Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mayane multumim mult de tot. arata super listuta

Djlaura mai are vreo 3 zile pana naste. stiu asta k asa are scris la status p mess.

noi incercam sa ne bagam la somnic. desi mandra mi-a dormit de la 3-9, sper sa mai aiba somnic si la noapte k altfel am pus-o.
asa k somn usor si noapte buna tuturor

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Eh, da! Multumim MAYANE!Multumim DARIUS ca ai lasat-o pe mami sa munceasca pt noi!

Mai, m-ati pus pe ganduri cu pastilele astea...eu n-am avut pb pana acu, ar fi culmea sa facem bebe peste pastile

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Buna ziua la fete cucuiete si harnice la scris!
asa...sa incepem frumos cu urarile:

La multi ani mamicilor ACHE, LOUTZI, si bebicilor CLARA, MATEI, MARIE LORELEI, ALEXANDRU, ANDREI, AMALIA, ANTONIA, LUCAS.

ZIKI: sa-ti traiasca Flavia, sa creasca mare sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.¨ Si ca sa raspund la sondaj: noi lucram cu Micronor (pilula).

MAYANE: multumiri pt prima pagina. arata de nota 10. Good job

MAIMUTZICA - m-a binedispus melodia ta. am salvat-o-n favorite.

Sanatate bolnaviorilor de LORICH SI MITSU.

SHINES - sper ca ti-ai mai revenit. Multam pt parola. am admirat bebelusi si mamici frumoase. Am descarcat si citit cartea dr Spock (multumiri cui a uploadat-o).

despre noi: am avut vaccinul de 2 luni miercuri. masuratori la 2 luni: 4.85kg si 59 cm. Intreba cineva daca sa trezeasca bebe sa ii dea sa manance. Sophia doarme de obicei de la 10-11 pm pana la 4-5am. Dr a zis sa nu o trezim. Atata timp cat iau in greutate, si nu sunt somnolenti din cauza icterului nu trebuie treziti.
pt mine e aiurea ca ma dor sanii si de pe la 3-4 tot fac ture pe lg ea. Eu recunosc ca atunci cand discomfortul era prea mare am pus-o la san asa adormita cum era si a mancat saracuta precum somnambulii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Multumim Mayane..arata foarte misto
la mine si la Camelia era anul nasterii trecut gresit de mult.
cand am modificat eu lista,am corectat, anul Cameliei e 2002 iar al meu e 84.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Salvasem mai de mult lista... Corectez

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Doloress vreau sa ti multumesc pentru Wondershare Photo Collage ...vreau sa fac "marturii" pentru botez cu ajutorul lui.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Deea, si eu tot cu asta imi bat capul acum, cu marturiile (nu sunt sigura ca vreau), dar mai ales cu cardurile de masa..,ia zi cum vrei sa la faci?

_

Roxana

Mergi la inceput

ma bag si eu ca musca...
ce-s alea marturii de botez fetelor? ca am googaluit si am gasit de la iconite la papucei mici...
ce-i cu ele? cui se dau, cand se dau si de ce se dau?

Mergi la inceput

Fragrant, sunt un fel de cadou pt invitati, sa pastreze amintire de la botez. Eu ma impiedic periodic prin casa de marturii de la diverse nunti si botezuri si, recunosc, mai arunc din ele uneori De-aia nu-s asa convinsa ca vreau sa mai cheltui si pe astea...

_

Roxana

Mergi la inceput

aha...deci astea-s marturiile. multam roxx.

Mergi la inceput