Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

mamici si buburuze bolnavioare, sanatate multa!

va recomand o www.youtube.com/watch?v=6YTS9jFB084" target="_blank">melodie pentru un inceput de weekend super zuper (macar in sufletzele, ca afara..brrr)

Nu au mai dat nici un semn TUNDE, VAS !!! Fetelor, pe unde umblati? Si cu ce va ocupati?! (parca n-as sti )

O fi nascut DJLAURA ??? (are dpn 28.03)

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

legat de LP eu ii dau NAN HA. Asa ne-a zis moasa din spital si o pediatra (a zis ca atat timp cat il si alaptez sa fie HA). Alt doctor mi-a zis ca de ce ii dam HA? ca mai bine NAN simplu ca e mult mai apropiat de laptele matern..(el/noi nu avem nici o alergie)
Acum eu nu stiu dc sa il schimb sau nu. De luat in greutate ia in fiecare saptamana..deci...
Voi stitit ceva legat de asta?

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

si la noi l-a trecut la intretinre. oricum avem apometre si din alea la calorifere asa ca astea le plateam.

voi in ce pastrati laptele cald?(de ex. dc iesiti la plimbare etc)
Eu am o chestie pe care am dat vreo 30 de ron dar nu sunt multumita. Il facem firbinte si dupa o ora mai e asa usor caldut.

Mergi la inceput

nu stiu ce sa facem la botez, dc sa luam dj sau nu. voi cum ati procedat?
are cineva vreun list ceva cu melodii potrivite pt un astfel de eveniment?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Madalina,Simo..va multumescpup bebeii vostri

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

nu stiu ce sa facem la botez, dc sa luam dj sau nu. voi cum ati procedat?
are cineva vreun list ceva cu melodii potrivite pt un astfel de eveniment?

noi facem dupa Paste, nu vreau dj si nici formatie (cum sugera socrella), muzica as vrea si io; stiu ca roxx imi raspunsese la intreabare, dar n-am mai facut nik. tu cand faci zumzu? nu de alta, da' la noi is destul de multe persoane si nush cum o sa iasa...

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

si la noi l-a trecut la intretinre. oricum avem apometre si din alea la calorifere asa ca astea le plateam.

voi in ce pastrati laptele cald?(de ex. dc iesiti la plimbare etc)
Eu am o chestie pe care am dat vreo 30 de ron dar nu sunt multumita. Il facem firbinte si dupa o ora mai e asa usor caldut.

eu cand ies pentru mai multe ore,iau apa calda in termos..in doua biberoane (depinde cate ore stam) imi pun masurile de lapte pentru cantitatea care stiu ca o papa..si cand ii e foame,scot bibe,torn apa si gata. e mai simplu si nici nu sta laptele preparat prea mult timp inainte sa il bea.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Gata! Aruncati un ochi pe prima pagina

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Ziki, ziceai de facut bebe cu anticonceptioanle...ma bag si eu in clubul asta, numai ca la min e nu era corpul obisnuit cu ele ci pur si simplu am facut parte din categoria aia de 0,01 % care reusesc si performanta asta. daca reusesti sa te documentezi de o metoda buna...zi si mie.
ca prezervativele nu imi plac ca fac alergie la lubrefiantul dupa ele (apropo, asta chiar e o chestie foarte foarte naspa),spermicide , creme si ovule, nu au eficacitate prea mare, de sterilet mi-e groaza ca e totusi un corp strain, diafragma inca n-am incercat dar si aia mi se pare putin ciudata...iar de pastilute m-am lamurit!

parca vad ca asa o sa ii mai fac Maiei un/o fratioara! ca pana la urma cele mai sigure tot pastilele mi se par!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Gata! Aruncati un ochi pe prima pagina

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Arata foarte bine. Multumim Mayane

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput