .
AI SA VEZI CA INCET, INCET RARES O SA MEARGA , ESTE ORICUM DESTUL DE MIC .
GIULIANO A FACUT OPERATIA ABIA LA 8 LUNI SI LA INTARZIAT MULT LA MERS , PENTRU CA A TINUT GHIPSUL APROAPE 1LUNA JUMATE DUPA ...ASA CA DUREAZA PANA CAND PICIORUL PRINDE PUTERE . IN CAZUL VOSTRU ESTE MULT MAI USOR ZIC EU ...

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Mda,ai dreptate in legatura cu Iulian.Ma gandeam ca ii stii povestea,sper sa poata sa isi rezolve problemele.
La voi e alta situatie,nu am cum sa compar evolutia,voi ati facut mult mai tarziu operatia.Scuze dar am uitat ,sau nu mi-am dat seama mai bine zis.Spui ca e prea micut,dar fata la varsta lui mergea tinuta de o manuta.Inchei orice cautare pentru ca mai mult rau imi fac,este micut,are probleme la picioruse si e normal sa ii intarzie anumite chestii din dezvoltare,si vorba dr-ului tau,se v-a ridica el odata si odata.
O seara placuta si pupici lui Giuli

Mergi la inceput