Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
deea_sav85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Deea, si eu tot cu asta imi bat capul acum, cu marturiile (nu sunt sigura ca vreau), dar mai ales cu cardurile de masa..,ia zi cum vrei sa la faci? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Eu vreau sa fac poze, si ala e un programel de modificat poze...nici eu nu prea am nici o idee, dar nu prea as arunca nici cu banii aiurea.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
deea_sav85 spune:
LA MULTI ANI FLAVIA PUI DE ZIKI!!!
LA MULTI ANI LOUTZY!!!
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!!
Si LA MULTE LUNITE bebeilor Andrei, Amalia si Lucas!!!
deea_sav85 spune:
Si cu cardurile de masa, am gasit pe internet un model care include si acel card, eu una pe alea vreau sa mi le comand. Uite www.invitatie-online.ro/detalii-invitatii-15207.html" target="_blank">aici
Mitsu-bishu spune:
Ne prezentam si noi la raport... Am reusit sa citesc ultimele pagini!
Multumim de gandurile bune! Conraduts e din ce in ce mai bine, azi a papat, printre scancete si vaitaturi, mai multe chestii, printre care si painica facuta de mami la masina cea noua si inghetata facuta in casa (din iaurt cu fructe congelat) la greu!
Bb-lush mic doarme ca valiza in gara, mananca si se culca, doar noaptea are 2 - 3 h cand se frichineste si si atunci mai motaie in reprize de 5 - 15'... Icter, da, inca avem. Da' nu e somnolent tare, cand ii e foame se trezeste ( la 3 - 4 h ziua).
Ma bag si eu la sondaj ca sa ma aflu in treaba, am folosit metoda calendarului, tot pe motiv ca am un ciclu care vine dupa ceas, numai ca ovulatia asta mi-a tras clapa de vreo doua ori Anti-C nu am luat decat vreo 3 luni in viata mea, timp in care am experimentat niste bizare senzatii de greata/ ameteli/ dureri abdominale/ somnolenta, toate calare pe capu' meu, plus ca cu toate astea aveam un apetit uluitor si am reusit sa arat ca un burduf in acest scurt timp.. Asa ca nu le iau in calcul. Stiu ca cel mai probabil nu mi se potriveau si ca cu siguranta exista unele si pentru mine pe lumea asta, dar nici nu vreau sa mai incerc! Acum sunt foarte tentata sa incerc diafragma, de fapt chiar de vreun an si ceva ma tot batea gandul... Dar la un moment dat nu a mai fost nevoie Cel mai probabil asta o sa fie solutia pentru mine, nu imi plac prezervativele nicicum, am experimentat prezervative rupte de cateva ori, de sterilet nici nu incape vorba! Dar diafragma, o da, draguta diafragma! Cred ca asta e solutia!
Despre marturii - as vrea sa fac poze alb-negru cu bby intr-o ipostaza cat mai dulce si mai speciala, sa le laminez si sa le prind o fundita miiica in colt, din organza alba cu bulinute bleu, am vazut eu nu mai stiu pe unde si tare mi-a placut!
Ehm.. Ehm.. Si acum un subiect delicat, astupati-va ochii mamici nefumatoare.. Eu INCA fumez Si alaptez. Si am fumat si in sarcina. In ambele, de fapt... Si am fumat si fumez destul de mult... Si acum am adaugat un nou bookmark - si anume link-ul cu Allen Carr.. Dar nu stiu daca vreau cu adevarat. Vorba lui Mark Twain - "Sa te lasi de fumat este cel mai simplu lucru cu putinta. Eu personal m-am lasat de peste 100 de ori!", asa si la mine, de lasat.. M-am tot lasat. Cum fac SA VREAU sa nu ma mai apuc? Doc pediatra imi spunea la un moment dat sa imi imaginez de cate ori aprind tigara ca ii pun o perna pe fata lu' asta micu'.. Da'.. La mine nu tine cu dintr-astea, cum nu cred ca va tine nici cu cartea lui Allen asta, da' io-ncerc! Ooof, boala grea fumatul (egoismul) asta!
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
deea_sav85 spune:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu Ehm.. Ehm.. Si acum un subiect delicat, astupati-va ochii mamici nefumatoare.. Eu INCA fumez Si alaptez. Si am fumat si in sarcina. In ambele, de fapt... Si am fumat si fumez destul de mult... Si acum am adaugat un nou bookmark - si anume link-ul cu Allen Carr.. Dar nu stiu daca vreau cu adevarat. Vorba lui Mark Twain - "Sa te lasi de fumat este cel mai simplu lucru cu putinta. Eu personal m-am lasat de peste 100 de ori!", asa si la mine, de lasat.. M-am tot lasat. Cum fac SA VREAU sa nu ma mai apuc? Doc pediatra imi spunea la un moment dat sa imi imaginez de cate ori aprind tigara ca ii pun o perna pe fata lu' asta micu'.. Da'.. La mine nu tine cu dintr-astea, cum nu cred ca va tine nici cu cartea lui Allen asta, da' io-ncerc! Ooof, boala grea fumatul (egoismul) asta! Lavi, de Conrad si Aaron Victor |
In sfarsit mai e cineva ...si eu am fumat in sarcina, m-am lasat cu 3 saptamani inainte de a naste, nu stiu cum am reusit si app de ce zicea Ziki si eu am visat ca fumez . Cu mana pe suflet spun ca nu stiu ce va fi dupa ce nu voi mai alapta, sper din tot sufletul sa nu ma reapuc.
RaluKara spune:
mitsubishu , deeasav...ma alatur si eu clubului de fumatoare pasionale! Am fumat in timpul sarcinii, fumez in continuare in timp ce alaptez(bine, nu va imagiati ca stau cu cupilyl la san si in acelasi timp fumez o tigara!)...si rezist cu stoicism la reprosurile celor din jurul meu.
nici la mine nu functioeaza deloc chestiile la corazon spuse de altii, iar motivatia efectiva de a ma lasa inca nu am gasit-o. poate sunt inconstienta, poate sunt iresponsabila, poate sunt chiar dusa cu pluta ca nu ma gandesc la binele meu (macar din punct de vedere financiar, daca nu si din cel al sanatatii), ca sa nu zic ca din perspectiva altora sunt o mama denaturata,care nu isi pune copilul pe primul plan si nu face tot ce ii sta in putere ca acesta sa fie bine...
sotul meu imi spune ca si daca mi s-ar zice ca mor daca mai fumez o tigara, eu as fi in stare sa compun o scrisoare frumoasa de adio si sa ma asez tacticos cu cafeaua si tigara si sa astept doamna cu coasa..lasand gluma la o parte, cred ca ar fi posibil!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
loutzy spune:
Neatza fetele.
Eu am avut o noapte groaznica. M-am foit pe toate partile si abia daca am reusit sa dorm. Bebe a dormit dus si neintors.
Va sevesc de dimineata cu o feliuta de tort si un pahar cu suc, iar pt cele ce doresc un pahar de sampanie.
si sa nu uit de un mic dejun copios:omleta, senvisuri, croissante, oute fierte alaturi de o cana de cafea/ceai/laptic.
LA MULTI ANI FLAVIA, ANDREI, AMALIA, LUCAS-EDUARD!!!
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
anka-maria spune:
Moama, grea boala fumatul ista. Nus' cum am facut ca beleaua asta nu s-a prins de mine, mie nu mi-a placut fumatul desi m-am chinuit de cateva ori din cauza de anturaj. In schimb am alte vicii consumatoare de cash: cosmetice, pantofi, ceasuri....
Deci raportez somn de la 10:30 la 6:30, uraaa!!!
I-am dat sa pape, ma duc poate il mai conving sa traga pe dreapta vreo ora doua.
andri31 spune:
citat din mesajul lui Irinukaaa Ziki ca un sfat prietenesc al unei persoane care a fumat mai mult de un pachet pe zi timp de vreo 11 ani, iti recomand sa citesti http://www.scribd.com/doc/47938973/Allen-Carr-In-sfarsit-nefumator-1 . Sincer nici eu nu credeam vreodata ca o carte ma va convinge vreodata si chiar "lecui" de acest obicei (pe care de altfel il gaseam minunat atunci). Am un an jumatate de cand nu mai fumez si chiar n-am simtit nevoia - deloc! Fa-ti timp si citeste-o te rog. Andri, Roxx se pare ca vorbim despre acelasi lucru. Asa si noi Carmen - o consideram o asa realizare treaba cu lasatul de fumat... pentru unii nu e mare lucru, pentru noi chiar este! www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul |
dap! vorbim de acelasi lucru..si iaca de aproape 2 ani de fara tutun
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011