Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Eu am ras un pahar de Cola imediat si acum ma las torturata de bebe Eddy...pffff ce forta are!

Catank, felicitari pt vestile de la eco!!!

Strumpitz, hai ca le-am bagat inapoi la naftalina...pana pe 31 martie nu le mai scot.

Roxy, distractie placuta la baitza!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Fetele, va rog sa imi tineti pumnii maine ca am intalnire cu nenea anestezistul...ai apoi am programare la controlul gineco.

Dimineata imi ridic si rezultatele la analezele de acum 2 zile si cele de la electrocardiograma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Strumpitz, hai ca le-am bagat inapoi la naftalina...pana pe 31 martie nu le mai scot.

31 martie zici ? eu am spus 21 mai mami nu 31, vad ca tu tii cu Nick a meu dar sa stii ca si el acum numara zilele pana la 25, cred ca i s-a parut cam mult pana pe 31 sa mai astepte , deci 21 ramane

si baga cola aia inapoi la loc in debara si incuie-o si arunca cheia , uita de ea , nu e buna , nu stiai ?

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Da, da, da 31 Martie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

simo

lalely sunt saptamana 38, daca nasc luni o sa fiu in ziua 5, daca marti ziua 6, am uitat sa mai schimb semnatura...

madutza chiar la poze ma gandeam, ca fix maine iese de la reparat si aparatul asa ca weekendul asta ne facem de cap :)

roxy sunt mult mai linistita, mi-a trecut panica de la inceput...acum numar zilele si ma bucur ca mai e asa putin, de abia astept

shtrumph o sa fac si poze :) tu sper ca esti mai bine si ca weekendul asta te menajezi maxim!!! ca altfel ne suparam

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Cami, te asteptam cu vestile de la oftamolog!!!!

Mergi la inceput

Scrish, ce putin mai ai !!! Cand putem scoate motatele ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mamicile cu baietei.....ce trebuie sa fac cu putzica??

_
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

bbyasmi, cu putzica parerile sunt impartite..eu ce am aplicat, cu succes se pare si ce ne-aiu spus si acum in maternitate..ca instructajul a fost pt vreo 9 mamici la gramada printre care erau si baietei..pana la 6 luni NIMIC, dupa 6 luni incercat la baita usor usor tras inapoi pielicica si curatat acolo..doar cat permite, fara sa fortezi..eu am tot incercat la vlad, pana intr-0un an fara succes, nu permitea si pediatrul mi-a zis ca are si un inceput de fimoza..pe urma am facut pauza cateva luni bune si surpriza dupa 1 an jumate totul a mers f usor, s-a decalotat f bine aproape fara sa fortez..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce faceti fetele?

eu astept sa se trezeasca bebelina sa-i facem baita

fetele care stiti, este normal ca dupa masa sa dea laptic mai mult afara? a dat asa de vreo 3 ori dar mai mult, nu numai langa gurita de a udat si cearceaful. atatea griji mai imi fac cand mi se pare ceva ....

bravo roxanda. refacere usoara si mult laptic
asteptam detalii

madutza ce scump este cristi, dragutul de el, este gelos pe surioara

scrish nu te mai gandi, bebe va fi bine. mai este putin si il tii in brate nu mai conteaza acum cum nasti, sa fie el sanatos

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, si a mea mai da, uneori chiar in jet..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally chiar nu stiu duminica sau luni, cand vreti voi :) nu-mi vine sa cred ca am ajuns la momentul asta

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput