Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Si:
SHINES, ma bucur ca esti bine... Doamne, cind om incepe diversificarea la bebelusi sa le dam iaurt din ila...

Mamica lui Aron, ma bucur ca puiul tau e bine... Am patit si eu cu Ioana asa, avea 4 ani si-a cazut intr-un sant cu apa imputita plina de mormoloci (a mincat-o undeva, ca eu ii zisesem sa nu-l mai sara). A facut asa ceva in gura si-n git, a fost crunt-crunt-crunt, cu febra maaare si stari imposibile si a durat cu totul o saptamina. Brrr, groaznic, eram disperata. Si tocmai atunci aveam musafiri din Franta... sa ma ocup de ei! Dar mi-au zis si ei o treaba pe care-am bagat-o la cap: ce de agiti atita,mi-au zis, bine ca trece, ca nu-i o boala care nu se mai trateaza. Of. Trece. Sanatate.

Eu n-am dat pina acum nimic impotriva colicilor la copil, ca nu-s deloc de acord cu medicamentele impotriva, pina la urma, unui lucru natural, fiziologic si inevitabil. In fine. Stiti ca am ciudatenii. Si vine mama: tu, leganat - NU, suzeta - NU, pt colici - NU... si te mai plingi ca ai copil rau. Asa ca i-am dat Protectis, probitoce. Mi se par f bune. DOLORESS; parca tu dadeai, nu? Chestia e ca mie dr mi-a zis ca trebuie diluate si date cu biberonul... Dar Fifi nu bea nimic... i-am dat usurel cu seringuta, intra in gura dar pe loc isi face sila si scuipa tot. Daca insist, da sa vomite. Asa ca le pic direct in gurita... dar nediluate. Voi dati? cum?

Mi-e dor de Shubulina... ce-o face?

Pup,
G

Mergi la inceput

Maimutica, deci fara suzi... deci se poate! Vezi c-o sa-si suga degetul, hi, hi!

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!

LA MULTE LUNITE BEBEILOR SARBATORITI - LUKAS EDUARD, ANDREI, AMALIA!

LA MULTI ANI LOUTZY! SA FII FERICITA SI IUBITA SI SA AI UN BEBE SANATOS SI CUMINTE, CA FRUMOS ESTE CU CERTITUDINE!

LA MULTI ANI FLAVIA! SA FII SANATOASA SI ASCULTATOARE SI - NEAPARAT - VESELA SI SENINA CA MAMI! (fetele din calculator...ce tare)

Despre fumat: nu pot sa acuz pe nimeni de nimic, mai ales ca o fosta fumatoare inraita ce ma aflu. Eu in general sunt convinsa ca nu voi mai fuma vreodata. Recent insa m-am gandt cum ar fi daca m-as reapuca..nu mi-e dor de gustul si mirosul de tigara (chiar deloc!), ci de ritualul de dimineata, de barfa de la tigara cu sotul si mai ales de tigara si cafeaua de la birou cand o lalaiam cu colegii si povesteam ce s-a mai intamplat...dar pana acolo mai e muuuult. Si io sper sa ma tin pe baricade. Si le tin pumnii fetelor care vor sa renunte la fumat si inca nu au reusit. Iar celor care nu vor inca - sa poata atunci cand vor vrea!

AC - am putine emotii cu Cerazette, pana acum nu am avut surprize cu AC pe care le-am luat - nici efecte secundare, nici bebei neasteptati. Sincer, astept cu nerabdare sa trec pe alea normale, ca astea nu-mi induc starea de siguranta de dinainte. Poate e de la cap...Despre alte metode, nush ce sa zic,nu m-am gandit inca (exclus prezervativul, care s-a rupt de cateva ori bune, deci nu-l mai luam in calcul)

GABIVALCEANU, da, suzeta, subiect spinos. Si eu sunt cam antisuzeta...am io asa un fix ca poa sa stea bine mersi si fara. Da in dimineata asta chiar ma gandeam daca sa cedez sau nu, vazand cum isi molfaie cate trei degete odata...Dileme, dileme...

ANGI, ma bucur ca bebe Tudor e bine si ati scapat de branula! Am trecut si noi din pacate prin asemenea episoade si imi imaginez ce a fost in sufletul tau!O sa fie bine de acum!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

ROXX, dar i-ai dat suzeta vreodata pina acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Maimutica, deci fara suzi... deci se poate! Vezi c-o sa-si suga degetul, hi, hi!

Pup.

Daaa, pai deja indesam pumnu in gat, pan' la amigdale.. asta cand nimerim gura (cred ca inca o nimereste din greseala, nu e prea coordonata)

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabi

Eduard tine suzeta atunci cand e agitat si nu poate dormii,pe urma o arunca. nu sunt nici pro nici contra..daca asta il calmeaza,asta e. oricum cand vad ca isi baga tot pumnul in gura sar singura cu suzeta pe el.
Cami a tinut-o pana la 7 luni..a aruncat-o intr-o zi si nici nu a mai cerut-o. tin minte ca pe la 1 an jumate a gasit o suzeta in dulapiorul ei..a prins-o cu dintii si cu mainile isi strangea parul sa isi faca coada..a zis ca e clama de par

Lori,servetelele de care ziceai ca sunt dezinfectante pentru ochi..pot fi folosite la manute ?
azi o sa iau un spray din ala pt maini antimicrobian,sa il avem pe afara cand iesim.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!

Gabi, eu ii mai dau suzeta din cand in cand, mai exact cand se foieste in patut si nu poate sa adoarma pentru ca il calmeaza si atunci cand urla efectiv de foame si eu n-am terminat de preparat laptele. Aaa, si ne-a mai ajutat cand avea colici, ca se razbuna pe ea. In rest, nici el nici eu nu suntem mari fani suzeta, insa recunosc ca ne-a ajutat. Eu am tot citit inainte sa o cumpar, ca tot stateam pe ganduri si am zis ca pana pe la 6 luni nu ii face chiar asa rau, mai ales ca nu o folosim intensiv.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

GABI, eu de la inceput am zis ca nu si nu. Dar am cumparat o suzeta mica, sa fie acolo, pt orice eventualitate. Si in prima seara cand ne-am intors de la maternitate, cand copilu urla de zor si nu stiam ce sa-i facem, am orbecait cheauna dupa suzeta. Si nu a vrut-o. Si i-am zis - bine, asta a fost, de-acu nu mai vreau eu Am io asa niste chestii in cap...dar nu vreau sa supar pe nimeni, asa ca nu mai zic nimic. Sa stii ca-mi plac ciudateniile tale. Ca le am si io.
Probiotice: i-am dat dicoflor, scoteam praful din capsula si il amestecam cu putin lapte muls intr-un capacel de bberon. I l-am dat cu lingurita. Noi papam cu lingurita fara probleme. (asta tot de la buba de a nu-i da bibe, ca si asta era pe lista de interzise, pana a trebuie sa plec si io ca omu de acasa cateva ore si na...a trebuit pana la urma sa cedam, si eu si ea!)

_

Roxana

Mergi la inceput

SHINES, si eu ma tot gandesc la treaba asta si nu stiu cum sa fac... daca ii dau cu dezinfectant pe maini, e ok dup-aia daca si le baga in gura? Hmmm....

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata la amiaza!

LA MULTI ANI, BEBELUSILOR DE ASTAZI!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!
[red]LA MULTI ANI, LOUTZI!!MULTA SANATATE SI FERICIRE SA-TI DEA DOMNUL!!

La noi, noapte grea ptr mami...de la 1 la 4 stat cu bebe in brate, bebe care avea chef de joaca, zambea cu ochii ca doua faruri de Constanta, desi mami o stropsea incet sa doarma ca tati pleaca dimineata la servici...Neam!..Pana la urma a cazut rapusa dintr-o data si mami si-a facut o cruce maaare si a tras pe dreapta pana la 8...apoi de la 9 juma pana la 10 juma...
Contraceptie? mare dilema ptr mine...Eu am luat anticon. vreo 5 ani si m-am impacat f bine cu ele...dar dupa ce am descoperit hepatita le-am intrerupt de frica sa nu afecteze...desi transaminazele erau bune mereu...Tare m-as baga iar la ele, dar probabil ca va trebui sa vb cu medicul hepatolog...Prezervativ nu am folosit niciodata...nici alte metode in afara de calendar. Mai am timp vreo luna de zile sa ma hotarasc.
Suzeta ii mai dau si eu dar o arunca din gura cu viteza luminii si apoi imi arunc o privire incruntata, asa, de dojana...Eh, imi seamana...nici eu nu am suportat-o (spune mama). Cu leganatul pe picioare, recunoc ca am incercat in momentele de criza dar n-a mers...plange mai tare si atat se misca pana se da de pe perna...asa ca o legan in brate sau in patutul ei.
De fumat...inainte de sarcina fumam cam o tigara-doua pe zi...Cand am ramas garvi am renuntat de tot...Cu rusine recunosc ca de saptamana asta (adica la o luna dupa nastere) am mai inceput sa fumez cate o tigara dimineata la cafea...nu zilnic...asa...la chef...Ce sa fac daca si eu, ca si Simo, ador momentul de dimineata cu cafeaua si tigara...La mine nu exista riscul de a fuma mai mult ptr ca de vreo 7 ani tot 2 tigari pe zi am fumat..asa fuma tata, D-zeu sa-l ierte...si nici nu as putea fuma mai mult..nu merge!
Oho..m-am intins ca o zi de post...ca tot e post.
Vazut pozici mumoase...oftat la cele cu bebei mari, cu gandul ca abia astept sa creasca si a mea...Admirat cu tot familionul barbatelul lui Simo la baita, cu colacelul vestit.Super tare filmuletul!
Bun. Cam asta e deocamdata. Va pup, o zi frumoasa si daca mandra imi permite, mai intru si mai tarziu!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput