Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

lalely eu majoritatea hainutelor le-am luat 0-3 luni pentru ca la eco imi spusesera ca bebe e maricel...acum nah poftim rasturnare de situatie, bine ca aveam cateva si new baby! norocul meu e ca sunt ai mei plecati din tara la shopping si i-am zis mamei sa mai cumpere una alta marimi mai mici...oricum nici nu ma mai agit asa rau ca am vorbit si cu sotul meu, asteptam sa il vedem exact cum e si daca o sa mai avem nevoie de hainute se duce el si cumpara fix dimensiunea care trebuie cand sunt eu in spital, dar nu cred sa fie vreo problema...

eu acum sunt la capitolul spalat hainute, asternuturi, calcat...am intrat asa tare in priza, prea stateam eu relaxata sunt happy ca bebe al meu misca zdravan, macar nu mai imi fac griji din punctul asta de vedere...inca o zi a trecut, mai sunt 2... am un feeling ca ma opreste luni sa nasc...cu sotul si prietenii deja facem pariuri, daca nasc luni sau marti ce putin mai e!!! nu imi vine sa cred!

mamici care ati nascut prin cezariana, ceva sfaturi pentru o recuperare ok? madutza imi aduc aminte ca tu povesteai ca te-ai dus foarte relaxata sa nasti si recuperarea a fost usoara pentru ca stiai ce aveai de facut!

mamicile!

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

bebele te va motiva sa te ridici din pat, el iti va da forta. la mine asa a fost plus dl dr care este un medic exceptional m-a ajutat sa depasesc momentul.primele zile , de fapt prima saptamana e mai grea, apoi te vei simti mai bine. eu m-am ridicat la nici 24 de ore de la operatie si a fost greu , aveam si hemoglobina mica , imi scadea si tensiunea, dar pentru bebe si e vident cu calmante si sustinuta m-am eidicat, iar la nici 48 de ore ne-au externat. o sa fie totul bine.pupici

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy nu imi fac griji,imi place sa ma informez inainte!!!!Si cum subiectul era in verva...am intervenit si eu intrebarea...
Noi suntem la faza cu intrebari ciudate..ca daca nu a venit bebe sa intrebam de una alta..ce sa facem..umplem forumul pe aici!!!

Mandreac..multam frumos!

Schrish..fie vorba intre noi eu cred ca baiatul tau va avea peste 3 kg..nu ma intreba de ce!!!Asa ca vom vedea noi..

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac wow, in 48 de ore te-au externat? sper sa fie si la mine asa, ca de abia astept sa ajung acasa cu bebe!! plus ca ma gandesc cum o sa rezist in spital, nu am fost internata niciodata, nici operata nici nimic, acum e premiera

lalely sa te auda dumnezeu! dau o sampanie daca ai dreptate

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

roxy bebele meu nu da afara dupa ce papa daca ii fac baitza
cu papatul suntem bine, cu dormitu mai greu, ca adoarme greu
in rest totul bine, eu cam obo ca nu pot sa dorm cu el ziua si ma doare spatele de mor de la atata carat

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

anamira asa s-a declansat nasterea si la mine, peste 7 ore s-au rupt membranele

mandreac si noi tot asa papam pe net, adica el pe perna de alaptat si eu cu o mana scriu

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
BULINA_MICA nu ma speria ca stau ca pe ace. Imediat tre sa apara sotiorul si cred ca dam o fuga pana la spital.

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 38+
AMR maxim 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

In legatura cu certificatul de nastere:daca eu nasc la Municipal tot asa o sa stau la acest sector dupa certificat??Eu am crezut ca il iau pana ma intorc acasa..Ar fi o treaba sa fac un drum separat pt certificat....

A..si cred ca asta nu are nici o treaba cu faptul ca ulterior voi lua alocatia la Pitesti,nu??

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

La sect in care e Municipalul nu sunt probleme cu eliberarea. De obicei am reusit sa luam certificatul cat am stat in spital, in cele 3 zile. Nu va fi problema sa faci restul actelor in Pitesti.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

pe voi nu va dor sfarcurile? pe mine ma dor , nu mai am rani deloc dar ma dor si ma dau in continuare cu Garmastan.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

si pe mine ma dor

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput