picior stramb la bebe
Raspunsuri - Pagina 13
Anne45 spune:
Buna Yula
Noi am avut astazi vizita la ortoped. Totul merge bine -operatia s-a cicatrizat foarte bine . In ceea ce priveste pozitia labei piciorului , v-a trebui sa facem exercitii -fizioterapie. Incepem de Luni dimineata cu sedintele . Acest viciu de care iti spuneam se corecteaza in timp si nu are legatura cu operatia . Speram sa mearga bine -vom face 2-3 zile de sedinte cu un fizioterapeut in cadrul spitalului universitar unde a fost operat Giuliano.
Ma bucur sa aud ca Rares creste bine-Giuliano maninca si acum lapte peste noapte -cca 100-120ml, nu cred ca este o problema , cel putin asa ne-a spus pediatra , in timp se va rezolva .
Asteptam vesti de la voi
O zi buna !
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
Anne45 spune:
Buna Yula
Ce noutati mai aveti -cum a fost vizita la ortoped?
Noi Luni am avut prima sedinta de terapie cu Giuliano--terapeuta ne-a spus ca in momentul in care va incepe sa mearga ii vor da pantofiorii speciali , care in exterior vor semana cu pantofii normali numai ca au intariturile specifice pentru pantofiorii ortopedici.
Asta este o usurare pentru mine si nu numai .
In rest suntem bine , crestem , saptamana viitoare facem 1 anisor si speram sa-l sarbatorim cum se cuvine.
Va pupam si asteptam vesti de la voi!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
yula94 spune:
Buna Anne
Scuze intarzierea,dar am avut probleme cu internetul si au venit si parintii mei si nu am mai avut timp sa intru.
Bebe e bine,chiar foarte bine de cand au venit ai mei,e linistit,nu mai plange,acum nu stiu ce sa spun,o fii din cauza ca suntem mai multi in casa si e purtat din brate in brate sau s-a obisnuit si cu pantofiorii..o fii si ca a mai crescut....dar s-a facut cumintel foc....sta si cate o ora i patut fara sa planga,se joaca,vorbeste pe limba lui..
La doctor nu am facut mare lucru pentru ca era in concediu si ne-a preluat alt doctor,cu care vorbise doctorita noastra si ii daduse explicatii prin telefon....nu prea am fost multumita...da'....na...
Ne-a spus sa ii dam jos o ora dimineata si o ora dupa amiaza pantofiorii timp de trei luni....nu inteleg...metoda ponsetti nu este asa trebuia sa ii dam jos cate doua ore dimineata si doua dupaamiaza,chiar ea ne-a spus acum aproape trei luni si am citit si pe net...nu stiu ce sa fac
Am facut alta programare pe 3 august cand v-a revenii la spital pentru a discuta personal cu ea sa o intreb exact de ce nu se tine de programul pe care n-i la spus ...
Doctorul i-a examinat piciorusele si ne-a spus ca este in regula,ca sunt bine ,dar iti dai seama,l-am vazut prima oara,si el pentru prima oara l-a vazut pe bebe,nu poate sa isi de-a cu parerea nestiind cum a fost si cum a evoluat....in fine...vom vedea in august pe 3
Ma bucur ca o sa scapati curand de orteza si sper sa aveti cat mai bune rezultate la terapie.
La multi ani sa creasca mare si sanatos si sa v-a aduca numai bucurii si implinri..!!
O seara placuta ,pupici lui Giuliano si asteptam vesti de la voi.
yula94 spune:
Buna Anne
Ce mai faceti,sunteti bine?Noi am fost la vizita pediatrica si avem 7790gr,66 cm lungime si 43.5 circumferinta craniana.am trecut la formula 2.Cu ghetutele stam bine,nu il mai deranjeaza deloc...
Astept vesti de la voi.
Sa ploua incet deasupra ta
Cu picaturi de fericire
Sa fie visul tau un zbor de implinire...
Povara vietii sa-ti fie car cu sanatate...
Sa-ti fie sufletul scaldat in stropi de bunatate..
Sa ai oricand in drumul tau un soare zambitor
Sa ai alaturi chipuri dragi si-un inger pazitor!
Eu iti doresc iubire.O viata minunata si multa fericire sa nu plangi niciodata,sa nu stii de necaz sa fii mereu frumos si dulce ca sa
nu cunosti durerea si nici amaraciunea sa ii respecti pe toti,sa te respecte lumea,familia sa-ti fie frumoasa si unita sa nu ai vre-un motiv sa fii nemultumit, sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani,iar eu te las zambindu-ti un sincer LA MULTI ANI !
Cadouri scumpe nu am gasit dar as vrea sa te felicit, sa nu ai lacrimi, nici tristete doar zambet si blandete sa fii asa cum te-am stiut, sa ai in viata tot ce-ai vrut, dragoste si fericire sanatate pe vecie. Aceasta a fost urarea mea, te felicit de ziua ta
La multi ani Giuliano...!!!
O zi buna!!!
Anne45 spune:
Buna Yula
Am avut probleme cu internetul zilele aceste si nu am avut cum sa ma conectez.
Iti multumesc frumos pentru gandurile si urarile de bine , si iti doresc numai bine si refacere cat mai grabnica lui Rares.
Giuliano sta bine , pe 13 Iulie avem vizita pediatrica pentru bilantul de 1 an .
Am inceput sedintele de fizioterapie si merge bine , nu-l deranjeaza deloc si este rasfatat de toti din spital ,Speram si noi sa mergem cat mai curand in picioruse -ii vor da pantofiori ortopedici dar se pot compara cu cei normali , sunt facuti special .
In rest numai bine , sanatate sa fie ca trecem peste toate mai usor.
Iti multumesc inca o data pentru mesaj si iti doresc o seara buna!!
Pupici lui Rares!
mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare
Anne45 spune:
am pus poze la semnatura
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare
yula94 spune:
Ce flacai frumosi v-ati facut...!!!
La noi nici o nouatate,in august avem programare din nou la ortopeda lui.De saptamana viitoare vom incepe sa stam fara ghetute cate doua ore dimineata si doua dupa amiaza.Deabia asteptam...!!
O seara placuta!!!
Anne45 spune:
Buna Yula
Ce mai faceti ?
Cum ii merge lui Rares?
Noi am avut astazi fizioterapia si vizita ortopedica. Vom face fizioterapie pana pe la sfarsitul lui Septembrie dupa care, daca va fi nevoie vom face o alta operatie dar nu pentru tendon ci pentru articulatii.Vedem cum functioneaza terapia ...
Inca nu ne-au dat pantofiorii pentru ca ar fi o trauma in plus , ii forteaza piciorusul si asta nu este bine.
Va dorim numai bine!
Pupici lui Rares!
sunt baiat mare
yula94 spune:
Buna Anne
Sper din suflet sa nu mai fie nevoie de inca o operatie,sa se rezolve cu fizioterapia.Dar proteza nu o mai purtati?ca nu ai mai spus nimic de ea.
Noi de ieri dam jos ghetutele cate doua ore dimineata si doua dupa amiaza..e asa de fericit,asa da din picioruse...!!
Acum ne chinuie si dintisorii...in partea dreapta sus caninul este foarte rosu si umflat....vom fii un mic vampir,asa mi-au iesit mie caninii apoi restul,la fata au iesit normal dar el seamana cu mami.
Va dorim o noapte pufoasa si pupici lui Giuliano ii trimitem..!!!
Anne45 spune:
Buna Yula
Proteza o tine doar pe timpul noptii dar operatia de care iti vorbeam nu are legatura cu tendonul.Vedem cum va merge terapia pana in Septembrie. Prof. care l-a operat nu este de acord sa-i de-a acum pantofiorii cand nici macar nu stie sa mearga , este un stress in plus pentru copil si ii va refuza in timp. -nu este adeptul metodelor invazive. Ne-a spus sa-l lasam liber prin casa , cu o pereche de sosetute , el trebuie sa-si gaseasca singur echilibru , sa nu-l fortam sa mearga.
Speram si noi in mai bine
Va pupam!!
sunt baiat mare