Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mada, eu ii dau Lactana 1 pentru ca el NAN manca in disperare. Ajunsesem in doar 2 luni la 170ml la o masa. M-am gandit ca Pre-ul n-o sa-i tina de foame la cat de mancau era, asa ca am inceput direct cu 1. Schimbarea a fost dramatica, de la 170 ml cu NAN-ul la 120 cu Lactana, dar este exact dozajul de pe cutie, deci pare ok. Acum vad ca a upgradat la 150. Si ii dau la 3 ore jumate-4.
Of, stiu ca n-ar trebui sa ma fatzai cu laptele asta dar zau ca m-am zapacit, nus' ce sa fac.
Noi cand am schimbat prima oara (in 3 zile era deja integral pe Lactana) a luat 300g intr-o sapt. Deci nu pare afectat. Acum l-am ametit iar cu laptele si a luat tot 300.
Colici nu avem: ma rog, probleme legate de burtica. Avem probleme de genul "ia-ma repede in brate ca mor de plictiseala!!!!!waaaa" si "pe mine cine ma distreaza??!!!!!waaaa" dar astea nu cred ca sunt legate de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Am ajuns si eu in fine la dr cu mana de care spuneam mai demult ca ma doare ingrozitor, am cedat cand am constatat ca efectiv nu mai puteam sa ridic fata cu mana dreapta. Am o tendinita (tendon inflamat) pt care voi face 10 sedinte de fizioterapie cu laser si ultrasunete. Sunt foarte multumita ca am gasit un centru medical super langa casa si ma voi putea deplasa usor. La control am fost cu mandra de gat, ca tati a uitat sa plece de la serviciu mai devreme, s-a bagat si intr-o super aglomeratie si m-a sunat sa-mi spuna ca intarzie juma de ora. Evident, m-am umplut de nervi, am imbracat fata, am bagat-o in wrap si am taiat-o rapid la dr. Imi pregatisem cizmele cu tocuri inalte, vroiam sa ma vad si eu cum e dupa atatea luni...dar daca pana la urma am plecat cu copilul, m-am multumit cu adidasii

Mi-a placut la maxim centrul asta - masaj de relaxare si intretinere, anticelulitic si alte minuni, la preturi relativ bunicele pt Baneasa. Am zis ca o sa ma bag si la niste rasfaturi din astea cand ne-om mai regla putin cu banii. Cu toate ca e posibil ca impachetarile cu nu stiu ce maclavaisuri sa nu se pupe cu alaptarea. Om vedea.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADALINA, daca ii mai dai si LM e indicat sa ramai pe PRE. Daca papa numai LP, atunci e mai bine sa iei Lactana 1.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey fetite scumpe!

Cata lume bolnavioara - insanatosire grabnica va dorim!

Vaaaai Mirela!!! 900??? Saracii de voi! Si la noi l-a bagat imediat la plata intretinerii, fara ezitare sau intarziere!

Simo prima asta de nastere se da de catre firma la care lucrezi nu? Am citit ca ai raspuns altcuiva. Eu sunt PFA de-aia intrebam

Ziki ca un sfat prietenesc al unei persoane care a fumat mai mult de un pachet pe zi timp de vreo 11 ani, iti recomand sa citesti http://www.scribd.com/doc/47938973/Allen-Carr-In-sfarsit-nefumator-1 . Sincer nici eu nu credeam vreodata ca o carte ma va convinge vreodata si chiar "lecui" de acest obicei (pe care de altfel il gaseam minunat atunci). Am un an jumatate de cand nu mai fumez si chiar n-am simtit nevoia - deloc! Fa-ti timp si citeste-o te rog.

Andri, Roxx se pare ca vorbim despre acelasi lucru.

Asa si noi Carmen - o consideram o asa realizare treaba cu lasatul de fumat... pentru unii nu e mare lucru, pentru noi chiar este!

Sherbi - stiu ce se zice ca poti lasa bb si 7 zile fara sa faca kk, dar saracul de el.... iti dai seama cum se simte. Noi am avut 2 momente de genul si dupa 48 de ore am bagat un sfert de supozitor.

Vasilasanita nu trebuia sa masezi, cred ca trece sigur. Cand ai facut vaccinul? Eu nu l-am pipait pe-al meu.

LA MULTI ANI Ache!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Irinukaaace mare si frumos e bebe Patrikfoarte frumoase pozele..pupici

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MADALINA, daca ii mai dai si LM e indicat sa ramai pe PRE. Daca papa numai LP, atunci e mai bine sa iei Lactana 1.

_

Roxana

da, asa este. De aceea am si trecut pe PRE.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Angie si noi va pupam! Ma gandesc zilnic la voi de cand ai zis ca e bolnavior Tudor!
Am vazut si cateva pozici de la al vostru botez... n-am apucat sa scriu atunci si am uitat intre timp... se pare ca v-ati distrat si v-ati simtit bine! Sunteti foarte frumosi toti 3!!!
Pupicuti dulci!

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

offfff..maine terminam antibioticul..saracul e tot un bebe ragusitdragul de el..dar ne facem noi mari

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Angie si noi va pupam! Ma gandesc zilnic la voi de cand ai zis ca e bolnavior Tudor!
Am vazut si cateva pozici de la al vostru botez... n-am apucat sa scriu atunci si am uitat intre timp... se pare ca v-ati distrat si v-ati simtit bine! Sunteti foarte frumosi toti 3!!!
Pupicuti dulci!

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ANGIE sa se faca bine baiatul frumos!! Am vazut poze de la botez. Foarte draguti sunteti cu totii.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Angie..e super piticu tau intr-o poza...cand se uita la preot cu un ochi asa..''ce-mi faci ba? ma scufunzi,ai ??'' e criminal:)))

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput