picior stramb la bebe
Raspunsuri - Pagina 14
yula94 spune:
Buna Anne
Noi nu mai avem noutati,strumfulica e bine,cu ghetutele stam bine,nu il deranjeaza ,le dam jos in fiecare zi cate doua ore dimineata si doua dupa amiaza.
Voi ce mai faceti?
Ma gandeam ca vor venii mai multe mamici cu aceasta problema,as fii vrut sa aud cum au evoluat bebeii lor,daca au purtat aceste ghetute speciale si dupa daca au mai avut probleme.
Autoarea subiectului ne-a abandonat,as vrea sa stiu ce a mai facut,ce le-a spus doctorul...
O zi buna la toata lumea
Anne45 spune:
Bua Yula
Giuliano sta bine , continuam cu fizioterapia , am avut si vizita la pediatra. Are 11,600 si 85 cm . Am schimbat lp cu lapte proaspat . In rest toate bune.
Am avut acum cateva zile o noapte alba cu febra 39, 5°C-dintisorii sau un pic de curent , nu stim nici noi , dar a trecut ...
Si eu ma mai intreb cateodata ce s-a intamplat cu mamica care a deschis subiectul -nu a mai trecut pe aici.
Va dorim o zi buna!!
mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare
yula94 spune:
Buna Anne
Am intrat la pozele voastre si v-am admirat printisorul ,e scumpic tare,si ce par mare are...noi inca suntem cheliosi,la un an nu stiu de unde ii v-a taia nana lui din par.
Uite aici imi poti vedea puii.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=235766149789176&set=a.213895615309563.60240.100000673793212&type=1&theater
O seara placuta.!!
yula94 spune:
Buna Anne
Azi am avut vizita la ortopeda luine-a spu ca piciorusele arata foarte bine,tendonul s-a cicatrizat,ne-a dat unda verde pentru premergator....deabia astept sa ii cumpar.Am fost azi dar era inchis aici in apropiere de mine,maine merg in oras sa ii iau.
Mi-a spus ca mai tarziu vom face si exercitii,ce fel nu stiu....vom vedea pe parcurs.
Voi ce mai faceti?Cum merge fizioterapia?se vad ceva schimbari?
O seara placuta ..!!
Anne45 spune:
Buna Yula
ma bucur ca Rares sta bine-despre premergator-aici este interzis cu desavarsire de catre pediatri , ca sa nu vorbesc de medicul ortoped.
Giuliano sta bine , facem fizioterapie in continuare pana in Septembrie dupa care vom avea vizita le ortoped si vom vedea ...
In rest toate bune...probleme cu dintii , se lamenteaza pe timpul noptii , este agitat si nu prea imi mananca.
Va dorim o zi buna!!
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare
yula94 spune:
Buna Anne
Si pe mine m-a mirat faptul ca ne-a deat accept la premergator,dar m-am si bucurat.Il asezam in el si cu ghetutele ,desfacem doar tija si dupa ce il bagam,o punem la loc,..si fara ghetute....dar nu vrea sa stea pentru mult timp.Deocamdata se impinge doar in spate,nu a prins miscarea.Stam si in fundulet.
Mai avem doua luni si vom purta ghetutele doar pe timpul somnicului.Am intrebat ortopeda cand am fost la control daca poate sa ne ajute sa achizitionam cealalta bara de care iti spuneam,DOBB'S BAR,dar nu a auzit de ea.Oricum pe 1 septembrie avem trimitere sa ii schimbam ghetutele cu unele mai mari si vom intreba acolo ,poate vor stii ei.Eu tot sper sa ii fac rost de aceea bara.
Voi cum mai sunteti?Ce face Giulianio?
Anne45 spune:
Buna Yula
Toate bune , continuam terapia si cam atat... Caldura mare , mare ...
Asteptam vizita ortopedica la inceputul lunii Septembrie si am sa te tin la curent.
Pe 20 Septembrie avem si vaccinurile de facut si cam atat.
Inca nu merge in picioare , se tine binisor dar singur nici vorba , are frica.
Va dorim o seara placuta!!
sunt baiat mare
yula94 spune:
Buna Anne
Ma bucur sa mai aud vesti de la voi din cand in cand.Nici la noi nu sunt nouati,dimineata doua ore ne relaxam fara ghetute,apoi seara inainte de baita o ora juma si cu baita inca jumate de ora fara ele.....in premergator a inceput sa de-a in spate mai mult,in fata tot nu vrem....dar avem noi timp....
In patru labe inca nu vrea sa o ia,doar cu spatele ca racu.Dar si de asta avem timp.Stam in fundulet,nu stiu daca am mai spus asta,sper sa nu ma repet.
Imi era frica ca nu se v-a dezvolta normal,ca ii v-a incetinii dezvoltarea,inca imi este in continuare,dar deocamdata vad ca merge conform varstei lui si speram ca si pe viitor sa nu ne de-a bataie de cap aceste ghetute.Oricum mai avem doua luni si le vom purta doar in timpul somnicului.
O seara placuta si pupicei lui Giuliano..!!
Anne45 spune:
Buna Yula
Ce noutati mai aveti?Cum ii merge lui Rares ?
Ati fost in vacanta ?
Noi suntem bine-incepem din nou fisioterapia , ne-au iesit si 2 maselute si cam atat.
Avem marea langa noi asa ca ai impresia ca esti tot timpul in vacanta.
Vizita la ortoped o facem la inceputul lunii , pana atunci continuam ca fisio. Eu sper sa nu se ajunga la o alta operatie. Trebuie sa schimbam si proteza caci a ramas mica.
Va dorim o zi buna !!Pupici lui Rares
sunt baiat mare
yula94 spune:
Buna Anne
Noutati nu prea avem...inafara de vizita la pediatru.....a luat in ultima luna 1090gr....si 4.1cm in lungime.....a crescut dublu fata de cat trebuia sa ia intr-o luna.Si culmea ca nu papa deloc bine,nu stiu de unde asimileaza atat.
In vacanta nu am fost,au venit parintii mei din iunie si au plecat saptamana asta ,luni,....
Are sotul de munca mult,toata vara m-am rugat de el sa isi ia macar o saptamana liber....dar....fara nici o sansa...
Si noi trebuie sa schimbam ghetutele,avem hartia de pe 1 saptembrie cu trimitere....dar cred ca mai asteptam o luna,...,
Dar pentru ce este operatia de care ai amintit?Se vad ceva progrese de la protezza si de la fizio?
O seara placuta si pupicei lui Giulianio....